Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: Segway-Ninebot F3 E elektromos roller.
- mefistofeles: Az újkori csalók...
- Kalandor: Habemus papam
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Plazmacucci #15944 üzenetére
Ágyat hol vetted neki? Vagy DIY?
-
Astroboy
őstag
válasz
Plazmacucci #15946 üzenetére
Hatalmas figura, ahogy felnőtt macska létére többször is beleharap a saját farkába...gondolom tetszett neki, hogy kamerázod és vele foglalkozol, mert egyből látni lehet a szemében a rosszatKiwi leszek a fekhelye meddig bírja a strapát...
-
-
válasz
Plazmacucci #15946 üzenetére
Nagyon nagy! Bár a mohácsi vágóhíd bemutatása hogyan jön mint következő videó a youtubon azt sem értem...
-
Astroboy
őstag
válasz
Plazmacucci #15944 üzenetére
Cucu de Celsius
Akkor várjuk azt az ugrós videót -
válasz
Plazmacucci #15943 üzenetére
-
Már több mint 10 hónapos, ez a második pulcsija. Még nem nyúlt ki, fura neki, de rendesen tud benne menni. Azt kéne levideózni ahogy ugrik, mert pulcsiban egyszerre négy lábbal pattan mint egy kecske
Sajnos napközben otthon van egyedül, héttől ötig... Ennek általában a virágok és a vécépapír látja kárát. Egyébként vettem neki macskafüvet, nem tudja mit kell vele csinálni, széthordta az egészet a lakásban...
-
Astroboy
őstag
válasz
Plazmacucci #15940 üzenetére
Nebatty van új pulcsija, és mi nem tudunk róla?
Ebben is úgy jár-kel mint egy zsiráf? -
ariel96
aktív tag
válasz
Plazmacucci #15940 üzenetére
Nagyon okos és élénk cica. Sokat kell vele játszani, hogy ne unatkozzon!
Rövid szőrű, nyúlánk - jól esik neki a meleg pulcsi.
Ő most mennyi idős?
A mi sziámi cicáink attól is kiakadtak, ha csak pár órára maradtak egyedül. Amikor haza értünk nagyon sokat beszéltek. Megtanulták kinyitni az ajtókat. Sokkal erősebben kötődtek hozzánk, mint általában a házimacskák.
-
-
ariel96
aktív tag
válasz
Plazmacucci #15600 üzenetére
Szia!
Ő milyen fajta? Lehet tudni róla valamit? Például a sziámi cicók nagyon okosak, sokat beszélnek, és nagyon rosszul tűrik, ha magukra hagyják őket. Egy ellenkező nemű kis cica társ jót tenne neki. - Én állandóan tartok szárazat a cicó előtt, reggel és este kap egy konzervet. Régebben, amikor a párom etette hajnali 3 körül kérte a reggelijét, én csak akkor adok neki, amikor fölébredünk. Amikor főzök, vadul a nyers hús illatától, de még a marha combot sem eszi meg - csak az ösztönei működnek.
Nekünk a 4-ből 1 cicánk maradt életben, de ő nagyon jól tarja magát. Elfelejtett macskául. Az utóbbi időben, amikor odajön hozzám kedveskedésből fúj egyet. Reggel és este egy képzeletbeli macskával vadul - rohangál, és félelmetes hangokat ad ki.
-
Orlin
addikt
válasz
Astroboy #15932 üzenetére
Sziasztok!
Nálunk volt a doki tegnapelőtt.Kapott egy kombót antibiotikumból és a szemére is hatásos szerből.Ezt szívta fel a doki.
Hát a mi dokink ilyen kisállat dolgokban nem annyira jártas,előtte olvasgattam a neten és mondtam neki a szemnél olvastam ez társulhat valamivel ,ezért lehet a hasmenés.Csak nézett rám,hogy érdekes.
Nem vagyok doki meg okostojás sem szeretnék lenne,de ha jön hozzánk mindig tanul legalább valamit a kisállatokról.
Amúgy úgy látom hatásos volt mert nem folyékony már a széklete.Bár a franc amikor jött a doki már amúgy is kevesebbet járt wc-re. -
bul07
nagyúr
válasz
Astroboy #15932 üzenetére
Nemrég tesztelték a élősködők elleni rácsepegtető oldatot
Én a mi szoba macskánkra Frontline spray-t használom, és nem is úgy ahogy a ajánlója írja , mert szobában azért nagy ritka a bolha, de ő felügyelettel néha kimegy
Fecskendővel szoktam 3ml tarkójára fecskendezni és úgy szétkenem, azért oda hogy ne tudja lenyalni, 3-4 hetente ismételem vagy sűrűbben ha kell -
Hauptmann
veterán
Kinek milyen boléhaírtó cucc vált be? Csepp, vagy nyakörv?
-
Orlin
addikt
Sziasztok!BÚÉK!
3. szemhéjról van valakinek tapasztalata?A kandúrnál jelentkezett most,hogy elég erőteljesen megjelenik nála,eddig nem volt jelen.Olvastam a témában valószínű valami belső betegség/fertőzés okozhatja.
Köszi! -
Orlin
addikt
Lehet mert mellette vettünk a kutyának is.Na nála sem stimmel valami.Neki meg egész éjszaka korgott a gyomra,ki is kellett menni vele.
Nem innen szoktam rendelni,de kellemest a hasznossal a másik rendelt termék mellé tettem be ezeket az eledeleket.
Akkor innen többet nem nagyon fogok venni.Viszont a Beco Bowl Macska Etetőtál kifejezetten jó kis vétel volt.Elég masszív. -
Orlin
addikt
Kitekat Mix Menü - 24 db alutasakos macskaeledel szettben
Ezzel van valakinek tapasztalata?Karácsonyra vettem nekik.
De az öreg hány tőle folyamatosan.Tegnap megint hányt,előtte nap nem ezt kapott hanem a megszokott száraz eledelt.Nem volt semmi baja.
Tegnap megint ebből adtunk neki és már biztosra veszem ettől lehet...
A fiatalabb meg 2-3 óránként jár wc-re,lehet rá is ez van hatással?
Eddig napi egy volt a kaki általában.
Néztem a dátumot jó rajta...Érdekes. -
Hauptmann
veterán
válasz
sugarforce #15916 üzenetére
A haverral nem tudok egy duo pubg meccset nyomni, mertt lökdösi az orrával az egeres kezemet, nem tudok célozni.
Most is itt döglik, elég szar így gépelni. De most eszembe is jutott valami, megemelem a billentyűzetet a megfelelő magasságra, a macska pedig csuklótámaszként funkcionál tovább.
-
Hauptmann
veterán
A probléma a képen látszik.
Amint leülök a gép elé játszani, vagy dolgozni, szinte azonnal jön ő is, és fekszik a billentyűzet elé, vagy épp rá.. Ha a kezem ott van, akkor arra is rá, a fejét az ujjaimra teszi, vagy épp lökdösi a kezem, plusz hangosan hegeszt.
Mi a megoldás? Fújjam le az asztalt macskariasztóval?
-
Orlin
addikt
Nálunk az picit több,mint egy éves kandúrunk akit az utcáról fogadtunk be!
Itt még a fa nincs feltéve a helyére és persze egyből el is foglalta a frissen leterített kis asztalt!
Kutat nem kapnak mert a kandúr akkor mindig pacsálna.Ha vizet eresztünk akkor is jön mindig pofozni.
Így a szokásos karácsonyi nedves tápot kapták.Idén Kitekat Mix Menü - 24 db alutasakos macskaeledel volt és mellé az öreg lány cicával kaptak egy-egy új etetőtálat,kék és barna színben.Az öreg meg persze végig is hányta az estét a lakásban pár helyre.Szuper volt karácsonyi vacsora közben vadászni merre tette ki.
-
wertigo1984
őstag
Velem egyutt 12 szem figyelte, ahogy anya felrakta a csillarra. Utanna mondtam a fiuknak, hogy gondolni se merjenek ra, hogy felugralnak...
Este megkaptak az ajandekukat, volt nagy locspocs. -
Louro
őstag
válasz
wertigo1984 #15909 üzenetére
Micsoda kihívás. Na nálunk menne az ugra-bugra. Ajtó tetejére is szeretnek mászni.
-
Louro
őstag
Boldog Karácsonyt nektek! Reméljük, akinek nagy fája van, túlélte törött díszek nélkül.
-
Dhampir
félisten
Boldog Karácsonyt cicások!
-
rétisün
veterán
válasz
Ciccuka #15901 üzenetére
köszi, viszont !
jobban örülnék, ha a 3 hete eltűnt macskuszzal karácsonyozhatnék, se sajnos úgy tűnik, ő már vagy valaki más cicája (jobbik eset) vagy elütötték, csak nem tudunk róla
-
-
Ciccuka
veterán
Új hozzászólás Aktív témák
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Milyen monitort vegyek?
- Parfüm topik
- Elektromos autók - motorok
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Nintendo Switch 2
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Háztartási gépek
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- További aktív témák...
- Tchibo Esperto Caffe szemes kv föző hibátlan működéssel
- Xiaomi Scooter 4
- Új, bontatlan Tesla Smart Floodlight Battery Camera + Tesla 5W napelemmel - 1,5 év garival! -
- Eladó Woom Up 5 szuperkönnyű elektromos mountain bike
- Jó állapotú Kona Shred / Pike 454 dual-air 110mm-140mm / Shimano Deore felszereltség!
- HDMI 2.1 8K 60Hz - 10 méter hosszú (ELKELT)
- Csere-Beszámítás! MSI Ventus 3X RTX 4060Ti 8GB GDDR6X Videokártya
- Csere-Beszámítás! Lenovo Ideapad 3! R3 7320U / 16GB DDR5 / 512GB SSD
- Lenovo ThinkCentre M910q Mini PC / i7 7gen/8GB RAM/240GB M2 SSD/12 hónap jótállással
- iKing.Hu - Apple MacBook Pro 13 M1 Touch Bar 2020 Használt, karcmentes 3 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest