Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • bitpork

    veterán

    LOGOUT blog

    válasz pigsty #9793 üzenetére

    Mert emberek. Valakinek ez kell. Anno engem életem első lakásában(na jó csak a fele volt az enyém, fele a nővéremé) az alsó szomszéd úgy jelentett fel név szerint, hogy nem voltam bejelentkezve oda, nem volt kint a nevem sehol, csak a tulajdoni lapon és egyhuzamban max egy hétvége volt amit ott töltöttem.
    A feljelentés pedig a következőt tartalmazta: bekopogtam hozzá, majd amikor láncot beakasztva ajtót nyitott én belöktem ajtóstól úgy hogy hanyatt esett. Kihasználva hogy nehezen mozog, bementem a konyhájába ahonnan elloptam egy kiló sóját, majd a nappaliba menve megkerestem az ő saját ollóját és összevagdostam a díszpárna huzatait (csak előtte kivettem belőle a párnákat).
    Volt hogy nővérem készítette a vasárnapi ebédet a konyhában, sógorom meg tv-t nézett. Kopogtak, nővérem 2 lépésre volt a bejárati ajtótól és kinyitotta kezében tartva a szeletelő deszkát rajta a késsel. Az ajtóban álló rendőrök fegyvert rántottak és üvöltözve földre kényszerítették. Mint kiderült, szintén az alsó nénike azzal hívta ki őket hogy lövöldöznek a lakásban (valószínűleg a tv-t hallhatta, vagy fantáziált).

    Mostani lakásunk minden oldalán egyetemisták laknak az idő nagy részében - albérlők. Heti 4-6 nap egész estés bulizások mentek évekig. Többször végigmentem a megbeszélés, szépen kérés, rendőr hívás , birtokvédelem folyamatán. Nincs jobb eszköz. Megszokás v megszökés. De soha nem vezet eredményre az erőszak vagy a makacsság ilyen ügyekben.

    Ne csak nézelődj - vedd meg végre a kocsinkat! ;)

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés