Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
csyo
senior tag
válasz Borify Péter #3280 üzenetére
Szerintem a ragadozóknak nincs tejfoga...
bár nem értek hozzá.
A rágcsálófanatikus algeida, vagy hogy hivják meg beteg, bizony. A tisztán tartott állat nem okoz betegségeket általában.
Ugyanugy terjeszt a rágcsáló is betegséget, ahogy a papagáj, a macska, a kutya, a róka, teknősbéka, vagy az ember, ha koszos, büdös, ápolatlan.
Személy szerint én minden állatot szeretek, a természet rendjében hiszek
Legyen szép a napod!
-
Kidus
őstag
-
cherilady
tag
válasz Borify Péter #3283 üzenetére
Szívesen odaadom anyukástól kölyköstűl
Szóval ha születik pici cica akkor neked kell egy?
Nem tom mikor fog szülni, de elég nagy a hasa. Sztem 1-2 héten belül bizti megszületnek!Tényleg vemhes macskát lehet fürdetni?
Anbaransu na Kiss wo kawashite Ai ni chikazuke yo Kimi no namida mo kanashii uso mo Boku no kokoro ni nemure
-
csyo
senior tag
-
cherilady
tag
válasz Borify Péter #3304 üzenetére
Jaj még meg se születtek ^^
De már nagyon nagy a cica pocija. Sztem 2 héten belűl tuti megszületnek és akkor majd küldök róluk képet és az egyiket le is foglalhatodAnbaransu na Kiss wo kawashite Ai ni chikazuke yo Kimi no namida mo kanashii uso mo Boku no kokoro ni nemure
-
cherilady
tag
válasz Borify Péter #3307 üzenetére
Azta! Most mondjam az h az én Gerzsim is ilyen!
Mikor szerelmi bánatom volt és búsan ültem a földön és könnyeztem ő odajött és lenyalta az arcomról a könnyeket és hozzámdörgölőzött! OLyan megható volt
Meg úgy szokott üdvözölni, hogy feléhajolok köszönök neki, ő felugrik és vagy összekoccan a fejünk vagy megfog a mancsával és átöleli kicsit a fejem
Tündérbogár. Ő is egy egyéniség.
Rozsdi csak hanyatvágja magát és qválkodik De ő is egy fazon, neki is vannak dolgai Az én macskáim is odajönnek, csak nem akkor mikor bunyózunk. Intim pillanatokat szokták megzavarni mikor a párommal egy kicsit hangosabbak vagyunk ők odajönnek és megnézik meg megszaglásznak h mégis mit csinálunk és képesek leülni mellénk és figyelni mit csinálunk és az b...ott idegesítő
Amúgy Gerzsinek is Gerzson a neve csak becézzük. Akkor mondom neki h Gerzson mikor pipa vagyok rá
Amúgy az enyim kanNa és úgy néz ki ma lesz a nagy fürdetés délután. Párommal megfürdetjük fehérkét. Remélem nem kell majd a mentőket hívni a sok karmolás miatt
Páncélt nem sikerült szerezni, de a fertőtlenítőt előkészítem Amúgy nagyon úgy néz ki h pár nap és szülni fog mert már keresi a helyet.Anbaransu na Kiss wo kawashite Ai ni chikazuke yo Kimi no namida mo kanashii uso mo Boku no kokoro ni nemure
-
cherilady
tag
válasz Borify Péter #3315 üzenetére
Részvétem Tündéri kis dög!
Hasonlít az én GerzsimhezAnbaransu na Kiss wo kawashite Ai ni chikazuke yo Kimi no namida mo kanashii uso mo Boku no kokoro ni nemure
-
cherilady
tag
válasz Borify Péter #3317 üzenetére
Nálunk anyám nevezte el így! Azt mondta a macskára h olyan Gerzsis
Szal Gerzsi lett és hallgat is anevéreAnbaransu na Kiss wo kawashite Ai ni chikazuke yo Kimi no namida mo kanashii uso mo Boku no kokoro ni nemure
-
csyo
senior tag
válasz Borify Péter #3315 üzenetére
:-D
milyen kicsike volt még itt:-Dmost meg mekkorákat ugrik:-D
[ Szerkesztve ]
Legyen szép a napod!
-
csyo
senior tag
válasz Borify Péter #3324 üzenetére
nem tudom most megismerne-e még...
várom, hogy kandur bandinak (ricsinek) és panninak legyenek kicsinyei
szeretik egymást?
Legyen szép a napod!
-
cherilady
tag
válasz Borify Péter #3330 üzenetére
Fogok képet berakni Majd mikor nemlesz ott az anyuci akkor megpróbálok róluk képet csinálni! De az haláli h mind 3 fehér kiscicának csak a fején van fekete foltocska
Amúgy a 2 nőstény cica nem nagyon bírja egymást
Félek h Rozsdi besértődik, remélem nem fog ezért elmenni
Gerzsi jól fogadja már pusziszkodtak is Fehérkével.
Bár már kéne vmi normális nevet találni neki, már tényleg itt ragadt!
Amint nagyobbak lesznek a kiscicák megfürdetem meg kell vegyek fülatka elleni cseppet mert szegényke nagyon vakarózik
És amint elajándékoztam a kiscicákat irány az állatdoki egy kivizsgálás és ivartalanítás!
Anyám már megint egy vagyont költök a macskákraAnbaransu na Kiss wo kawashite Ai ni chikazuke yo Kimi no namida mo kanashii uso mo Boku no kokoro ni nemure
-
csyo
senior tag
-
csyo
senior tag
válasz Borify Péter #3342 üzenetére
Úgy tudom megszült Panni Cicád
Képeket tennél fel a kis jövevényekről?
Legyen szép a napod!
-
csyo
senior tag
válasz Borify Péter #3376 üzenetére
nem szereti őket?
Vagy inkább Panni nem engedi oda, ezért nem örül neki?
Legyen szép a napod!
-
cherilady
tag
válasz Borify Péter #3379 üzenetére
Macskatej? Lehet a aboltokban venni, kicsit drága az igaz, de s kicsiknek inkább azt adj sztem mint rendes tejet mert attól fostosak lesznek
Vagy kérdezd meg az állatdokit hátha tud vmit ajánlani.Anbaransu na Kiss wo kawashite Ai ni chikazuke yo Kimi no namida mo kanashii uso mo Boku no kokoro ni nemure
-
csyo
senior tag
válasz Borify Péter #3387 üzenetére
értem.
már azt hittem macskákat fejnek valami üzemben:-S
--
Ma ráléptem Mini macska lábára , mert ott serpetertélt. Nézett is egy nagyot.
Azta tart a lábamtól.
Remélem már ne fáj neki, de legalább megtanulja, hogy ne feküdjön az út közepére, vagy ne másszon a lábam alá.
A múlt héten megbotlottam Benne, mert úgy örült, hgy hazajöttem, hogy a lábaim nközt forgolódott oda vissza, miközben ment em a szobába. Nem akartam rálépni, és megbotlottam.
De most pont a lábam alá ufrott.
Legyen szép a napod!
-
Mawyx
őstag
válasz Borify Péter #3392 üzenetére
Régen nekem is forralta anyu, aztán megunta Símán dobozból iszom és macsnak is csak kiöntöm a kotlájába, 100ft-os teszkós tartós tejt iszunk, imádjuk
Egy nő gondjait amúgy sem megoldani kell, hanem meghallgatni./Eastman/ | Ami árammal működik, vagy rá lehet tenni egy számítógép tetejére, az informatikusi munka :)
-
Mawyx
őstag
válasz Borify Péter #3394 üzenetére
Annyira én sem rajongtam érte, inkább Piskótát is megkímélem tőle.
Egy nő gondjait amúgy sem megoldani kell, hanem meghallgatni./Eastman/ | Ami árammal működik, vagy rá lehet tenni egy számítógép tetejére, az informatikusi munka :)
-
csyo
senior tag
válasz Borify Péter #3394 üzenetére
pedig ugy a fincsi
forralt tej, természetesen lehűtve!!
--
a csapvizet is érdemes felforralni és hagyni kihűlni, és csak úgy inni meg. Sokkal kevésbé kártékony
Legyen szép a napod!
-
Mawyx
őstag
válasz Borify Péter #3405 üzenetére
El szokta dugni az anyacica a piciket, ha megtalálja őket az ember, költözteti tovább új helyre.
-
adult_l
csendes tag
válasz Borify Péter #3404 üzenetére
Tudod az a baj, hogy az alomba is végzi a dolgát, most is oda pisilt csak éjszaka rendetlenkedik.
Tud valaki egy ilyen szag közömbösítőszert ajánlani?Acer EX5620G-5A2G25Mi
-
cherilady
tag
válasz Borify Péter #3407 üzenetére
Rozsdi is ezt csinálta a kicsinyeivel. Egy darabig elvoltaka dobozban utánna eldugta őket anyám ágya mögé. De passz h ezt mért csinálja. Fehérke szépen nyugisan van a dobozban.
Sztem változó h melyik anya cicára milyen dili jön rá.Anbaransu na Kiss wo kawashite Ai ni chikazuke yo Kimi no namida mo kanashii uso mo Boku no kokoro ni nemure
-
csyo
senior tag
-
cherilady
tag
válasz Borify Péter #3432 üzenetére
Mi??? Nem is lehet tudni hova vitte őket? Nem hallasz nyöszörgést vhol?
jaj istenem szegény apróságokAnbaransu na Kiss wo kawashite Ai ni chikazuke yo Kimi no namida mo kanashii uso mo Boku no kokoro ni nemure
-
Mawyx
őstag
válasz Borify Péter #3437 üzenetére
Volt régen egy gonosz cicám, nem gondozta a picinyeit. Egy valahogy megmaradt, csepegtettünk bele tejet, úgy tűnt egész kikupálódott, de mégis elpusztult
-
csyo
senior tag
-
cherilady
tag
válasz Borify Péter #3444 üzenetére
Első szülésea cicádnak?
Anbaransu na Kiss wo kawashite Ai ni chikazuke yo Kimi no namida mo kanashii uso mo Boku no kokoro ni nemure
-
csyo
senior tag
válasz Borify Péter #3499 üzenetére
Ricsi kinti cica volt, csak pár hétig volt benti (amig nálam volt)
[ Szerkesztve ]
Legyen szép a napod!
-
csyo
senior tag
-
csyo
senior tag
válasz Borify Péter #3503 üzenetére
jah, mert tudja, hogy ki élesz neki nyitva...
Igazi diktátor:-D
Legyen szép a napod!
-
csyo
senior tag
-
Tulipanti
tag
válasz Borify Péter #3633 üzenetére
Hát igen! A cicai találékonyság határtalan!
"Játszunk erotikus bújócskát. Picit segítek: az ágyon leszek meztelenül. Sok szerencsét!" :D
-
puttputt
őstag
válasz Borify Péter #3633 üzenetére
Érdekes... az enyém is szeretett oda bebóklászni. (Biztos, a színük miatt hasonlítanak ennyire )
Aranyos az a pici feje!:LKBK-Inventor / * Mindig más nő mellett ébredek ... a buszon. ///////////////////////
-
Tulipanti
tag
válasz Borify Péter #3759 üzenetére
Szegényke. De majdcsak megtanulja, hogy oda nem szabad felugrani. Ennyi tappancségés után már csak rájön, hogy nem jó az neki.
Ari lehet. Nekünk a kézmosó csapban szeretnek üldögélni.puttputt: Nagyon cuki lehett. Nekünk Bébi szeret odaülni az asztalhoz, és nézi, hogy mit eszünk. Rosszika meg reggelente szeret odaülni, még van is kép, ahol az asztalon lévő tálból lefetyeli a tejet. Itt a kép róla: Itt már nincs tej
Jah tényleg, a madarakat kihagytam.
Tomekk.: Szerintem nyugodtan lehet a cicának néha házi kosztot adni.Nekünk még soha nem volt bajuk tőle, és az egyik cicám 18 évig élt. A kiheréltetés pedig hasznos dolog. Sokkal nyugodtabbak olyankor, nem csavarognak annyit és nem verekednek. Nekünk volt, hogy eltűnt 2 napra a fiú cicánk, tiszta ideg voltam miatta, hogy mi lett vele, aztán hazajött de egy hétre rá már mentünk a dokihoz. Azóta se csavargott el.
[ Szerkesztve ]
"Játszunk erotikus bújócskát. Picit segítek: az ágyon leszek meztelenül. Sok szerencsét!" :D
-
csyo
senior tag
-
csyo
senior tag
válasz Borify Péter #4007 üzenetére
Borify Péter tedd fel ide ezt a kiscicás képet, nagyon édi amit küldtél!
Legyen szép a napod!
-
cherilady
tag
válasz Borify Péter #4052 üzenetére
Ha nem viszik el pénteken, akkor én hülyét kapok!
Ha szeretnéd befogadni és ha pénteken nem jönnek érte akkor péntek estig adj rá választ, mert ha nem lesz elvíve szombaton kirakjuk a szűrét, ezt már otthon is megbeszéltük. Egyszerűen nem bírjuk és anyám is egyre ingerültebb a nyávogása miatt!
Ha vki ezt bírja annak kötélből vannak az idegei, sajnos nekünk nem!Anbaransu na Kiss wo kawashite Ai ni chikazuke yo Kimi no namida mo kanashii uso mo Boku no kokoro ni nemure
-
cherilady
tag
válasz Borify Péter #4054 üzenetére
Jó messze vagy! Hát bízom benne. Anáymnak épp írtam előbb. Mondta h jólenne ha hétvégéig elvinnék mert már ő se bírja. Ő otthon dolgozik szal egész nap hallja ahogy pofázik és mondta h már ő is egyre nehezebben tűri! Tegnap úgy ráordított a macskára h kussoljon be h a ház végéből felugrodtam ilyettembe. Szal anáym is már kezd kikészülni
-
Boxer001
veterán
válasz Borify Péter #4059 üzenetére
Tőlünk is vihetnél vagy 5-öt, megoldanád a problémánkat.
-
cherilady
tag
Úgy legyen! ÁMEN!!!
-
Boxer001
veterán
válasz Borify Péter #4063 üzenetére
Nem baj, vannak jó futárszolgálatok.
-
Boxer001
veterán
válasz Borify Péter #4065 üzenetére
Tőled biztos messze, mert Budapest határán, a 3-as főúton, 10 km-re van az Örs Vezér tere. Kb. 6 hetesek lehetnek ezek a kis patkányok.
-
csyo
senior tag
válasz Borify Péter #4065 üzenetére
nézzétek meg a PH!uvar - ha úgyis arra mész... topikot itt a fórumok közt!
Ott irjék ki merre megy, és van e hely náluk!
van egy srác a krisztián, aki megy debrecen-budapest-zalaegerszeg vonalon, azt hiszem péntekenként.
Vele beszéljetekm, ő leviszi sztem.
----------
Nyávog, mert elvették a gyermekeit.
Figyu, ő egy cica, nem egy robot!
Te mit csinálnál, ha nem találnád drága csöppségeidet?
Nem voltak túl picik? Lehet szopniukis kéne még? Mert akor fgőleg bekattan! mellei begyulladnak, az ösztönei meg azt sugják: keresd meg a kölyköket.És keresi, hivja őket, kiabál nekik, hogy válaszoljanak.
Legyen szép a napod!
-
Tulipanti
tag
Az jó! Legalább van egy biztos pont.
cherilady: Hát igen ez tényleg olyan. De abba fogja ő azt hagyni. Elfogadja, hogy már nincsenek kiscicák és abbahagyja a nyávogást. Addig pedig ajánlatos a füldugó használata.
[ Szerkesztve ]
-
cherilady
tag
válasz Borify Péter #4089 üzenetére
Nah jól van hagyatok...
Nekem erre nincs szükségem...
Van így is elég problémám....Anbaransu na Kiss wo kawashite Ai ni chikazuke yo Kimi no namida mo kanashii uso mo Boku no kokoro ni nemure
-
Tulipanti
tag
válasz Borify Péter #4089 üzenetére
Biztos érzi ezt a cica. szerintem ők mindent megéreznek. Az én cicáim is tudják, hogy ki nem szereti őket és ahhoz oda se mennek, hogyha hívják őket. Nagy ívben kikerülik. Okos állatok ők.
-
Tulipanti
tag
válasz Borify Péter #4092 üzenetére
Biztos érezte a cica. Nagyon megérzik, hogy ki nem szereti őket.
Van akihez látatlanba odamennek nálunk, eldobják magukat (és ez olyannál fordult elő akinek van cicája), de van akit úgy kikerülnek, hogy meg se lehet őket fogni. És néz rám, hogy amíg nem megy el az illető ő nem jön oda."Játszunk erotikus bújócskát. Picit segítek: az ágyon leszek meztelenül. Sok szerencsét!" :D
-
csyo
senior tag
válasz Borify Péter #4101 üzenetére
ezt nálunk is csinálta:-D
Úgy ugrik fel a szekrény tejetére a virágok, könyvek, stb mögé, hogy hozzás sem ér. Visszafeel már nehezebb jönni:-D
tegyél fel képeket róla[P:J][/P]
Legyen szép a napod!
-
csyo
senior tag
-
csyo
senior tag
válasz Borify Péter #4105 üzenetére
nálad miért hivnak minden macskát ugyanugy? :-S
Legyen szép a napod!
Új hozzászólás Aktív témák