Hirdetés
- Még mindig itt tartunk jelenleg...
- Asszociációs játék. :)
- Drive! - Az utolsó gurulás idén a Quadrifoglio-val
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Grand Theft Auto V - Látványosságok és érdekességek tárháza egy helyen!
- Szólánc.
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Digitális Állampolgárság Program
- Minden hónapban vettem egy sorsjegyet 1 éven át! (2024)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kloden
senior tag
-
cherilady
tag
válasz tomcsi23 #3915 üzenetére
Az anyám kocsiján is hasonlóak a dolgok bár inkább karom nyomok vannak nem sáros lábak!
Gerzsi mindig felmegy a kocsi tetejére és szépen leül. Anyámnak már mondtam is h van a kocsin egy macskaszemAnbaransu na Kiss wo kawashite Ai ni chikazuke yo Kimi no namida mo kanashii uso mo Boku no kokoro ni nemure
-
puttputt
őstag
-
Mawyx
őstag
válasz tomcsi23 #3924 üzenetére
Meg az ultrahangosra írták, hogy ahol kisgeyerek van, ott nem használható, mert attól, hogy mi felnőttek nem halljuk az ultrát, a pici babák nagyobb tartományt hallanak. Nálam nincs baby, de a szomszédban van... Ráadásul ezt is kitanulták a macskák, tartott a hatóköre x méterig, akkor x méter+1cm-nél megjelent a macska
Ennyit én tuti nem adnék érte, főleg, hogy nincs tuti tipp
Majd számolj be róla hatásos-e, hagy-e nyomot
Egy nő gondjait amúgy sem megoldani kell, hanem meghallgatni./Eastman/ | Ami árammal működik, vagy rá lehet tenni egy számítógép tetejére, az informatikusi munka :)
-
Tulipanti
tag
válasz tomcsi23 #3924 üzenetére
Jaja.
Az nem semmi. Lehet, hogy hűtőnek használták vagy spejznak.
Hát igen, ez kellemetlen dolog. Nem direkt csinálják, de kárt okoznak. Nálunk még karcolás nem volt ilyen miatt, maximum tappancsnyom. Az aranyos tud lenni. Jah meg az is jó amikor az ágynemű lenyomatos....."Játszunk erotikus bújócskát. Picit segítek: az ágyon leszek meztelenül. Sok szerencsét!" :D
-
Mawyx
őstag
válasz tomcsi23 #3921 üzenetére
Én is kerestem, mert én nem ide nem engedni, hanem kiengedni, szomszédba átengedni nem akartam a macskámat, de csak ellentmondásokat olvastam fórumokon. Van aki azt írta neki használt vmi, akkor jött 2 ember, aki azt mondta, hogy ő is próbálta, de nála arra a cuccra bagóztak a macskák. Másik riasztónál ugyanez volt. Mondom akkor annak meg nincs értelme, hogy felvásárolom a létező összes n db riasztó fajtát, aztán az enyémnek pont egy n+1-edik lenne hatásos.
Van vmi macskaellenes növény is, de volt aki azt írta, hogy az ő macskája nem hogy nem szerette voln a szagát, hanem ráfeküdt a bokorra, amit utálnia kellett volna....Egy nő gondjait amúgy sem megoldani kell, hanem meghallgatni./Eastman/ | Ami árammal működik, vagy rá lehet tenni egy számítógép tetejére, az informatikusi munka :)
-
Tulipanti
tag
-
Mawyx
őstag
-
Tulipanti
tag
válasz tomcsi23 #3918 üzenetére
Az már luxus lenne. Tegyél a kocsi elé lábmosót, hátha használja.
Hát nem tudom. Bár én nem nagyon hiszek az ilyenekbe. De lehet, hogy egy próbát megér.
Rendszeresen csinálja ezt?[ Szerkesztve ]
"Játszunk erotikus bújócskát. Picit segítek: az ágyon leszek meztelenül. Sok szerencsét!" :D
-
Tulipanti
tag
válasz tomcsi23 #3915 üzenetére
Hát ezt sehogy. Olyan helyre kell állni az autóval, ahova nem megy a cica. Mást nem tudsz csinálni. Vagy le kell takarni a kocsit.
Mercutio_: Szerintem ez nevelés kérdése. Nálunk soha nem volt ilyennel probléma. A házicica ha úgy van nevelve biztos nem csinálja. Nem kell ezért típusmacskát venni.
[ Szerkesztve ]
"Játszunk erotikus bújócskát. Picit segítek: az ágyon leszek meztelenül. Sok szerencsét!" :D
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Sorozatok
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- ASUS routerek
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Hobby rádiós topik