Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
gergo5991
őstag
ha már cipő topik pár tapasztalatot leírok nektek:
ÉS skate cipő -3-4 év alatt kilyukadt a tapla totál szétesett (még megvan) ez volt az első márkás cipőm, 110 euróról 79 re volt leárazva, nagyon elégedett voltam vele, stílusos, nagyon kényelmes, és nagyon minőségi volt, szinte mindent ebben csináltam mégis 3-4 évet kibírt
vans- 70 euróért volt véve, nagyon kényelmetlen, furán állt a lábamon az én szemszögemből, mintha oldalra lett volna varva vagy hogy is mondjam, 2 nap után már a talpa is kopott volt, eldeformálódott-3. nap felidegesített, és vettem egy converse magas száru csukát. ( vans-től ingyen megszabadultam)
converse- 1 évig hordtam nagyon kényelmes, bár így utólag eléggé szétmállot benne a lábam szerintem, oldalt szakadt ki, mint minden más haveromnak, de eléggé jól bírja még.
most egy CCC cipőboltam vásárol műbőr cipőt nyúzok, barna elegáns, kényelmes, bár eleinte fájt benne a lábam ( nagyon könnyű,gyorsan lehet benne járni )
jelenleg egy nike sb cipővel szemezek [link]
esetleg barnában, (bár a kék elég csúnyán tud piszkolódni), jelenleg sehol nem találtam boltot, ahol fel is lehetne próbálni, és úgy megvenni.
rendelkezek még egy fekete katonai bakancsal, nagyon szeretem bár a stílusa eléggé visszamaradott, strapabíró, nagyon kemény orru, amire kell arra tökéletesen megfelel[ Szerkesztve ]
-
gergo5991
őstag
hali, Pesten lehet valahol venni nike sb janoski cipőt? esetleg etnies maranat? sajnos Szlovákiában nem kapni ezeket, magyar igazolvánnyal meg pár forint eljutni pestre
-
gergo5991
őstag
válasz beefjeez #708 üzenetére
amiatt érdekelt a weboldal, mert ha már vonatkozok 6-7 órát, ne fölöslegesen, max megkérem pesti havert kérdezzen utána hogy van-e ott etnies marana, vagy nike sb janoski,ez, vagy más színben
köszönöm mindenki segítségét. -
gergo5991
őstag
válasz beefjeez #710 üzenetére
elég szép árakat adnak ezeknek a cipőknek. Angol oldalról láttam már 65 euróért manara vulc-ot, + mellé adnak 25 eurós etnies trikót ingyen, ingyen szállítással. Bár én híve vagyok annak, hogy felpróbáljak meg minden, mielőtt megveszek valamit, mert Vans cipőt is megvettem 80 euróért, 2x volt rajtam, fájt benne a lábam, és mehetett a kukába (rokonnak elajándékozva), bár visszavittem a boltba, nem fogadták el, máshol meg 120 eurós görkorit szó nélkül visszafizettek.
-
gergo5991
őstag
-
gergo5991
őstag
válasz beefjeez #724 üzenetére
még be kell járatni rendesen, ma is 5km-t lenyomtam benne, hogy szokjam, aztán valami faágra léptem, azt az elejébe szúródott, kis horzsolást látni, onnantól mezitláb gyalogoltam haza ( viccelek )
megpróbálok rá vigyázni, többet ilyet nem fog venni nekem anyám , szóval mondhati úgy, hogy jó lenne ha 3-4 évet kibirna
gondoltam rá, hogy veszek bele fehér fűzöt, olyat amilyen a szürke, hogy nem ilyen pamutosat, ilyen bőrféle henger alakut[ Szerkesztve ]
-
-
gergo5991
őstag
válasz kerekfej #751 üzenetére
hasonlót nem tudok ajánlani, mivel csak skate féle cipőket hordok, mert az effélék elég hát, nem divatos a kinéteztük.
Nem néz ki valami tartós cipőnek, biciklizni meg duplán nem jó ez, mert szétszakadna + vékony a talpa is.
Ilyen cipőm volt még vagy 6-7 éve, de azok is kb 1-2 hónapig birták. Az egész cipő amúgy elég alacsonynak is néz ki, mintha 1 szintbe lenne a földel amin jársz, ezáltal elég gyanús, hogy átázik már egy pici eső után is, meghát gondolom minden követ megérez az ember benne.
Jó lehet eltúlzom, meg elég gyanus hogy lebeszéllek az ilyen tipusu cipőkröl mert nekem nem jön be, de azt tudom, hogy ilyet tuti ne használjál biciklizésre. -
gergo5991
őstag
-
gergo5991
őstag
sziasztok, valaki megtudná mondani milyen cipő a képen látható? (középső)
kép -
gergo5991
őstag
valaki nem tud boltot ahol ezt meg tudnám venni olyan 70-80 euróért? max 25k ft-ért? szerelem első látásra
-
gergo5991
őstag
jaja nekem is bejönnek amiket linkeltél, én most próbálok inkább a színesebb cipők felé hajlani, bár kitudja. Én egy nike sb janoskit hordok most, kéket, de azon is már 4 lyuk van. Lassan 3 éve hordom, aztán mostmár ideje lenne uj cipőt venni, csak hát a mai fizetések , meg hát igen drágák is a jó cipők. Télére csak úgy random vettem egy vans-et mikor igazából egy palladium kellet volna.
-
gergo5991
őstag
válasz f(x)=exp(x) #909 üzenetére
valaki nem látott mostanság vagy tud ilyenféle cipőt? vörös cipő kellene nekem elegánsabb típus mindennapra.
-
gergo5991
őstag
válasz Keil Walker #919 üzenetére
a cipő oldalán a minta az emlékeztet engem valami más cipő márkára, vagy a kínaiban árultak ilyen mintás cipőt most nem tudom.
itt egy link szlovák webshopból, most akciósan is van, ha kell valami nyelvi segítség szivesen segítek.
-
gergo5991
őstag
válasz Speeedfire #935 üzenetére
szerintem skate cipőt kéne venned, elvégre az deszkázásra van tervezve ahol kap hideget-meleget, szóval lehet azok tovább bírják. Nekem volt egy deszkás ÉS cipőm meg volt egy nike sb janoskim. Az és 3 évig birta, mármint 3. év vége fele lyukadt ki a sarka meg az eleje, mindent abba csináltam, sportoltam, napi szinten használtam, túráztam, "hegyet" másztam, szóval a 3 év az tényleg durva hogy mellettem kibirta. A nike sb janoskim hát az is durván 2 évet kibirt 3. év vége fele kezdett kiszakadni, dettó ugyanúgy használtam mindenre. Most vettem egy dizájnercipőt amit fentebb is említettem hogy sajnálok rá a 45-50k-s pénzt kicsengetni, de ahogy nézem ez minőségi bőrcipő, kiváncsi vagyok ez mennyit fog birni, bár ezt most már jobban meg fogom becsülni, és sporthoz meg munkába veszek valami olcsót.
Amúgy ez a 5-6k-s bevizsgálási dolog tényleg durva, gondolom itt a postaköltséget fizettetik meg veled, mert mi más csinálhatnak egy bevizsgáláson? megnézik mikroszkóppal vagy mi a fene? Én egyszer reklamáltam cipőt, ingyen volt a dolog, sőt még toldottak is a cipőhöz bőrből mert a sarkam kihorzsolta full ingyenbe volt az egész. Bár hely függő is hogy az ember hol veszi a cipőt, áruházakban nem nagyon bízok rossz tapasztalatok alapján, meg hát ha egy áruházi boltba elmegyek cipőt venni a modelleket megnézem, tegyük fel ki van állítva ott 20 nike cipőt, megnézem a nike oldalát azokat a modelleket sehol nem találom, szóval nem tudom hogy az áruházakban / plázákban ilyen selejt elrontott modellü de már legyártott cipőket árulnak vagy mi a franc..
Magyarországon élsz? csak mert úgytudom ott 1 év a hivatalos kötelező gari
-
gergo5991
őstag
valakinek van adidas tubular invader strapje? elég jó áron hozzá lehet most jutni, 15k ft kb.
-
gergo5991
őstag
van kék-barna vans sk8 hi-om, jó meleg cipő télére meg minden, de pld az nem tetszett benne hogy puha a talpa, mivel abban melóztam és volt hogy kellet párszor rugni egy nagyot, kb semmit nem ért mert elhajlik a cipő, Am elég jól össze van rakva, nem esett még szét ami nálam csoda, szóval ha nem zavar hogy puha igen hajlékony a talpa akkor ajánlom
-
gergo5991
őstag
válasz pityaa23 #964 üzenetére
esetleg ezek között nem találod meg? bár amit néztél az oldalon w-vel van jelölve mint women, az első fehér(szürke?)-kék kombó is nagyon jól néz ki amúgy.
Oldalról rendeltem már filling pieces cipőt is, rendben van megbízható szerintem, bár én a szlovák oldalról rendeltem mivel felvidéki vagyok. Ha esetleg innen rendelnél irjál pm-be és tudok 10% kedvezményt.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Nintendo Switch 2, vagy amit akartok (találgatós topik most még)
- Digitális Állampolgárság Program DÁP
- Öregszem
- BestBuy topik
- Apple iPhone 13 Pro Max - őnagysága
- Házi hangfal építés
- Ezekben a változatokban lesz elérhető a OnePlus 13 Kínán kívül
- Hardcore café
- Túlfeszültség ellen védő elosztó
- Milyen egeret válasszak?
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.