- GoodSpeed: MacBook egy kis gikszerrel.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
- potyautas: Olyan valóságosnak tűnt
- Tóth Olivér: VGA... Avagy honnan és hová?!
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonkilencedik rész
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- creation: Elég lett abból, hogy a nagy gépeim nem képesek behúzni a filamentet
-
LOGOUT
A topikban minden törvénytelen módszer megvitatása tilos!
Új hozzászólás Aktív témák
-
bitpork
nagyúr
Amit leírtál mint bizonyíték az pont nem a bcs felé mutat csak szólok, hiszen az van leírva hogy majd fizet...
Azt meg nem tudod bizonyítani, hogy a megbízás előtt ez volt a szándéka.
De itt és most kihátrálok ebből mert te is érzelmeket viszel bele ami meg nem jó tanácsadó
-
bitpork
nagyúr
-
-
bitpork
nagyúr
-
bitpork
nagyúr
válasz
bugizozi
üzenetére
Szerintem nem fogsz sikerrel járni és teljesen érthető okokból. Az eredetileg befoglalt műtéti időpont és a mostani jelentkezésed között eltelt 1 év. Egy szolgáltatás díjjazásának változása nem fogyasztóvédelmi kérdés. Az hogy egy magán intézményben milyen tesztet fogadnak el, már érdekesebb, de még az is vélelmes szerintem pláne ha annak a dátumát nézem.
-
bitpork
nagyúr
válasz
MaCS_70
üzenetére
Csak abban az esetben nem akarnak felelőst ha minden papír és bizonyíték egy irányba mutat, de valammilyen érdeke van nem megtenni a megfelelő lépéseket. Még mindig nem történik semmi a napelemes lenyúlásunkkal, mert covid meg miegymás. Csak engem hívnak megint egy kör tanúvallomásra. Addig fog húdni hogy elévül

-
bitpork
nagyúr
válasz
Abrion
üzenetére
Lehet rosszul tudom, de ha valaki ismeri itt a pontos szabályt akkor kérem javítson!
A munkaképesség változását, a rokkantságot vagy bárminek az alapját ami alapja lehet valamilyen összeg folyósításának időszakosan felül szokta vizsgálni egy orvosi bizottság. Pl nővéremnél a mellrák tünetmentességét és a masztektómiát - a meglévő papírok és a fizikailag elég nyilvánvaló ...testi hiányosságok ellenére felülvizsgálták és elvették tőle a megállapított és addig folyósított rokkantsági ellátást.
-
bitpork
nagyúr
válasz
MaCS_70
üzenetére
Még mindig két csónakban evezünk. Én azt feltételezem (papír nélkül) hogy amikor a lány megházasodott akkor a szülők a családalapítást akarták segíteni és fel sem merült a kölcsön. Ha felmerült volna akkor már fizetni is illett volna. Most hogy a helyzet megromlott, hirtelen kárenyhítésként kölcsönné avanzsál valami ami eredetileg nem az volt (megint csak a papír hiánya).
Tudom rosszmájú vagyok.
-
-
bitpork
nagyúr
válasz
LuckyL
üzenetére
Ácsi!
A lopás az jogilag lopás pártállástól függetlenül. Az hogy valaki ebből kormányprogramot csinált és sikerült eladnia annyi embernek aki kitermelni neki a megfelelő támogatást más kérdés. Vagy mégis te pl mivel magyarázod az OLAF jelentéseket amiket itthon bűncselekmény hiányában lezárnak? -
bitpork
nagyúr
Már a prembulum is azt mondja hogy a józan észnek csak addig van köze a dologhoz amíg a közjó áll nyerésre

Komolyabban: amióta a jogba bele próbálják keverni az erkölcsöt és a politikai nézeteket (na meg a hitet) azóta egy telibefoschott búvárruha az ország az érzésem szerint. -
bitpork
nagyúr
Lehet fikázni de ez tény kérdése. A jó és rossz pont ugyan úgy emberi érzelemre épülő kategória mint az igazság. A törvény pedig - talán a fundamentalista vallások kivételével - nem apellál érzelemmel. Jog , na az van meg jogszolgáltatás. Ha igazságszolgáltatás lenne akkor a regnáló kormány régen nem lenne hatalmon.
-
bitpork
nagyúr
válasz
sketchifun
üzenetére
Mindenki adóalany aki gazdasági tevékenységet folytat. Még a nulla adót is be kell jelenteni. Vagy nem?
-
bitpork
nagyúr
válasz
inf3rno
üzenetére
Kizárólag bio módszereket alkalmazunk- ez sajnos azt jelenti h 30 éve kézzel írtjuk a betont is felverő ákácot. de a nagy lila ákác fát meg szeretnénk tartani mert gyönyörű amikor virágba borul.
Ás bocsánatot kérek az energia vámpír kifejezésért, kicsit megvisel a meleg és nem alvás.
-
bitpork
nagyúr
válasz
inf3rno
üzenetére
Szeged mellett élek, Siófokon csak a nyaraló van. Ahol nem mellesleg a kertben 30 éve írtjuk a kiirthatatlan ákácot.
Hobby méhész és valóban asztalos édesapával.
Megint sikerült jól beleállnod -de kérlek , ha én abba tudom fejezni a te győzködésed akkor tisztelj meg annyival h magadban folytatod.mod
#21514legelek: kérlek ne hallucinálj ha ébren vagy. Bárki aki csak pici fáradtságot vesz és utánam néz tudja hogy szó szerint értettem y meghívást. Mivel 8 éve szervezek phautós topiktalit amiatt hogy az ilyen billentyűzethuszároknak meglegyen a lehetősége ne a névtelenség mögé bújva belemagyarázni akármit is a leírtakba.
De tényleg- nem is értem miért állok le energiavámpírokkal. Kívánom hogy érezzétek magatokat jól a saját kis világotokban!

-
bitpork
nagyúr
válasz
inf3rno
üzenetére
Többet mint gondolnád, mert nincs egy éve hogy 5 családot adott el édesapám a kertből. De persze én vagyok a sötét , paraszt , hülye, geci, állat, anya-gyerek és bébifókagyilkos okádék. Mit is mondhatnék erről. Igazad van! Most pedig , persze csak ha megengeded, ponttá zsugorodok és besöpörtetem magam a modokkal a linóleum alá, mint értéktelen szemét.
-
bitpork
nagyúr
válasz
RandomName
üzenetére
Pedig összefügg.
Ha ugyanis te bármilyen kárt okozol neki (visszavezethetően a te tevékenységedre, akár szándékos akár nem) , akkor neked kell helytállni. Tehát ha megunja a pázsitot újra telepíteni évente v a gyökér pl felver ott valamit akkor előállhat h nem a kerítésen átdobálás lesz a nagyobb baj.
Különben nem dobálhat át semmit, még zöld hulladékot sem. Bár szerintem neked nem segítség hanem önigazolás kell
-
bitpork
nagyúr
válasz
RandomName
üzenetére
Az ákác nem magról hanem gyökérről fog átmenni. Sajnos nem nagyon tudod megakadályozni csak ha leásol egy méter mély acéllemezt teljes hosszon. Invazív fajta a lelkem.
-
bitpork
nagyúr
Itthon bármi, de tényleg bármi elképzelhető. Pl miért nem lehet lakás eladásnál (szintén OTP) külföldi számlára kérni a vevő által behitelezett rész ellenértékét? Az OTP kerek perec megtagadta jogszabályra hivatkozva de nem nevesítve azt , majd többszöri kérdésünkre lévén párom jogász egyszerűen letették a telefont.
-
bitpork
nagyúr
válasz
Sz.Péter
üzenetére
Az nem irreleváns, mert csak az kap engedélyt nagy termékszám értékesítésére ami megfelelt a bevizsgáláson.
Mindenki érti amit mondasz és érzelmileg egyet is lehet veled érteni - én sem örülök amikor az audimon olyan marha megoldásokkal találkozok h a fogam lötyög tőle, de a termék gyártóját ezzel jogilag nem tudom megszólítani, mert nem okoz életveszélyt, vagy teszi az autót használhatatlanná. Max megfizethetetlenné a szervizben. de jogilag sok minden nincs az oldaladon. A termék eladásakor a vétel helye szerint kezelendő a garancia ha csak külön nincs erre vonatkozó plusz ajánlás a termék gyártójától. A világ gari elég ritka. -
bitpork
nagyúr
válasz
Sz.Péter
üzenetére
razorbenke92
azt mondja hogy azzal hogy te boltban megvehetted biztosan kellett lennie minősítésének mivel egy bolt nem kockáztatna pert. Az hogy te szétszedve mit találsz benne felírva irreleváns az értékesítéshez kapcsolódó elméletileg meglévő engedélyt tekintve. Pl gondolhatjuk hogy nem egy darab ilyen volt a boltban illetve a neten elérhető. -
bitpork
nagyúr
-
bitpork
nagyúr
válasz
energy4ever
üzenetére
a feltehetőleg nem jogi kategória. Küldj be vkit kérjen számlát.
-
bitpork
nagyúr
válasz
amargo
üzenetére
Ha megfelelő kapcsolatai vannak akkor a rendőrség sem fog tenni sokat. Nekem két ügyészi panasz kellett a teljesen dokumentált csalás és sikkasztás nyomozásának a nem elutasításához a rendőrségnél csak mert egy klinikai szakpszichológus érintett aki a rendőröknek hagyja jóvá a fegyverviselést.
-
bitpork
nagyúr
válasz
herdsman12
üzenetére
-
bitpork
nagyúr
válasz
Apollo17hu
üzenetére
Mert -hibásan- magadból indulsz ki. Minden ember más. PH tag is járt már úgy h szó szerint kutyaként tartották az udvaron és mindenét elvették mégis évekig tűrte.
-
bitpork
nagyúr
válasz
Apollo17hu
üzenetére
Ez egy kicsit -információk nélkül természetesen nem más mint egy előítéletes vélemény - áldozathibáztatásnak tűnik.
Jelenleg egy dolgot tudunk és az alapján lehet mondani biket v bakot. -
bitpork
nagyúr
válasz
Apollo17hu
üzenetére
Sajnos nem minden esetben

-
bitpork
nagyúr
válasz
tobias40
üzenetére
Amennyiben a szerződésed (amit a munkáltató mondott fel) jogszabályi kötelezettség miatt (pl rendőr) tartalmazott erre nézve kitételt akkor amíg a szerződésed felmondási ideje tart nem biztos hogy tudsz mit csinálni. Szerintem túl kevés az információ, de ugye egy beszélő malacra hallgatni...
-
bitpork
nagyúr
válasz
philoxenia
üzenetére
És a hátonpörgés segít a törvényi szabályozással szemben? Csak kérdem

-
bitpork
nagyúr
Meg lehet - legalábbis közjegyző egy kanyarral tartotta meg a hagyatékit és írta meg az ajándékozást. Csak előre kell neki jelezni hogy fel tudjon készülni és nem akkor a nyakába borogatni.
Viszont érdekes kérdés. Édesanyámnál (nyugdíjas) negyed rész volt az ajándékozás tárgya egynegyed pedig köteles. A NAV, egy ügyvéd és a közjegyző szerint sem kell neki a negyed eladása után adót fizetni az ingatlan 1 éven belüli eladásakor mert becsérték alatt lett értékesítve. De azért várjuk még a csekket biztos ami biztos... -
bitpork
nagyúr
válasz
darvinya
üzenetére
Nálunk a Becsérték 21 millió volt (vicc h kijött az önkormányzattól két irodista hölgy akinek semmi releváns papírja nem volt, és aszonták ennyi) amit beleírtak a hagyatéki papírra felírtak és mivel 19 millióért sikerült eladni nulla adója volt. MOD De a közjegyző írásban szólt hogy ha többért megy el akkor az adóhivatal majd küldi a papírt a befizetendőről a földhivatali bejegyzés alapján.
-
bitpork
nagyúr
válasz
Gaben92
üzenetére
Ez így van. De minden bevételnek (az örökség is az) az életvitelszerű tartózkodás képezi az alapját. A barátom aki dániai csak úgy tudta megúszni a Dán adókulcsokat hogy vett egy lakást Monacoban és oda kiköltözött egy teljes évre. Szigorúan kiköltözött, tehát az év alatt nem tölthetett 40 napot meghaladó időt Dániában semmilyen indokkal különben a Monacoban szerzett jövedelme után még a Dán adókat is meg kellett volna fizetnie.
De ez nem ide tartozik csak példaként említem hogy az életvitelszerű tartózkodás a kulcs. És ez alapján neked ott kell adózni.
MOD
az általad említett 4 szakasz 2 bekezdést is olvasd el. A 6 szakasz meg az ingatlan használatából befolyó jövedelemre vonatkozik az én értelmezésem szerint.
-
bitpork
nagyúr
válasz
Gaben92
üzenetére
Nem ismerem a Finn törvényeket de szerintem az életvitelszerű tartózkodás a mérvadó - esetedben a Finn. A Dánoknál is ez van. Ott kell adót fizetned ahol az év 365 napjának a felét+ 1 napot töltesz.
MOD
De ha pl örökséged nem haladja meg a 20'000€-t akkor adómentes vagy az általad linkelt honlap alapján. -
bitpork
nagyúr
válasz
hitvanyalak
üzenetére
Építésügyi hatóság?
-
bitpork
nagyúr
válasz
philoxenia
üzenetére
Ha csak a kormány jogi lehetőségei a kérdés akkor segítek: mindent megtehet a vészhelyzet alatt és utána is a kétharmaddal. Minden ezzel kapcsolatos kérdés felesleges energia pazarlás.
-
bitpork
nagyúr
válasz
MCGaiwer
üzenetére
Mikor adták oda a kulcsot és forgalmit? Ha még nem akkor hívd fel őket és mondd meg nekik h tartsák a 14 napot a teljesítés idejére. Az hogy te hamarabb utaltad át az árát senkit nem fog zavarni. Amikor megkaptad a kocsit (esetünkben forgalmit és a kulcsot) a fizetés után tiéd a kocsi. Ha te fizettél egy díjbekérőre hamarabb de nem mentél átvenni akkor a számlát és az adásvételit 14 nappal ki tudják tolni a kérésedre. És akkor elég lesz megkötni a biztit mert a számlán szereplő tétel átadása a teljesítés (esetedben a birtoklás) dátuma, ami egyben az adásvételire is rákerül.
-
bitpork
nagyúr
válasz
MCGaiwer
üzenetére
Az autó mikortól van nálad? Ez számít szerintem. Ha a díjbekérő az adásvételivel megegyezik akkor a teljesítés is akkori tehát neked onnantól kellene rendelkezned biztosítással rá, hiszen nálad van a teljesítéstől a visszterhes szerződés tárgya - szerintem. Ha viszont a 14 napon belül kaptad meg az autót a díjbekérő kiállításától számolva akkor azon a napon kell kiállítani a számlát a teljesítés /átadás napjával - ha csak te mint új tulajdonos másként nem kéred. Ekkor is illenők tartani a 14 napot a díjbekérő és a számla kiállítása között vagy kell mellé írni egy külön szerződést ami tartalmazza a foglalót/előleget és csak arról kiállítani egy számlát majd a maradékról megint egyet.
-
-
bitpork
nagyúr
válasz
MaCS_70
üzenetére
Mondjuk ha a személyidbe beírattad akkor használod kell
Nekem Rózsavölgyi Attila István a nevem, de csak A Rószavölgyi Attila-t használom mert már ez sem fér ki mindenhová. Viszont a jogsim újításánál majdnem bevonták a személyimet is mert a hivatal szerint ha a teljes nevem oda van írva akkor azt kell aláírnom és azt kell használnom minden dokumentumomon. Jeleztem a hölgyeménynek h a személyit nem én kértem így kiállítani és az Istvánt soha nem használtam - akkor miért nem kértem már névváltoztatást?! Így nem adja ki a jogsit mert a személyim nem érvényes szerinte. Egy darab élő kérdőjellé váltam. -
bitpork
nagyúr
válasz
dokee78
üzenetére
Valahogy meg kell egyezni velük. Mindenből vonhatnak jövedelem függően max 30% erejéig, de jellemzően magasabb hányadig. Akkor évül el egy tartozás ha bizonyíthatóan nem mozdulnak meg miatta 5 évig. Ha ez idő alatt csak egy levelet kiküldtek - és nem számít h megkapta-e a címzett , akkor sajnos még élő a követelés.
-
bitpork
nagyúr
Emlékeztek még erre, ami így folytatódott kis kilengéssel? Nos bő 20 napja kértük az aktuális iratok másolatát. Erre ma kaptunk megint egy elutasító határozatot a rendőrségtől a feljelentésünkre miszerint az hogy valaki kiadja valakinek magát megbízás és jogosultság nélkül, majd a cég képviselettől eltiltás hatálya alatt egy cég nevében teljes körűen eljár (nem mellesleg az ő nevével megegyezik a cégbírósági papírokon szereplő céges e-posta cím) és jogalap nélkül pénzt szed be sikerdíjként amit a szándéktól való visszalépés után nem akar visszaadni nem meríti ki az általunk vélelmezett csalás és sikkasztás tényét. Bár szerintük a szerződésszegést és jogalap nélküli gazdagodásét igen ami polgári bíróságra tartozik - ami azért is vicces, mert nem volt élő szerződése semmire amit tett és már a teljes folyamat elején másnak hazudta magát mint aki.
-
bitpork
nagyúr
válasz
üzenetére
Ha egyszemélyes kft akkor bizonyos esetekben a mögöttes felelősség megállapítható de alap esetben a cég törzstőkéje erejéig felel a tulajdonos. Meg persze a cég tulajdonával.
Viszont az általad leírtak alapján nem az ügyvezető hanem a tulajdonos gyakorolja a munkáltatói jogokat. A tulajdonosnak van tulajdona- a cég részvényei.
Mindemellett a céget kell az elmaradt juttatásért a munkaügyi bíróságon perelni majd végrehajtásra eladni az esetlegesen megítélt követelést szerintem.
A többiek majd kijavítanak ha tévedek. -
bitpork
nagyúr
válasz
inf3rno
üzenetére
Ezt a tőkeszegénység kifejezést hagyjuk. 2-4 pontos marzzsal nem lehet kitermelni konkurenciával semmit. Most egy vga menni is? 400k? most kezd el osztani szorozni hogy hány ugyanilyet kell eladni a fenti marzson h 1 darab legyen azonnali cserére. És akkor még semmi mást nem néztünk mint rezsi szállítás raktár munkabér , ne adja az ég haszon.
-
-
bitpork
nagyúr
válasz
üzenetére
Voltál te már kiskereskedő? Az IT és sok egyéb mellett a legtöbb elektronikai dolog haszonkulcsa lassan két évtizede 5% alatt van. Persze minden vevő mindent is akar a boltban polcról és a legolcsóbban. Ez nem tőke hanem józan ész kérdése.
Vevőként van lehetőséged az elállásra - élj vele. Ez neki is jó mert a Dell felé elszámolható. -
bitpork
nagyúr
válasz
mike1334
üzenetére
De ennek van egy másik oldala is. Amikor egy feljelentésnél minden bizonyíték megvan ami nem csak elég a nyomozás legalább elkezdéséhez de még a vádemeléshez is és csípőből véleményezve elutasítják. Na többek között ezért képviselem azt az álláspontot amit. A fenti esetben ment egy panasz az ügyészségnek ahol az érkeztetést követően 24 munkaórán belül az ügyészség helyi vezetője elrendelte a nyomozást.
-
bitpork
nagyúr
válasz
üzenetére
Pont annyira foglalkoztam az életeddel mint amennyire te általánosítottál velem kapcsolatban. Az hogy engem mi ért egy kérdés. De amikor 5 praktizáló jogvégzettnek adsz munkát éveken keresztül majd nap nap után elkezdenek visszavonulni mert úgy működik a magyar igazságszolgáltatás ahogy és megundorodnak a nem létező jogállamiságtól akkor azt gondolom hogy mindegyikőjük (nagyon sok mással azonos álláspontot képviselve) alappal helyezkedik a velem közös álláspontjukra.
Azzal lesöpörni ezt mert hogy 'nem úgy van' ... igazából még minősítésre sem méltó. -
bitpork
nagyúr
válasz
philoxenia
üzenetére
Remélem fogod tudni folytatni az életedet anélkül h első kézből szerezz erről tapasztalatot.

-
bitpork
nagyúr
válasz
philoxenia
üzenetére
Ithon az ártatlanság vélelme már évekkel ezelőtt megdőlt. Minden hatóság vélelmezi a rosszhiszeműséget és neked kell bizonyítani az ártatlanságodat.
-
bitpork
nagyúr
válasz
philoxenia
üzenetére
Ez sem igaz teljesen. Az utcai kamerákat figyelő személyzetnek is - tudatommal - külön kell vizsgázni.
-
bitpork
nagyúr
Tudom nem leszek népszerű de attól hogy te nem néztél utána még a jog érvényes. Ausztriában pl a goolge maps kocsik sem mehetnek annyira szigorú a magánszféra önrendelkezési joga. Itt is arról van szó hogy az információs önrendelkezés prioritást élvez a kényelmi extrákkal szemben.
A jogszabályokról meg csak annyit hogy egyszer egy bajszos-szemüveges ember a kormányból azt mondta: Emberek! Az adót nem érteni, hanem megfizetni kell!Különben lehet használni a kamerádat, ha eleget teszel bizonyos törvényi kötelezettségeknek. De hidd el , nem akarod te azt a költséget és időt ráfordítani.
-
bitpork
nagyúr
válasz
Oposzumtoszó
üzenetére
Eddig is baj volt, csak nem foglalkozott vele senki.
-
bitpork
nagyúr
válasz
herdsman12
üzenetére
Szerintem ha nem valósul meg adatkezelés akkor megteheti a felszerelést, de a házirendben ( és a bejáratnál) illenők megemlíteni hogy valaki információs törvénnyel összefüggésben tevékenységet végez.
-
bitpork
nagyúr
válasz
PROHARDVER!
üzenetére
Kikérem magamnak! Kifejezetten jogi szabályozásról van szó!
(#20302) inf3rno : kérlek nézz utána! Meg fogsz lepődni. Redundáns infrastruktúra, szakszolgálatok teljes hozzáférése, minden megoldott. Pont azért mert kikerülhetetlen a szolgáltatás. És mindez törvényileg szabályozva már pár 10 éve. Tehát nem is garnitúra függően!
-
bitpork
nagyúr
válasz
philoxenia
üzenetére
Ne keverjünk mindent mindennel. Itt most arról van szó, hogy TB terhére tisztességes-e menekülni az állástalanság elől. Nem , nem az. A 3 hó támogatás sem az. Ahogy az sem hogy az utolsó 20 éves zb befizetésemet szó szerint semmire nem használtam fel, mert elvesztettem az orvosokban a hitem - nem is beszélve a rendszerről. De ez nem kérdés itt.
Az élet egy sz@roskenyér. Vagy eszed vagy éhen halsz.
Adatp-Improvise-Overcome. De nem csalj-lopj-hazudj ahogy az ma dívik itthon.... -
bitpork
nagyúr
válasz
philoxenia
üzenetére
Senkivel szemben - ez nem azért van. Arra ott az álláskeresési járadék. Ha valakinek nincs egészségügyi baja akkor a TB-t ne terhelje ezzel! Ezek az összekacsintós dolgok okozzák a nagy kárt nem az hogy valaki munkanélkülikánt nem tud befizetni 8000Ft-t.
-
bitpork
nagyúr
válasz
philoxenia
üzenetére
Maga a tény hogy valaki a felmondás elől táppénzbe akar menekülni nem túl tisztességes.
-
bitpork
nagyúr
válasz
philoxenia
üzenetére
1-2% szerintem még nem sok.
-
bitpork
nagyúr
válasz
MaxxDamage
üzenetére
Szia!
Ezt munkaszerződés és bővebb információk nélkül nem lehet megválaszolni. Egy munkajogászt keress meg ha biztosra szeretnél menni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- War Thunder - MMO Combat Game
- Heroes of Might & Magic: Olden Era
- Milyen egeret válasszak?
- OLED monitor topic
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Viccrovat
- LG LCD és LED TV-k
- Renault, Dacia topik
- Intel Core i3 / i5 / i7 / i9 10xxx "Comet Lake" és i3 / i5 / i7 / i9 11xxx "Rocket Lake" (LGA1200)
- Gyúrósok ide!
- További aktív témák...
- Eladó PC játékok - sok ritkaság!!!
- Intel Core ULTRA 9 285K +32GB 7600MHz Patriot Viper XTREME 5 DDR5 kit! (Bolti ár: kb 600ezer Ft!)
- 16GB (2x8GB) SK Hynix DDR5 5600MHz SODIMM kit
- Makulátlan,lemezes PS5 Slim 1TB (CFI-2116) eladó/Media Markt garancia 2027.12.10-ig/beszámítás van
- Honor Magic 8 Pro 512Gb (7100 akku + 100w adapter!) fekete - 1 hónapos -
- AKG K371 professzionális stúdió fejhallgató
- ÚJ HP All in One 24-cr1234na PC - 24"FHD IPS - Ultra 5 125U - 16GB - 512GB SSD - Win11 - Garancia
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series S 512GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- ÚJ MacBook Pro 16" M4 PRO 24GB 512GB Space Black
- Apple Mac Pro Workstation Dual Xeon,18GB RAM,WIFI,BT,Profi Munkaállomás és Szerver
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Számom adatlapomon, helyileg most Siófuck , várlak szeretettel