- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- bambano: Bambanő háza tája
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Gurulunk, WAZE?!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Geri Bátyó: B550 szűk keresztmetszet, de mi és miért?
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
- Chosen: Canon 5D II - portrézás 2025-ben
Új hozzászólás Aktív témák
-
inf3rno
nagyúr
válasz
modflow #7150 üzenetére
Én használtam már purhabot. Működik, rendesen feltapad a fára. Nem tudom, hogy alatta milyen, de gondolom jobb egy nyílt sebet befedni, mint hagyni, hogy a mocsok bele hulljon. Olyan 1o éve ilyen a fa. Előtte kipucoltam, bekentem én is gombaölővel. Nem tudom, hogy mi van, ha nem foglalkozol vele, lehet, hogy úgy is ugyanúgy túlél a fa.
-
justmemory
senior tag
válasz
modflow #5849 üzenetére
Szia,
mi ilyet vettünk anno (tény, nem ennyiért), de ha meggondolod jó esetben nem egy szezonra veszed. Úgy lehet megéri. Esetleg a Praktikerben van ilyen, ez olcsóbb.
Ha botokat vágsz, javaslom, hogy akác legyen, az nem rohad szét hamar; az egyenességgel viszont gondban lehetsz.
Esetleg azt tudod még csinálni, hogy az ágyás két szélére lebetonozol 2 oszlopot, majd egyet keresztbe fektetsz rajta, és zsinórral/madzaggal futtatod hozzá a parikat (magyarul felkötöd őket). -
cannibal
senior tag
válasz
modflow #2408 üzenetére
A rotakapa kérdés engem is érdekel. Nézegettem az árúkeresőt, de 100k alatt egyik se volt meggyőző.
Tud valaki esetleg ajánlani olyat amit érdemes megvenni?
Most fogom lecserélni a fűkaszát is. Ott Stihl FS55 és Husqvarna 128 R között vacillálok, de akárhogy is nézem nincs döntő érv egyik mellett se. Esetleg valakinek van tapasztalat ezen a téren?
-
Spet
addikt
válasz
modflow #2138 üzenetére
Mindig ha ilyen hosszú ideig nem használod, nyugodtan kitekered belőle a gyertyát és leengeded az üzemanyagot belőle.
Majd ha újra használni akarod akkor gyertya vissza pár indítási próba. Ha nem megy akkor gyertya ki annak tisztítása ronggyal és vissza. Általában pár próba után be kell, hogy induljon gond nélkül.
-
Chaser
legenda
válasz
modflow #1165 üzenetére
a középő növény havasi törpefenyő, sok verziója van, abból raknék én is
vmilyen arany borókát, japán babérsomot, tuját inkább nem
ha nem feltétel h örökzöld legyen akkor árnyékliliomot is, akár szoliterként, annak is rengeteg fajtája van és elég látványos tud lenniszerk: takarás v mulcs v nagyobb "kavics" mint a képen, alá geotextil
"suhanó" fűnyírója van vkinek? 120-130nm-re kellene sík felületre, böngészgetés közben akadtam rá, tetszik mert öko ( : és könnyű megoldani a tárolást - csak pincében tudnánk ami azért messze nem száraz - , se kábel, se benzin, se nagy zaj, de elég vegyes véleményeket olvastam, főleg a nagyobb nevekről
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Honda topik
- BestBuy ruhás topik
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- VR topik
- Építő/felújító topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Abarth, Alfa Romeo, Fiat, Lancia topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- További aktív témák...
- LG 65C4 - 65" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - 1000 Nits
- Bomba ár! Dell Latitude E6500 - Intel P8600 I 3GB I 160GB I DVDROM I 15,4" WXGA+ I Garancia!
- Szerezd be most az érzékelhető különbséget! Akár 0% THM-re
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B450M R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA Seasonic 520W
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest