Legfrissebb anyagok
LOGOUT témák
- Gurulunk, WAZE?!
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- user2: Kia Ceed Gold 160 1.5 T-GDI MY2024
- Hieronymus: A németországi vasúthálózat
- VoidXs: Tényleg minden játék optimalizálatlan?
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Ivqkzy-: 2. gépem
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Keresés
Új hozzászólás Aktív témák
-
NaNe80
csendes tag
Köszönöm mindenkinek a válaszokat! Biztató jelek, bár az új év előtt már nem viszem vissza valószínűleg.
Esetleg annyi kérdés még, hogy hova kell visszavinni? Szerviz azt írta, hogy nyugodtan vigyem vissza oda ahol vettem (esetemben Auchan). Remélem nem zavarnak el vele
G. -
Gzolo
senior tag
Csak megerősíteni tudom az írásod, én az enyémmel nagyon meg vagyok elégedve, még az első Mediás akcióból van, és nagyon jól működik!
A mélyalvásos lefagyás és merülés problémájára van már megoldás? Eleinte az hittem hogy Gadmei 10.11-el már nincs ez a gond, de újra előjött.
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
- Formula-1
- Windows 10
- WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
- GeForce RTX 5050 kártyák az MSI portfóliójából
- Mesterséges intelligencia topik
- Fotók, videók mobillal
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Hardcore café
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
- Eladó Apple Ipad Air 5 10 9 / M1 /WIFI + CELLULAR / 256GB Újszerű állapotban!
- Használt iPad Pro 10. 5 cellular - 64GB + Apple Smart Keyboard + Apple Smart Cover
- újszerű iPad Pro 11" (4. generációs) (2022) M2 chip Wi-Fi 128GB space gray asztroszürke Smart Cover
- iPad Pro M2 11" 128GB Wifi Újszerű/2027.05.26.Gar./Akku 97%/p4316
- ÚJ csak Aktivált Apple iPad Pro 11" M4 256GB Wi-Fi + Cellular ! Space BLack ! 1ÉV Apple GaranciA
Üzleti előfizetők hirdetései
- RAKTÁRSÖPRÉS!!! - Videókártyák, Monitorok, Notebookok, Stb. - Szaküzletből! Számlával!
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 5000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Samsung Flip 2.0 PRO 65" WM65R + Connectivity tray + Gurulós állvány
- Lenovo ThinkPad dokkolók: USB-C 40A9/ 40AY/ 40AS/ Thunderbolt 3 40AC/ Hybrid USB-C DisplayLink 40AF
- BESZÁMÍTÁS! Asus B550M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB THERMALTAKE Commander G41 700W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest