- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- tordaitibi: Chatcontrol
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sellerbuyer: ScreenX technológia élmények az Arénában
- GoodSpeed: Megint 3 hónap Disney+ akciósan :)
- sh4d0w: Tele a hócipőm
- Argos: Az vagy, amit megeszel
-
LOGOUT
Minden, ami "bundli"!
Részletek a legördítés után.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Hegasus
senior tag
válasz
K1LLMy53Lf #9693 üzenetére
jah az nekem is jól jött, az első néhány játékot nem tudtam behúzni eddig.
a másik az a 300 kulcsot adnak egy új játékukhoz (ami a division volt), az összejött valakinek?
óránként figyeltem, csak pont 4 körül hagytam ki, és persze 5kor már elfogyott, kicsit ideges lettem, mert heroes7et akartam, de mikor utána olvastam, hogy a divison volt, akkor megnyugodtam(#9692) gabee jr én behúztam, eddig csak max 5 játék van, amivel el tudok szórakozni, remélem azért lesz valami ütősebb darab, mondjuk az eddigi kínálatot nézne a 650 dollár összértékű csomagból jó ha 50 dollár ment le
mondjuk a kártyák már visszahoztak közel 4 eurot
meg a square enix csomagját is megvettem, az előző csomagok is jól jöttek volna, szóval remélem ez is jól jön majd
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban magánszemélyeknek szabad hirdetni, de kérjük, hogy inkább a Hardverapróra tegyétek fel a terméket és azt linkeljétek be, mert úgy tudjátok módosítani később, az aprón is ott lesz és értékelést is kaphattok.
Kérjük, hogy nem megjelölt topikokban továbbra se hirdessetek, köszönjük!
Kiemelt bundle oldalak:
- RÉSZLETRE .OPCIONÁLIS. Acer Nitro V ANV15-51-554Z SZÁMLA , GARANCIA
- RÉSZLETRE . OPCIONÁLIS. HP EliteBook 840 G11 üzleti prémium laptop számlával és garanciával
- RÉSZLETRE . OPCIONÁLIS. ThinkPad L16 Gen 1 16" WUXGA, Ultra 5, 16GB RAM, 512GB SSD SZÁMLA GARANCIA
- RÉSZLETRE .OPCIONÁLIS. Lenovo ThinkPad X13 Gen 5 Ultra 5 135U , 16GB , 512GB , Win11 SZÁMLA GARANCIA
- Anker 737 powerbank - PowerCore 24K - 24000 mAh 140W
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 9/Apple Watch Ultra/Apple Watch Ultra 2
- Lenovo ThinkPad X13 Gen 1 i5-10310U 16GB 256GB 1 év garancia
- HPE Aruba switch, 48 port, Layer 3, PoE+
- Csere-Beszámítás! Mint az új! PS5 Dualsense Edge Kontroller! Gari: 2027.07
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest