Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sh4d0w: Kalózkodás. Kalózkodás?
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- ldave: New Game Blitz - 2025
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
A kettő feltételezem nem ugyan az a faj.
Hallottam olyat (szóban) hogy van déleurópai meg sima
Meg olyat is hogy van talán japán ami belilul.
Akkor talán legjobb lenne most vágni róla jócskán tőnek való ágakat és elkezdeni valamilyen tápoldatos vízben árnyékban gyökereztetni, aztán talán mire vége a kánikulának már ültethető is lenne.
Ezek szerint ilyen időben locsolni kell. -
Gtaati
őstag
Helló!
100g/10l -nél biztos hogy nem lett töményebb. Annyi hogy a foltos részeket alaposabban két soron is átfújtam. Igazából nem szárad még, most a csapadékos időben kapott utoljára nedvességet. Azóta nem locsoltam. Locsolás azért jutott eszembe, hogy a ráfújt vasgálic egy része belemosódjon a a földbe a gyökeréhez.
-
Gtaati
őstag
Helló!
Köszönöm szépen a választ, megnézem és csinálok közelebbi képet a foltról. Számomra csak az volt a furcsa, hogy ha műtrágya okozta volna akkor miért hónapokra rá jön elő a probléma. Egyébként ez az összetétele annak a műtrágyának amit használtam korábban: N-P-K (19-6-20) + 3% Mg +7,5% S + mikroelemek B, Mo, Fe, Cu, Mn, Zn.
Van otthon vasgálicom, [Ilyen] ezt korábban csak a kert végi ciprusokhoz használtam, fűhöz nem, fű esetén ezt hogyan kell/lehet alkalmazni? Oldjam fel egy kannában és csak a foltokat öntözzem meg vele? Ha igen milyen töménységben lehet/kell alkalmazni?
Köszönöm szépen!
-
Gtaati
őstag
Helló! Igen kézzel hintettem szét, nagyjából egyenletesen a legutolsó szórás már kb. 2 hónapja volt és utána ilyen probléma nem jelentkezett, csak mostanában miután rengeteg csapadékot kapott, ebből én a túl sok vízre gondoltam, hogy kezd kirohadni vagy gomba. Fúrott kútról locsolunk.
Köszönöm!
Új hozzászólás Aktív témák
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- AliExpress tapasztalatok
- Google Pixel topik
- Elektromos autók - motorok
- Wise (ex-TransferWise)
- Milyen videókártyát?
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Munkahelyek tízezreit szünteti meg az AI
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Asus B560M i5 10400F 16GB DDR4 512B SSD RX 6600XT 8GB AeroCool DS Cube ADATA 600W
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3747, 91% Akkumulátor
- Xiaomi 15 Ultra 5G 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Fém, összecsukható és kihúzható fotó állvány eladó
- Samsung Galaxy S24 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest