Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Szólánc.
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sh4d0w: Kalózkodás. Kalózkodás?
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- btz: Internet fejlesztés országosan!
-
LOGOUT
Minden, ami "bundli"!
Részletek a legördítés után.
Új hozzászólás Aktív témák
-
MrTwister
őstag
válasz
Kinsiinoo
üzenetére
Akkor ez nem ilyen IAP mobilos port? Ja és gondolom szigorúan online multiplayer, vannak ilyen szomszédaid és velük kereskedsz, "háborúzol"?
Nekem eddig a videókból ez jött le, esetleg aki játszik vele aktívan írhatna róla egy pár szót! Amúgy tetszene, csak nálam az IAP kizáró ok! 
-
Vesa
veterán
válasz
Kinsiinoo
üzenetére
Tökéletesen megér, de b*szakodik a kártyám 2 hete, online nem tudok fizetni vele, a hülye bank meg nem csinál semmit, pedig már kétszer bejelentettem. Csak utalni tudok. Úgyhogy marad a PayPal, de mire oda beérkezik az utalás, addigra felmegy az ár is. Nem mintha sok lenne még akár 8ojróért is...
-
Niczo
senior tag
válasz
Kinsiinoo
üzenetére
én nem azért futottam bele a régió korlátos dologba mert a humblin rosszul volt beállítva a régió, hanem mert amazonnal fizettem, aminek a címe viszont usa-i volt (a tony-s időkben így regisztráltam, nem véletlenül), tehát a fizetőeszköz címe alapján lőtte be régiót, ezt a későbbiekre azért nem árt tudni

support egyébként rendes volt, és megkaptam az eu-s kulcsokat

-
NyMRooD
addikt
válasz
Kinsiinoo
üzenetére
Aha, akkor egyenlőre marad így, majd megoldom valahogy. Igen a kiegészítős dolgot vágom, pont az a lényeg, hogy fixáltam a bta árat, csak attól félek, hogy ha 15 dollárt kifizetem emiatt a régiós cucc miatt nem kapok RE6-ot (mivel így lett fixálva). Bár csak $0.01 fixáltam, amíg nem jön a fizu, de az meg nem nagy veszteség.
MoVieFaN: Ha jól sejtem akkor derül ki, hogy mi van benne ha elkelt minden darab? Mert most nem látok számlálót.
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban magánszemélyeknek szabad hirdetni, de kérjük, hogy inkább a Hardverapróra tegyétek fel a terméket és azt linkeljétek be, mert úgy tudjátok módosítani később, az aprón is ott lesz és értékelést is kaphattok.
Kérjük, hogy nem megjelölt topikokban továbbra se hirdessetek, köszönjük!
Kiemelt bundle oldalak:
- Eladó vadonatúj Huawei FreeBuds Pro 4 fülhallgatók! (Bontatlan 24 hónap garancia)
- HIHETETLEN! DE ÚJ DOBOZOS LAPTOPOK AKÁR FÉLPÉNZÉRT FÉLÁRON !!! ///////// FÉLPÉNZES LAPTOP //////////
- Szép HP EliteBook 840 G9 "Kis Tervező" Érintős Ultrabook Fémház 14"-40% i7-1265U 32/1TB Iris Xe FHD+
- Profi! HP EliteBook 840 G9 Hordozható Érintős Ultrabook Fémház 14"-40% i7-1265U 32/512 Iris Xe FHD+
- Villám! HP EliteBook 840 G9 Hordozható Érintős Ultrabook Fémház 14"-40% i7-1265U 16/512 Iris Xe FHD+
- Bomba Ár! Lenovo ThinkPad E15 Gen2 AMD - Ryzen 5 I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I W11 I Gari
- HIBÁTLAN iPhone 14 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3242
- OLCSÓBB 10.13.! Dell Latitude Precision XPS Üzleti gépek, 2-in-1 gépek, Vostro 8-12. gen.
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3437, 100% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! ASUS Z97-K Z97 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest

Csere is játszik, vagy vásárlás, vagy akármi, csak vigyétek, nekem nem kellenek