Hirdetés

2024. május 27., hétfő

Gyorskeresés

Hozzászólások

(#9360) gyapo11 válasza Met (#9358) üzenetére


gyapo11
Topikgazda

Olyasmit tippelek, nálam az 1000 után már csak a polírpaszta van, az tükrös felületet ad, szemcseméretét nem tudom. Az 1000-es kő/vászon/papír karcait eltünteti pillanatok alatt, ennél finomabbnak nem látom értelmét, még ezt is csak nagy ritkán vetem be. Borotvához kell, de konyhai késhez nem. Az 1000-essel fent kés úgy szalad át a paradicsomon hogy nem érzem mikor ér hozzá, mintha csak a levegőt szeletelném. A borotvára fent késsel az a baj, hogy munka közben jó, de előtte/utána mindig sikerül úgy hozzáérni az éléhez, hogy megvág, akár mosogatás, akár az asztalon pakolgatás stb. közben. Egyszerűen túl agresszív az él, és a munkához nem ad hozzá, mert az 1000-essel készített él is mindent visz a konyhában.
Esztétikailag gyönyörű tud lenni egy tükörfényes élszalag ha sík, 1-2 területen hasznos is a borotva él, gyakorolni is jó mert nagyon jól látszik rajta ha gömbölyödik az élszalag, de ennyi.

menyország -> mennyország, akadáj -> akadály, jótálás -> jótállás, Iphoneal > Iphone-nal, kisuly > kisujj, csővet > csövet

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.