Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- laskr99: Processzor és videokártya szilícium mag fotók újratöltve!
Új hozzászólás Aktív témák
-
forras2
őstag
Szevasztok!
Óriási bajban vagyok... Van 4 saját cicám... 1 anya, meg a 3 kölyke, mondjuk a kölykök is már lassan 1 évesek... Nem olyan rég, kb 3 hete ide költözött önkényesen 1 idegen cica, már akkor is látszott rajta, hogy nem egyedül van... Most már teljesen látszik rajta, pocak méretéből kiindulva nagyjából 83 darab kismacska lehet benne...
Megfogtam, betettem a ketrecbe, és elvittem állatorvoshoz, de mondta a doktorbácsi, hogy nem lehet már műteni, lassan szülni fog... Nagy levegő, mély levegő, majd keresünk nekik gazdát... De ez nem olyan egyszerű, az enyéimnek is kerestem gazdit, de amikor valaki ide jött, hogy vinne egyet, sosem adtam neki, nem tudtam oda adni, hisz a ruhás szekrényembe születtek
Félek tőle, hogy most is az lesz... De ez még csak a kezdet... 4-5 napja van itt még 1 cica, aki nem akar haza menni, feltettem facera, hátha valaki felismeri, és haza viszi, de nem, és ennek még nagyobb pocakja van mint a másik önkényes házfoglalónak 
Új hozzászólás Aktív témák
- Xiaomi Mijia Smart Socket Plug kínai WIFI-set keresek
- Philips Lattego EP5345 Szervizelve I Megkímélt állapot I Tejes kancsó I Garancia I Beszámítás
- Jura Impressa C50 automata kávéfőző
- Xiaomi Roborock S6 Pure robotporszívó hibátlan állapotban.
- Nagyon szép, fehér Jura Impressa J5 automata kávéfőző profi cappuccino fejjel
- magyar billentyűzet - 136 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - i9-14900HX, RTX 4080 - 4 ÉV GARANCIA!
- Eredeti DELL 240W töltők (LA240PM160)
- Új, Aktiválatlan, iPhone 15 (128 GB) (rendelhető)
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3962, 100% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Pro Max 512GB Blue Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4089
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Megfogtam, betettem a ketrecbe, és elvittem állatorvoshoz, de mondta a doktorbácsi, hogy nem lehet már műteni, lassan szülni fog... Nagy levegő, mély levegő, majd keresünk nekik gazdát... De ez nem olyan egyszerű, az enyéimnek is kerestem gazdit, de amikor valaki ide jött, hogy vinne egyet, sosem adtam neki, nem tudtam oda adni, hisz a ruhás szekrényembe születtek
Félek tőle, hogy most is az lesz... De ez még csak a kezdet... 4-5 napja van itt még 1 cica, aki nem akar haza menni, feltettem facera, hátha valaki felismeri, és haza viszi, de nem, és ennek még nagyobb pocakja van mint a másik önkényes házfoglalónak