- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Klaus Duran: 2025 dude
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- kraftxld: Untappd lista
- chopin42: A (netes) társkeresés labirintusában #3:avagy... :(
- btz: Internet fejlesztés országosan!
Új hozzászólás Aktív témák
-
5zilárd
csendes tag
válasz
Rickeffe #3003 üzenetére
Nemnem, a system tuner jól mér, tapasztalatból mondom, amikor az egyik mag nem megy, durván beakad pár alkalmazás, ami két magnál tökéletesen megy.
Nem is lenne számomra ez a 2. mag off akkora probléma, sokkal inkább az, hogy sokszor nem ébred fel, mélyalvásba kerül. Jó élmény volt mikor második nap nem tudtam egyszerűen bekapcsolni a tabletet, nem tudtam mi van vele. Egy kis szenvedéssel azért be lehet kapcsolni, de elég kellemetlen mikor 1-2 perce nyomogatom a bekapcsológombot. Őszintén szólva én is megbántam hogy ezt a tabletet vettem. Tölteni már csak telefonom töltőjéről tudom, így gyakran merül is töltés közben. Szervizbe eddig azért nem vittem el, mert messze vagyok minden szervizponttól, az itt hallottak miatt azt gondolom, még simán vissza is küldeném, ha feladom. Ha nem, egy ideig biztos ott lenne.Aki ilyen tabletet akar venni és még nem tette meg, azt mondom, inkább gyűjtsön hozzá egy keveset, és vegyen egy megbízható cuccot, mert ez nem az. Ahogy már páran leírták, legalább egy tapasztalattal több lettem...
De látni, azért vannak itt akiknek bejött a 808dcc, én azok közé tartozok, akiknek nem igazán.
Új hozzászólás Aktív témák
- Elkezdtek szállingózni az Arctic P Pro sorozatú ventilátorai
- TCL LCD és LED TV-k
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- A partnerektől függ, hogy lesz-e Arc csúcs-VGA az aktuális generációban
- Horgász topik
- A HMD visszalép az USA piacáról
- SSD kibeszélő
- Gumi és felni topik
- További aktív témák...
- Honor 200 Smart 256GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 13400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB DeepCool MATREXX 40 650W
- BESZÁMÍTÁS! 4TB Samsung 870 EVO SATA SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest