Hirdetés
Legfrissebb anyagok
LOGOUT témák
- leslieke: leslieke farmerzsebe
- laca223: Miért győz a kollektív meggyőződés akkor is, ha saját magát teszi tönkre?
- GoodSpeed: Munkaügyi helyzet Hajdú-Biharban: észak és dél
- laca223: A civilizáció mint bugos operációs rendszer
- Gurulunk, WAZE?!
- Toomy: FOXPOST régen jó volt, de ma már jobban jársz ha elfelejted.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sh4d0w: Árnyékos sarok
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
GAMEPOD témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
Rickeffe
aktív tag
A 708-as és a Samsung 10-es tabján milyen skálázó van beállítva? A 808-ason alapból a conservative, 1.2Ghz-en. A build.prop-ban engedélyezni lehet az 1.5Ghz-et is akár, illetve a systunerrel át lehet állítani a skálázót performance2-re. A legtöbb dologhoz nem kell babrálni, de néha elkél a többlet
. A mag beragadáshoz: a system tuner szerintem nem jól mér, a grafikonon lehet látni, hogy 2 frekvenciát mér, csak felül azt írja ki, hogy offline. Inkább azt valószínűsítem, hogy egyszer elveszti a fonalat és onnantól kezdve nem jól mér.
Szerintem
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Python programozás
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Milyen monitort vegyek?
- iPhone topik
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Háztartási gépek
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
- BONTATLAN Új Ipad 9th 10th 11 gen. Air 6 7 , Ipad Pro Mini 7 IPADEK Azonnal DEÁK Térnél Átvehető.
- Bontatlan Új M2 M4 IPAD PRO 2022 12,9 128GB - 256GB Wi-Fi Azonnal DEÁK TÉRNÉL Átvehető
- ZEBRA XPLORE iX125R1 12.5" ÜTÉS ÉS POR ÁLLÓ Windows TABLET ( i5-6200, 8G/256/LTE/GPS ) GARANCIÁVAL
- ONYX BOOX note air2 plus + gyári tok + gyári billentyűzet
- ÚJ Bontatlan iPad Air 6 - 7 gen 11 és 13 Minden szín 1 év Apple Garancia Azonnal Átvehető DEÁK Térné
Üzleti előfizetők hirdetései
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Mini 128GB Blue-1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4209, 94% Akksi
- Macbook Air M3 15" 16GB 256GB 100%
- Apple iPhone 13 Pro Max Graphite ProMotion 120 Hz, Pro kamerák 128 GB-100%-3hó gari!
- Bomba ár! HP Elitebook 840 G1 - i5-4GEN I 8GB I 500GB I 14" HD I Cam I W10 I Gari!
- HIBÁTLAN iPhone 13 Mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4181, 94% Akksi
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
. A mag beragadáshoz: a system tuner szerintem nem jól mér, a grafikonon lehet látni, hogy 2 frekvenciát mér, csak felül azt írja ki, hogy offline. Inkább azt valószínűsítem, hogy egyszer elveszti a fonalat és onnantól kezdve nem jól mér.