- SzőkeKapitán: Világ vége túlélők topicja
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Jack Hunter: Kínai erősítő vásárlási tippek
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Őskoczka
- Zicokuka: Minden változik,a Cod 2 örök
Új hozzászólás Aktív témák
-
KTTech
veterán
válasz
madstunt #7593 üzenetére
Van némi diktátoros beütése a kisasszonynak
tudja rendesen mondani, ha valami nem tetszik neki... (pl. ha nem Perfect Fit a kaja... a Cat Chow-t már nem hajlandó megenni, pedig sokáig junk food-on élt az előző gazdinál, majdnem 7 éven keresztül. Igaz, mióta a Perfect Fit-et eszi - kifejezetten ivartalanított cicák számára készültet - tényleg sokkal szebb a szőre - visszanőtt, ami kihullott első fésülésnél stb -, és játékosabb is + szedett is fel magára egy picit, ami rá is fért, sőt még kellene is)
-
válasz
madstunt #7512 üzenetére
Részvétem...
Sajnos most a mi macsekunk sem velünk van, mert költöztünk egyet és édesanyámnál maradt. Szmöre világ életében ahhoz volt szokva, hogy van mellette valaki, most meg itthagyni 8-10 órára egyedül... ehhez nem lett volna szívünk! Így a tudat is megvan: Jó helyen van, biztonságban, "családban marad"!
-
-
Mawyx
őstag
válasz
madstunt #7385 üzenetére
Jajj de imádnám, de én is összeakaszkodtam, mert valaki beírt rólam olyat ráadásul sokszor, amit nem szerettem volna nyílt fórumba írni. Más egy személyes topictali meg más a fórumba vadidegeneknek beírni amit a másik nem is akart magáról elárulni, de nem álltak ki mellettem, szerintük rendben volt a dolog, én meg ki akartam vágatni magam és telszórtam szmájlival a topicot meg talán káromkodtam is, kitiltottak kicsit.
A kismacska teljesen kész van, ugrál az ablakbra, nézi a hópelyheket, első telünk.
-
Tulipanti
tag
válasz
madstunt #6385 üzenetére
Ilyen cicák mindig vannak. Igazi egyéniségek.
Hát akkor tényleg nem lehet bajuk.
Nos igen, nem mindegy hova érkeznek le.
Nálunk ilyen gond nincs, nem tudnak honnan leesni szerencsére. Bár télen amikor csúszott a tető, előfordult, hogy becsúsztak a kutya helyére, de nem volt gond. Bundi nem bántja őket, csak megugatta, a macskák meg fújtak rá és kiugrottak. -
Mawyx
őstag
válasz
madstunt #6266 üzenetére
Nagyon édi, annyiszor próbáltam már én is levideózni, de nem nagyon sikerült, észrevettem játszik, odamentem géppel, már egyből nem volt kedve tovább. Ha direkt elő volt készítve a fényképező, hogy kotorni ne kelljen, akkor se jött össze nagyon. 1-1 kis vidi van, utánanézek hogy tudom felnyomni youtube-ra.
Az a szivacs nálam nem sokáig lenne ott a mosdónál. Ami az én képemen van, az is eltűnt, aztán előkerült ezeregy cafatka formájában
-
puttputt
őstag
válasz
madstunt #5604 üzenetére
madstund: Mindegyikre "ezt" mondják... Elveszem a képfeltöltők "szerencséjét", amelyikre képet teszek, nemsokára lerohad.
Egyébként, azért maradok a hazaiaknál, mert a vezetőikkel lehet kommunikálni - a külföldieknek is írhatnék, de ők már kisebb eséllyel válaszolnának... Pl., tegnap írtam az épp aktuálisnak, válaszolt, ha gond lenne - eltűnnének a képeim -, csak írjak megint, megoldja a visszaállítást valahogy.
---Bár a múltkor lepett meg egy ürge (fejlesztő), aki egy óvodás-szintű videót készített a google-domain név regelésről, csak a lényeg nem látszott a videón. Írtam neki, hogy lehetne kissé informatívabb, stb. Fél nap múlva válaszolt, hogy korrigálja a videót és bocs.Kicker: Az enyém szerintem világcsúcsot is döntött "gyorsevésben". Kb. fél perc alatt képes volt kitakarítani a telire púpozott tálkát. Mániákus örömszerzés volt nála az evés meg az alvás. Ezért jut eszembe mindig Garf.-ról. Ha ember lett volna, már rég "picológushoz"...
(Így meg petológushoz?
) Úgy evett, hogy hallani lehetett messziről a "szájmozgását".
Egyébként, abból tudtuk, hogy kicsit jobban van - egy-egy megfázás, stb. után -, hogy elkezdett rosszalkodni.
Ezért is volt szomorú, hogy a halála előtt pár nappal már nem akart enni semmit. Nála ezért volt egyértelmű jel.cherilady: Kényeztesd is el! Nekik 10-15 év alatt "kéne" megkapniuk, amit "nekünk" 60-70-80... éveink alatt.
-
puttputt
őstag
válasz
madstunt #5496 üzenetére
Vagy reinkarnáció...
Lásd. magyarázatként
A sztárkép ...
Mehetnének együtt bulizni.Garfield a macskák királya és szellemi vezére!
--- Nála már csak a sajátomat bírtam jobban..., de Garfield tovább él...
-
Tulipanti
tag
válasz
madstunt #5044 üzenetére
Nem gondolná az ember mikre képesek.
Pehelynek van olyan korszaka, hogy napi 2 egeret is hoz. Biztos talál olyankor valami fészket és hazahozza az egész familyt.
A múltkor a fűben találtam egy egérkét. Huuu de rossz volt feltakarítani.
sviba:Mindenképp állatorvoshoz kell vinni őket!!!! Nem szabad megvárni amíg teljesen legyengülnek!!!
-
Tulipanti
tag
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen légkondit a lakásba?
- One mobilszolgáltatások
- Autós topik
- Vicces képek
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- GL.iNet Flint 2 (GL-MT6000) router
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Kerékpárosok, bringások ide!
- iPhone topik
- További aktív témák...
- AZONNALI SZÁLLÍTÁS Windows 10 pro Retail aktiváló kulcs!
- Szinte új, minőségi, állítható ritkítóolló
- Dixit 4 Eredet (bontatlan, fóliás kártyacsomag)
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Asus ROG Strix G713QE - 17"3FHD IPS 144Hz - Ryzen 5 5600H - 8GB - 512GB - RTX 3050 Ti - Win11