Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Gurulunk, WAZE?!
- potyautas: A Magyar Néphadsereg emlékére
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
- bambano: Bambanő háza tája
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
Aktív témák
-
rt06
veterán
Hi!
amit a hibauzeneten latsz, azokrol meggyozodtel, hogy minden mukodik?
tehat:
- fut a szerver, es hallgatozik a 192.168.1.5-os cimen, nem csak localhost-on (ezt a netstat-tal tudod megnezni)?
- 3306-os poert nyitva van tuzfalban (es router-ben)?
- van a root felhasznalonak az adott jelszoval, az adott helyrol joga kapcsolodni (megeshet, hogy localhost-rol csatlakozhat, mashonnan nem, vagy csak mas jelszoval)?illetve jo esely van ra, hogy ezt a topic-ot zarjak, inkabb a mysql-es topic-ban kerdezoskodj tovabb, ha ezek utan is problemad lenne
Udv: VladimirR
-
thomasxxx
csendes tag
Egy olyan kérdésem lenne, hogy most telepítettem egy MySQL Server 5.5-t, Windows XP rendszerre. Raktam fel hozzá MySQL Workbench 5.2 CE-t, teljesen jól működik
csináltam benn táblát töltöttem bele adatokat stb....
A gond akkor keletkezik amikor nem "localhost" ról szeretném elérni hanem mondjuk az 192.168.1.5 -ös ip-jéről, és az ehhez tartozó 3306-os portjáról.
Ez nem hogy kívülről, de még magáról a saját gépről, a saját ip-jével a MySQL Workbench sem tud felcsatlakozni.
Valami ötlet?
http://itcafe.hu/dl/upc/2011-01/10/308564_k5kknsqp2kzvtzlu_hiba.png
Aktív témák
- Samsung Galaxy Z Flip 5 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Lenovo Thinkpad X13 Gen2 WUXGA IPS Ryzen5 Pro 5650U 16GB 512GB SSD Radeon RX Vega7 W11 Pro Garancia
- AKCIÓ! LG UltraFine 27" 5K IPS 99% DCI-P3 1 év garancia
- Eladó Samsung Galaxy Tab A9 4/64GB / 12 hó jótállás
- Vállalom Xiaomi Okoskamerák szoftveres javíttását
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi