- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Argos: Szeretem az ecetfát
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sziku69: Szólánc.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
-
LOGOUT
A topik mindazokhoz szól akik foglalkozni szeretnének, vagy már foglalkoznak vasútmodellezéssel. Nem csak szegecs számláló technikákról szól az oldal, elfér rajta minden ami modellvasút. Vagyis a legpontosabb, profin kivitelezett modelltől, a házilagosan, papírmasé-fűrészpor technikával készült terepasztalig bármi.
Új vagy régi, digitális vagy analóg, bárki bármilyen témával jelentkezhet, hogy a közösség okuljon, szórakozzon általa. Kiállításokon készült képekkel, vagy a saját alkotásokról készült fotókkal és persze megfelelő magyarázó szöveggel a képekhez.
Új hozzászólás Aktív témák
-
OceanStorm
tag
válasz
YanezTTrain #5087 üzenetére
Ez tök jó. Talán számomra is nagy segítség lesz, én egyelőre még azon agyalok hogy hol és hogyan helyezkedjen el a pálya, de lehet hogy "terepasztal" lesz belőle. Szerencsére 1-2 hónapon belül a jelenleginél valamivel nagyobb lakásba költözünk, nagyobb hely áll majd rendelkezésre mint most de nem sokkal. Eleinte szőnyegvasútban gondolkoztam, ki is agyaltam egy pályát a jelenlegi helyen ezért bevásároltam a GeoLine sínekből, de az egészből nem lett végül semmi. Az új helyre már egy fali polcra szerelhető megoldáson agyalok, a GeoLine sínek megmaradnának mert megmondom őszintén a leszórható kaviccsal és a ragasztóval nincs sok kedvem foglalkozni, ám a sínek menti és közti részeket igényesen kialakítanám, illetve létrehoznák egy nagyobb intermodális teherpályaudvart. Egyelőre ezek vannak tervben aztán majd lesz ami lesz.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- LG 27GR95UM - 27" MiniLED - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 1000
- Honor Magic5 Lite 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 15 Pro Max - Natural Titanium - Újszerű karcmentes állapotban! 100% akku! Gyári garis!
- Eredeti Lenovo 230W töltők - 4X20Z83995
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490s - i7-8GEN I 16GB I 256SSD I 14" WQHD HDR I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest