Új hozzászólás Aktív témák
-
Obolony
senior tag
válasz bolondember #6471 üzenetére
OTT a megoldás. diktafonnal kell macskát elhallgattatni
"Nincs veszélyesebb, mint amikor a tudatlansághoz még szorgalom is párosul!" *** Samsung I8910 Omnia HD Üzbegisztán Especial Version XXIL5 XEUIL3 Generic United Kingdom ***
-
Obolony
senior tag
#6468 Kidus: inkabb meg se szolalok a végén még privit is írnék
#6467 bolondember: OKÉ, várjuk
[ Szerkesztve ]
"Nincs veszélyesebb, mint amikor a tudatlansághoz még szorgalom is párosul!" *** Samsung I8910 Omnia HD Üzbegisztán Especial Version XXIL5 XEUIL3 Generic United Kingdom ***
-
Obolony
senior tag
válasz bolondember #6464 üzenetére
hát marad a spriccelő, vagy susogsz mint Kidus
[ Szerkesztve ]
-
Obolony
senior tag
-
Obolony
senior tag
válasz bolondember #6459 üzenetére
megszokni megszeretni együtt élni vele a következő 12-15 évben
mellékesen Kidus papucsos módszere se rossz, de nekem van egy jól bevált spray-m amit árulnak hogy vizet permetezz a növényekre. Na én ezt macskára veszem, nem növényre. Aztán amikor már nagyon hülye akkor meglocsolom. Ez nemcsak a virnyogásra, de a rosszalkodásra is vonatkozik. Egy idő után már nem kell használd a vizet, csak megmutatod neki a céleszközt, és menekül őszintén, tudja hogy az fenyítőeszköz. Én soha nem verem a macskát, vagy nem emelem fel a hangom, csak mondom, hogy elég vagy nemszabad, aztán jön a spray... Persze ha csak kicsit virnyog azt hagyni kell. Amikor már nagyon beleéli magát, akkor kell elzárni
[ Szerkesztve ]
-
Obolony
senior tag
válasz bolondember #6456 üzenetére
nekem volt jópár évig vérfókasziámim mi a kérdés?
[ Szerkesztve ]
-
Obolony
senior tag
válasz zoltanz #6403 üzenetére
2őt koppant? akkor csak 7 maradt... amúgy meg egyet értek Zack-al, sajnos több mint vszinűleg igaza van.
-
-
Obolony
senior tag
köszönöm szépen. akkor varunk egy kicsit tökivel, hogy tökitlenné váljon.
töki a friss barackot, szilvát, dinnyét szereti... most erre mit mondjak? meg előszeretettel eszi a chipset is, illetve a somentes korpás kekszet... van ez így de őszibarackot enni nem lehet úgy hogy nincs a nyakamon"Nincs veszélyesebb, mint amikor a tudatlansághoz még szorgalom is párosul!" *** Samsung I8910 Omnia HD Üzbegisztán Especial Version XXIL5 XEUIL3 Generic United Kingdom ***
-
Obolony
senior tag
engem érdekelne a véleményed a kasztrálásról. akár privátban is, azt úgyis ismered már
nekem itt valami prosztatáról meg eltömődő nem kifejlődő hugycsőről magyaráz a doki ami miatt nem akar idő előtt golyótlanítani.
-
Obolony
senior tag
pedig nem téved. én többször kerültem moderátori önérzetből végleges ban szélére.... de ugye emberek a moderátorok is. sokan itt élik ki azt ami nem lehet nekik a való világban.... szal meg kell érteni őket is. és ez nem Kidus-nak szólt, veled még nem ugrottam torokharapásra nem is szeretnék mondjuk.
-
Obolony
senior tag
na akkor "szakmai" kérdés... mint mondtam volt 4 hónapos a tökös lassan golyotlanitani kellene, vagy nem? mert sok helyen olvasom hogy fontos a korai golyotlanitas, mig itt az allatorvos nem akarja megcsinalni 1 eves kora elott. viszont azt nem akarom h osszepisiljen (jeloljon) mindent.
varom a véleméNYEKet, pro es kontra
-
Obolony
senior tag
jo hogy beszelgetunk errol, es leirjatok a tapasztalaitokat, mert mar kicsit kezdtem megilyedni hogy mi lesz igy.
amugy engem is neha betamad, sokszor var a ajtofelfa mogott itt is pezseg az onbizalom rendesen
-
Obolony
senior tag
sziasztok. nekem is van egy 5 honapos kandurom, nagyon picikekent 1,5 honaposan kerult hozzank...
azota csak royal canin baby cat 34 majd royal canin kitten 36 tapot kap, mind szarazbol, mind "konzervbol". ugye ez zacskos kivitel.
nagyon szereti, gyonyoru fenyes lett a bundaja az elmult par honapban es jo nagyot nott, amikor idekerult alig volt 400 gramm most meg 3 kilo...az lenne a kerdesem, hogy miert van az hogy az a legjobb jatek hogy a kezemet eszi? mig pici volt nem fajt, de most mar sajnos elegge komoly sebeket tud ejteni... atkarolja a karom, a hatso labaval rug, es kozben erosen harap, marcangol. nagyon sokszor csinalja, hogy bedugja a fejet a tenyerembe, mintha el akarna bujni, majd, ujra megkeresi ho llehet harapni... kezd kicsit gazos lenni a dolog, mert tenyleg nagy mar ehhez...
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest