Új hozzászólás Aktív témák

  • jozsi252

    veterán

    válasz petipetya #8833 üzenetére

    Nem tudom hogy észre lehet-e venni hogy mondjuk 15-17 vagy 20 fok van beállítva? Vagy hogy pár fok olyan sokat számít-e normál konyhai körülmények között.
    A gép amúgy megjött és az első tesztek megvoltak. Maximálisan meg vagyok vele elégedve! A használati azt írja hogy 5-5 húzás kell a 220-as szemcsével rendelkező szalaggal, illetve ugyanannyi a 6000-es szalaggal. A legszarabb késsel így tettem de nem lett tökéletes. Viszont utána vettem egy hasonló szar kést, ott 10-10 húzás volt, majd a 6000-es szalaggal 5-5, és a kés hibátlan lett!
    Szóval nagyon jó vételt volt, és nem kellett 5 késnél 1 órát felette ülnöm hogy jó legyen. A netes tesztek alatt mindenhol papírt vágtak hogy mennyire éles, érdemes más tesztet kipróbálni hogy milyen a kés? Vagy ha a papírt könnyen veszi akkor hibátlan?
    Volt egy hosszú szeletelőkés ami nem volt annyira életlen, de volt benne 2-3 csorbulás, viszont összesen 10 húzás 220-as szalaggal, plusz 10 a 6000-es szalaggal, hibátlan lett utána az éle. Nem olcsó, nagyon nem, viszont nagyon jó éles lesz a kés, és nem kell hozzá olyan tudás ami egy fenőkőhöz kell pl. Vagyis nem feltétlen tudás hanem odafigyelés.

    iPhone 16 Pro Max

Új hozzászólás Aktív témák