Hirdetés
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Bestx: Budget DIY eGPU USB4/Thunderbolt csatlakozással – egy mining VGA új élete.
- sziku69: Szólánc.
- Random25: Windows 11 telepítés Pendriveról
- bitpork: Nagy dilema
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
baloghgabor
aktív tag
Teljesen tanácstalan vagyok már. Van Öt Cicám, mostmár telken belül. Eddig vacak volt a kerítés egy része, ki tudtak menni a körülöttem lévő erdőbe, megvolt mindegyiknek a territoriumuk. Sajnos az egyik Cicámat a "szomszéd" (kb. 300m-re lakik) tavaly meglőtte, májgyulladás, majd a következmény: cukorbetegség. (tegnap voltam kontrollon, stagnál az állapota). Tavasszal pedig a kedvenc Cicámat a sakálok közül, az utolsó pillanatban mentettem meg a kutyám segítségével. Akkor döntöttem, hogy azonnal biztos kerítés kell! Ja, csak ~300 m körbe, így közel egy millió lett a vége. De boldog voltam megérte! Viszont az egyik Cicám (Dagi) csak megy csavarogni, egyre többször. Először a telekhatárra épített tyúkól tetején ugrott ki, akkor oda is tettem hálót és villanypásztor vezeteket. Egy hónap nyugalom után a múlt héten a domináns lany Cicám üldözte megint a Dagimat. Ki is jutott az erdőbe, pár nap múlva találtam meg, alig akart hazajönni. Majd itthon dorombolt, dagasztott (innen a neve), evett és boldog volt. Megint pár nap és újra kint van. Tegnap doki azt mondta, hogy az a territoriuma és valószínű menni is fog, mert idebent nem férnek (5000 m2)! Rajta van most a GPS nyakörv, ami megint baromságot mutat, mert ott nincsen, ahol mutatja. De itthon sincs, hiába hívom. Ha sokáig egy helyben lenne, akkor talán helyes lesz a pozíció, akkor hozom haza. De ki fog megint menni, ami egyre veszélyesebb már sajnos. Fogalmam sincsen mit csináljak? Sajnos van sok fa a kerítésen belül, közel ahhoz, amiket nem tudtunk kivágni, mert hatalmas és házilag ez nem menne. Vissza viszont nem tud jönni, csak velem, mert kint az erdő picit messzebb van (jópár méter, akkorát nem tud repülni, mint a mókusok). Ha a többi is megtanulja, akkor leszek nagy bajban. Patthelyzet?!
Reggel még kaja után:
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 4060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Azonnali készpénzes AMD Ryzen 1xxx 2xxx 3xxx 5xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- Dell latitude, precision, xps, magyar világítós billentyűzetek eladóak
- Apple iPhone 11 Pro Max 64GB Zöld / Normál állapotban / 100 % AKKUMULÁTORRAL / 12 hónap jótállással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Intel i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest