- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Balázs2: Gmail
- sziku69: Szólánc.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- hcl: Döglött tabletből wifis kijelző kókány
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- lacixtal: Laci XTAL - Emlékproffil
Új hozzászólás Aktív témák
-
lemmy71
őstag
Az hogy töltött földben van trágya stb. az még nem 100% -k ezeknek a növényeknek sajnos. A Ciprus és a Tuja félék a vulkanikus talajt preferálják, ami a sok ásványi anyagkok mellett bővébben tartalmaznak káliumot és foszfort. Tehát valami olyan komplex műtrágyát kellene keresned, amiben ezek az anyagok is megtalálhatók. Második körben pedig a vegyszeres védekezés, én a bordóilét próbálnam meg. Évi négyszer nyugodtan megfujhatod a fákat vele. Ez az anyag nem is olyan drága és a környezetedre sem káros, gondolok itt a családra.
Én annak idején csak sima erdei földdel kevert ültető gödrökbe tettem tujáimat. 10 - 15 év után kezdtek jelentkezni a gombás fertőzések. Szinte már olyan mértékben hogy menthetetlen. Adtam nekik ősszel és tavasszal egy rézoxikloridos kezelést, majd utána évi két három alkalommal bordóilét. Szépen magukhoz tértek a tuják.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- LG 65C3 - 65" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3026, 91% Akkumulátor
- ÚJ Lenovo LOQ 15IRX9 - QHD 165Hz - i7-13650HX - 16GB - 1TB - RTX 4060 - Win11 - 3 év garancia - HUN
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3130, 94% Akkumulátor
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro+ 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest