- bitblueduck: RTX 50-es széria PhysX támogatás nélkül. Tényleg akkora probléma?
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sellerbuyer: Milyen laptopot vegyek? Segítek: semmilyet!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Argos: Az vagy, amit megeszel
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- eBay-es kütyük kis pénzért
- MaxxDamage: Vizes Laptop Hűtés? Lehetséges? Igen!
Új hozzászólás Aktív témák
-
5zilárd
csendes tag
válasz
Rickeffe #3003 üzenetére
Nemnem, a system tuner jól mér, tapasztalatból mondom, amikor az egyik mag nem megy, durván beakad pár alkalmazás, ami két magnál tökéletesen megy.
Nem is lenne számomra ez a 2. mag off akkora probléma, sokkal inkább az, hogy sokszor nem ébred fel, mélyalvásba kerül. Jó élmény volt mikor második nap nem tudtam egyszerűen bekapcsolni a tabletet, nem tudtam mi van vele. Egy kis szenvedéssel azért be lehet kapcsolni, de elég kellemetlen mikor 1-2 perce nyomogatom a bekapcsológombot. Őszintén szólva én is megbántam hogy ezt a tabletet vettem. Tölteni már csak telefonom töltőjéről tudom, így gyakran merül is töltés közben. Szervizbe eddig azért nem vittem el, mert messze vagyok minden szervizponttól, az itt hallottak miatt azt gondolom, még simán vissza is küldeném, ha feladom. Ha nem, egy ideig biztos ott lenne.Aki ilyen tabletet akar venni és még nem tette meg, azt mondom, inkább gyűjtsön hozzá egy keveset, és vegyen egy megbízható cuccot, mert ez nem az. Ahogy már páran leírták, legalább egy tapasztalattal több lettem...
De látni, azért vannak itt akiknek bejött a 808dcc, én azok közé tartozok, akiknek nem igazán.
Új hozzászólás Aktív témák
- Sorozatok
- Nem tetszik pár profi eSport játékosnak, hogy Intel CPU-val kell játszaniuk
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Milyen autót vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- bitblueduck: RTX 50-es széria PhysX támogatás nélkül. Tényleg akkora probléma?
- Konzol Screenshot
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- sziku69: Szólánc.
- További aktív témák...
- Apple iPad 5. generáció (9,7 ) Wi-Fi
- Samsung Galaxy S7 Plus 6/128GB Megkímét,Dobozos,Tartozékaival. 1 Év Garanciával!
- Samsung Galaxy Tab S8 ( SM-T706B ) 11" Wifi +CELLULAR 5G tablet + S Pen, Üzletből, garancia ,27%ÁFÁS
- ÚJ, BONTATLAN Samsung Galaxy TAB S10 FE / TAB S11 (Ultra) - GYÁRTÓI garanciával + AJÁNDÉK
- Samsung Galaxy Tab S9 Ultra (SM-X910) 12GB / 512GB
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Honor X7 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Motorola E40 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- DELL Precision 5560 i7-11850H 16GB 512GB T1200 FHD+ 1 év garancia
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3441, 92% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest