Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 2 – Főzés: szabályok, vagy szabadság?
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sh4d0w: Netflix? Ugyan, VW előfizetés!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- bambano: Bambanő háza tája
Új hozzászólás Aktív témák
-
pimi50
aktív tag
-
-
bb68
tag
válasz
this is life #4691 üzenetére
Hát igen.Még szerencse hogy küszködve is de legalább visszaadják az árát.Bár szerintem ez is meg fog szűnni rövidesen.Valami ferdeszeműt találnak aki akkut gyárt délutánonként a hibás készülékekbe.
-
-
bb68
tag
válasz
this is life #4689 üzenetére
Nexus 7-et vettem helyette.2 hete használom.Álom a gép 808dcc után.
-
Nalam is hasonloan zajlot csak a madaras tesco helyett a hulye azert n2m vagyok boltban vettem, majd szervizpont, ott a 35 nap utan a szervizessel felhivattam a miskolciakat s ra 2 napra itt is volt a csereutalvany. Elotte meg ha el is ertem oket csak hebegtek, habogtak.
Mi lesz helyette ? -
bb68
tag
Nekem kb. 3 hete rendeződött a tablettem sorsa az Auchanban.Anno leadtam a szervízbe a gépet,majd vártam 27 napot.Válasz semmi.Bementem a boltba érdeklődni, kulturáltan beszéltem az ügyintéző hölgyel.Utánnanézett a számítógépen a tabletnek ,persze szervízben pihen.Háromszor hívta a szervízt ott előttem.Természetesen nem vették fel.Elkértem az üzlet eléhetőségét.Balhézni,asztalt csapkodni fölösleges az áruházban,csak magamra haragítom az ügyintézőt.Három napon át hívtam a szervízt.42 db hívást kezdeményeztem feléjük.43-ra felvették a telefont.Itt kulturáltan de keményebb hangal beszéltem.Utánnanéztek,csereutalvány.Azzal a lendülettel hívtam is az áruház ügyfélszolgálatát,hogy beszéltem a szervízzel.Tíz perc múlva hívott az ügyfeles hölgy, hogy rendben a dolog, de meg kell várni hogy a futár áthozza a szervíz álltal kiállított dokumentumokat.Vissza fogják fizetni a vételárat./ez törvényileg is így van/.Másnap jött a telefon mehetek a pénzért.
Sajnos a mai világban az embernek saját magának kell intéznie az ügyeit ha végeredményt is akar.
Bocs ha hosszú volt a beszámolóm. -
Permet Elek
senior tag
Én is kiváncsi vagyok, mi lesz majd. Főleg ezek után.
Én az Arénába vittem be, de a szervízlapomon lazán 2 nappal írta el a vásárlás dátumát. Ha netán csereutalvány lesz a vége, (bár ahogy látom már ez se nyerő feléjük.) kiváncsi leszek mit szólnak majd hozzá az Auchanba.
-
Sajnos ez van , postai uton es korrektsegben kozelebb van kina mj t miskolc vagy pest
, egy jo tanacsot fogadj el, ne huzd fel magad ha nem muszaly(igy 4 szemkozt bevallom ,engem is majd szetb...tt az ideg) de arra jo volt a varakozas hogy eldontsem soha tobbe noname, vagy brandelt cucc. Az ugynevezett myaudio szervize meg tehet egy nagy szivesseget
egy altaluk kivalasztott nyilvanos helyen kiny..hatjak minden kiidegelt vasarlojuk hatso fertajat. Amugy tenyleg probalj higgadt maradni, mkkozben varsz azert hivd fel a fogyasztovedelem helyi irodajat es erdeklodj a lehetosegeidrol, amit irtam idopontot akkor probald a szervizt zaklatni, ha elered oket probald nyugodtan ecsetelni a lehetosegeiket, es nem artana a vasarlas helyere vissza menni egy kis panaszkonyves irogatasra, mar ha ott adtad le szervizelesre. Aki behozatta ezt a tabot es intezi a szeervizelest hat mit ne mondjak elhetne a testvere muterjaval nemi eletet.
-
pimi50
aktív tag
válasz
this is life #4684 üzenetére
Ez a szevíz időtartam probléma már csak azért is dühítő, mert az ember azért veszi itthon, drágán, mert ugye a grancia... Kínából vettem egy mp4 lejátszót,nem is a legolcsóbb félét, nem működött. Potom pénzért (3 USD, gondolom a postaköltség) két héten belül elküldték az újat.
-
válasz
varga.balazs #4683 üzenetére
Szivesen
emaillel kar farasztanod magad, mikor fenyegettem oket a fogyasztovedelemmel akkor sem reagaltak,elerni csak a korai orakban ment, illetve a szervizpontrol sikerult , de azt a szamot nem tudtam megszerezni.
-
varga.balazs
aktív tag
válasz
this is life #4682 üzenetére
holnap reggel megpróbálom
köszi neked is!
-
válasz
szabygbarca #4677 üzenetére
Sajnos a szervizeles idejenek nincs felso hatara, torvenyileg csak az van hogy a szerviznek torekedni kell hogy 15 napon belul megjavitsak, de ha nem sikerul ezen ido alatt akkor sincs semmi retorzio. Nem marad mas lehetosege az embernek mint a kereskedonel a panaszkonyvet kerni, es tenyszeruen leirni a tortenteket. De alapjaba veve tobbnyire eleg a kereskedoknel megemliteni a panaszkonyvet es akkor ok is kapkodosabbra veszik a szerviz rugdosasat. Ha ez keves lenne akkor a Deception altal felvazolt ut van elotted/unk.
Varga.balazs
Ha a szervizt akarod elerni, reggel 8 kor hivd , nekem anno csak abban az idopontban sikerult, napkozben vagy foglalt volt, vagy fel se vettek illetve valami fele rossz szam duma jott.
-
varga.balazs
aktív tag
válasz
Permet Elek #4676 üzenetére
próbálok velük telefonon konzultálni, ha sikerül őket elérni.
-
csab3
csendes tag
válasz
Agent Orange #4455 üzenetére
-
szabygbarca
csendes tag
Sziasztok!
A problémám a következő:az Auchan áruházban vásárolt tabletemet a hibás akku miatt visszavittem és is és elküldték javításra.Eddig minden rendben.
27 napja adtam be.Tegnap voltam az áruházban és érdeklődtem,hogy hogyan is állunk.Válasz:szervizben,Ez is ok lenne,de megkérdeztem hogy hány nap van javításnak megadva,mert tudtommal 30.Erre a nő azt mondta ez hülyeség,mart elkészül amire elkészül.Na itt szakadt a cérna és mondtam neki,hogy 3 nap múlva jövök és amennyiben nem produkálnak valami eredményt az ügyben,panasszal fogok élni.Erre visszavett egy kicsit,azt mondta megsürgeti,itt véget ért a beszélgetés.
Kérdésem lenne:hány nap a szerviz idő törvényesen ha létezik ilyen?
Én a neten nem találtam egyértelmű hivatkozást ez ügyben.
Köszönöm a segítséget előre is! -
Permet Elek
senior tag
válasz
varga.balazs #4675 üzenetére
Vidd be, aztán megtudod. De ha elég tökösek a srácok, 5 perc alatt megcsinálják. Bár nem, hiszem.
-
varga.balazs
aktív tag
válasz
varga.balazs #4663 üzenetére
#4663-ra valaki tud tippet?
-
I2oli
tag
válasz
Fritz Teufel #4639 üzenetére
Én még kitartok, eddig egyszer jött elő a beragadó akku kijelzés és ennyi. Azt orvosolni tudtam kb 10 perc alatt egy itteni leírással. Remélem más nem is lesz (kopp-kopp-kopp)
Jelenleg aktív használat mellett online tv-t nézve wifin keresztül több mint 4 óráig elketyeg kényelmesen, igaz a képet kitolom HDMI-vel tv-re, de a kijelzője folyamatosan megy alacsony fényerősséggel.
-
-
playa123
csendes tag
Segítséget kérnék: hivatalosan hány javítási kísérlet után kérhetem vissza a pénzemet?
Csak mert ugye el lehet játszania a szerviznek párszor, hogy beadom, 3 hét múlva szólnak hogy kész és ugyanolyan hibás marad (ha hozzányúlnak egyáltalán)..ez a végtelenségig mehet elvileg, de csak van egy határ.Köszönöm!
-
Fez69
csendes tag
A töltés. Pláne, ha már elveszett a referencia érték. Akkor vágja haza a töltőáramkör az amúgy teljesen jó akksit :-)
-
-
pimi50
aktív tag
Mi az akkumulátor szempontjából a legmegterhelőbb művelet, folyamat?
-
playa123
csendes tag
Köszönöm, így fogok eljárni hacsak nem látják be maguk is, hogy ez így komolytalan.
Teszteltem azóta újra; fullra töltöttem bekapcsolt állapotban - így 2.5 óra youtube videót vitt, ami valóban egy fokkal jobb, mint ami előtte volt (kemény fél óra...), ámde 40%-nál ismét csatt és akksi nullán. Azt hiszem ez azért messze nem az elvárható teljesítmény... lehet, hogy hozzányúltak a szervizben, mert a kijelző 1-2 millivel kijjebb áll a keretnél, ami előtte nem volt. Plusz karcos lett a hátulja...poénnak jó lesz utólag, amikor visszakövetelem a pénzt. :/
-
Fritz Teufel
addikt
válasz
playa123 #4665 üzenetére
Szia!
Menj be a Flag Kft.-hez és kérd el tőlük a Vásárlók Könyvét. Abba írd le részletesen a problémát és a megfigyeléseidet, valamint azt, hogy ez a 2. "szerviz" volt. Amikor kész vagy, kérj róla fénymásolatot. Remélem a tablethez nem nyúltál, abban az állapotban van, ahogy visszakaptad! Ha ezzel megvagy, lehet fordulni a helyi Békéltető Testülethez. Ott majd ki kell tölteni pár jegyzőkönyvet, vidd magaddal a VK fénymásolatát is.
Ennek ez a rendje és módja.
Közben add be újra a Flag Kft-hez javításra és írjátok be, hogy 3. menet, valamint, hogy mivel a készülék nem javítható, így nem kérsz több próbálkozást, a dolgot rendezzék másképpen (mondjuk a készülék árának visszatérítése - levásárlás nem jöhet szóba hivatalosan, azt szóban lehet velük rendezni, ha pozitívan állnak a dologhoz). Aztán elmesélheted nekik, hogy a Békéltető Testülethez fordulsz, valamint azt, hogy rengeteg precedens értékű eset volt már, így nem sok esélyük van. Aztán szóba hozhatod, hogy a szakmai fórumokon is lehet nekik "reklámot" csinálni, ami remek képet adhat másoknak is a boltjukról. Amennyiben igazat írsz, az nem rágalmazás, ettől nem kell félni ;-)
Üdv, Dec
-
playa123
csendes tag
Szervizelt 808dcc összefoglaló:
Ezek hülyének néznek. (Flag Kft, Budapest):
- A garipapír szerint akksi-cserés tab egész éjszakai töltés után ugyanúgy 27%-ot mutatott reggelre, mint a szerviz előtt, tehát dehogy cserélték ki.
- "Hivatalosan" alaplapot is cseréltek, viszont ugyanaz a Gadmei firmware volt rajta amivel bevittem, az előző használatból rajta maradtak file-ok (mentések, pár apk) - tehát, megintcsak, dehogy cseréltek alaplapot.
- A képernyőn elszíneződés volt már a rossz akksitól korábban - ugyanúgy ott van
Kérdésem a fórumtársakhoz: köteles vagyok-e elfogadni a második "szervizelést" is vagy most már jogomban áll visszakérni a pénzemet? Hol tudok a fogyasztói jogaimnak utánanézni? (illetve hol kapok egyszer használatos baltát, amivel benyitok a szervizbe hétfőn?).
Ha valakinek van tapasztalata a Flag Kft tablet-szervizelésével kapcsolatban megköszönöm ha megosztja velem.
Köszönet!
-
varga.balazs
aktív tag
Sziasztok! Szerintetek ha beesik az usb csatlakozó, azt mennyire fedi le a garancia?
csak mert én így jártam...
-
playa123
csendes tag
No, hát akkor módosítok is: bírta vagy fél órát megint, talán egyet és hangos csattanással kikapcsolt. Hajrá szerviz. Még egy akksi nullázást megcsinálok azért és ha nincs változás viszem vissza, némi oktatókönyvvel a madarakról, hogy lássák: én egyikben sem szereplek. Szép sztori!
Egyébiránt a support a hónapokkal ezelőtti mailjeimre egyetlen szót nem válaszolt.
Lehet arra utaznak, hogy saját magam szétverjem a tabot?
-
playa123
csendes tag
Elhoztam a szervízből a tabomat, 3 hét után. A garilevél szerint "akku csere+alaplap" - az utóbbi érdekes, mert rajtahagytam pár file-t és változatlanul ott is vannak, tehát azt nem cserélték az biztos. Tulajdonképp az akksin kívül más baja nem volt, remélem ezzel megoldódott a gond. A képernyő érintésre még mindig színesedik, de igazából szeretem ezt a kis gépet - további beszámolókkal visszanézek majd és meglátjuk hogy sikerült a javítás. Októberig garis, nem vagyok lekésve semmiről még.
-
DVzse
csendes tag
HDMI bemetetről hallott már Valaki, létezik?
DSLR monitornak tökéletesítés miatt keresgélek, de magyarul nincs infóm, csak gugli fordítós zagyvaságok, azok szerint még nincs, de konkrétan nem írják, hogy lehetetlen, vagyis lehet hogy egyszer...Hardverileg ha nem lehet megoldani, akkor usb digitalizáló is szóba jöhetne folyamatos 25fps-es élőkép lenne a lényeg számomra és persze android alatt (hd sem fontos), de ilyet sem találok.
Adom ingyen az ötleteket, ha valaki tudna ilyen kütyüt vagy appot készíteni / írni itt házon belül, filmesek, videósok nagyon rámozdulnának, szerintem :-)
Most egy sima monitor, ami csak ezt tudja egy komolyabb tab ára.
:-) -
durent
csendes tag
Üdv srácok,
olvastam pár akkus problémáról, és úgy néz ki eljutottam én is oda, hogy a gép teljes feltöltés után aktív használat mellett max 1órát bír, (persze ekkor a gép töltés jelzőjén mind pedig egy letöltött app szerint is fullon van az akku ) majd egyszer csak kikapcsol. Ismételt bekapcsolásnál az akku jelet teszi ki és töltést vár.Jelenleg a hátlapon semmilyen változást nem tapasztalok.
Esetleg valami ötlet?, vagy vihetem én is a szervizbe?
Válaszotok, segítségetek köszönöm. -
PoLizei
aktív tag
Engem a beszállítás után kb. 50 napra hívtak, hogy mit kérek: levásárlás, vagy pénz. Mivel a pénzt, elküldtem a számlaszámom, amire jelezték, hogy 30 napon belül utalnak. Meglátjuk, kivárják-e
(Ez az ED-nál zajlik.) -
playa123
csendes tag
válasz
Permet Elek #4650 üzenetére
Egyelőre csak sms jött, hogy elkészült a javítás. Hogy ez pontosan mit takar az hamarosan kiderül, amint bemegyek - elképzelhető, hogy csak egy séma-üzenet. Őszintén szólva nekem bejött a kis gép; nem tudom annak örülnék-e jobban ha megjavították volna (és nem kamuznak valami madárnak nézős dumával majd) vagy annak, ha visszakapnám a pénzt. Amint megvan megírom itt úgyis.
-
Pityu89
senior tag
Januárban vettem a masinát, most jött elő az akku beakadás és a felpuffadás. Ha így visszaviszem a médiába kapok valami pénzt vissza belőle, vagy hagyjam míg teljesen kampó lesz?
Vagy akkor sem kapok pénzt, hanem x összegű utalványt amit levásárolhatok? -
Permet Elek
senior tag
válasz
playa123 #4649 üzenetére
Na ez elég érdekes, mert eddig senkinek nem cseréltek akkumulátort benne, mert nem volt mire. Ma viszem én is vissza. De ez így elég kiábrándító. Remélem te is csereutalványt kapsz. Nem pedig a Tabot. Mert akkor nagyon bosszús leszek, hogy lemaradtam a pénz visszáról.
-
playa123
csendes tag
Nos, a meglepetés erejével hatott, hogy 3 hét elteltével sms-t kaptam a budapesti szerviztől, miszerint elkészült a tab-om. Akksi-hibás volt, kemény fél órát ha kibírt..más bajom nem volt vele. A napokban el is hozom és meglátjuk mit csináltak vele.
Van valakinek olyan tapasztalata, hogy szervizben akksit cseréltek és jó lett a gép (hosszú távon is)?
-
Genius68
csendes tag
Sziasztok.
Hogy lehet mobilnetet csiholni E nemes készülékre?
Van egy ZTE 637-es modemem. -
markcsaba
csendes tag
válasz
Lucas Kane #4645 üzenetére
Küld el légyszíves. Előre is köszönöm.
-
CsCsigusz
tag
Az én küttyömet is elérte a vég. Dagadt akksi, folt a képen, 2 órát se bír alvó állapotban...
-
markcsaba
csendes tag
válasz
this is life #4635 üzenetére
Köszi, de csak elvileg....
Azért akarom a régi ROM-ot felrakni, ami a 4.0.3 volt, mert azzal nekem nem csinálta azt hogy eldobja a wifit, és az indulásnál nem érzékeli a képernyőt, csak a hülye fejemmel, gondoltam frissítek egyet és azóta csak szívok az egésszel. -
Permet Elek
senior tag
válasz
this is life #4641 üzenetére
2-3 órát még eldöcög. De hétfőn megy a szervízbe.
-
válasz
royalka #4640 üzenetére
Lenyegeben lefedi az akksi a teljes hatlapot, hankezd hullamzani az erintesre, illetve mar nem erzed simanak a hatat akkor kezdodik az elmulás.
Permet Elek
Mikor meghotta nalam az akksi magat 10 perc mukodes egy toltessel, a programok szerint nalam is 100% os akkumulatort jelzett, gyakorlatban meg mar csak droton lehetett hasznalni.
Ui: Mind ketten nezzetek mennyit megy egy toltessel, ha mar nem tudja az 5 ora koruli aktiv hasznalatot, akkor lassan vege lesz...
-
royalka
őstag
Lehet nekem is dagad az aksi. Ha a kamera felöl fogom egyre érzékenyebb. Ott van az akku nem?
-
Fritz Teufel
addikt
Úgy néz ki, hogy nincs felhasználó ezen a fórumon, akinek a készüléke előbb vagy utóbb ne kötött volna ki a szervizbe. Ez aztán a MyAudio minőség!
-
Permet Elek
senior tag
Na úgy néz ki, megy az enyém is a szervizbe. Pedig még neki se álltam a gyilkolásnak.
Progik szerint kiválló állapotú az akku. Pedig nem az. Érdekes.
-
-
markcsaba
csendes tag
Sziasztok!
Valaki nem rakta el a 808DCC 4.0.3-as gyári firmware-jét? Ha igen, megosztaná velem?
Előre is köszönöm- -
-
Kikapcsoltam és felraktam USB-s tápegységre.
Egyből kijelezte, hogy tölti az akkut.
Az így nekem teljesen szuper.Ha be volt kapcsolva és úgy dugtam össze, akkor csak annyit jelzett, hogy eszköz van csatlakoztatva az USB-re, de nem töltött.
-
KendiAdam
csendes tag
Sziasztok! Eladó sorba került a táblagépem. Minden működik rajta, esztétikailag pedig gyönyörű állapotban van, hibátlan. Azért adom el, mert jelenleg inkább telefonba fektetném az árát. Ha valaki szeretne egy ilyet, most lecsaphat rá: Link
-
válasz
Permet Elek #4628 üzenetére
Toltenie kene, nekem is toltott usbrol amig megvolt, igaz az akksi kijelzesnel nem jelezte hanem csak kulon alkalmazassal ,illetve ha sokaig rajta volt az usb toltesen utana mikor mar nem toltottem magasabb toltottsegi szintet mutatott.
-
válasz
Permet Elek #4624 üzenetére
Van USB-s töltőm, 1A bír, de nem tudom vele a tabletet tölteni. Legalábbis nem vettem észtre, hogy töltené. Bér eddig csak a tabletet bekapcsolva próbáltam.
-
Üdv
Töltőt hol tudnék venni 808DCC-hez?
Sikeresen otthon hagytam szüleimnél a töltőt, és így nem tudom használni.Egyáltalán, micsoda gonosz dolog, hogy USB-n nem lehet tölteni.
-
Agent Orange
csendes tag
válasz
Permet Elek #4620 üzenetére
Köszi
-
bipeti
csendes tag
Eladó 808 bőrtok:
-
Permet Elek
senior tag
válasz
Agent Orange #4619 üzenetére
Minden fut rajta, csak nem mind1 hogy, hogy. Papiron még ma is megállná a helyét. De ha van mivel összehasonlítani. Akkor rájössz, hogy mégse. Szaggat, akadozik, lagol. És ezt akkor veszed észre igazán, mikor egy másik cuccon, akár papíron gyengébben. 1magos tab. SGS Advance. De ugye papiron a samsung 7 colos tabjával is szinten van. Ami fényéveket ver rá. És akkor pár hetesen már megkaptad azt is 45-50 közt. És ezen a gyatra üzemidő se segít. Mert ha nagyon akarom akár 3 óra alatt csutkára merítem. Jobb esetben 5. És az akku még mindig hibátlan. És egy 5000-akkunál ez az üzemidő vicc.
Agent Orange:
Csak a nagyon gázokat sorolom. Elfutnak, játszani is lehet velük, de élvezhetetlen: Real racing, Manuganu, Rail rush, Subway Surfers, Clay yam, Air hockey, Crumble zone. De igazából felsorolhatnék majdnem mindent. Mert nagyon kevés játék fut tökéletesen rajta. Értsd tökéletes. Gond nélkül beveszi az összes újmozdulatodat. Akár egyáltalán nem, akár kis késés nélkül. (Lagmentes) Nem akad meg sehol se egy pillanatra, se többre.
És mikor megvettem, akkor is az xperia minimen. 1Ghz andreo 205. Jobban futottak a dolgok. de 3col nem a játék kategória.
-
Agent Orange
csendes tag
válasz
Permet Elek #4617 üzenetére
Elek, pontosan mi is az ami nem fut rajta?
-
Fez69
csendes tag
Az enyém teljesen jó. Azóta sem láttam jobbat ennyiért :-) És ami a legfontosabb, fut rajta jól az RR3.
-
Permet Elek
senior tag
Eddig gond nélkül üzemel. Valószínű egy év múlva is. Kompromisszum nélkül. Viszont a tab már vásárlást követő pár hétben bebizonyította, hogy ami papíron szép és jó, azt a tablet nem tudja. Aztán a többi. wifi gondok, mag off, Akku kijelzés probléma. Ez mind orvosolható is volt. De azt a szintet amit hoznia kéne, nem hozza. Én főként játékra vettem. De csak a gagyibbakkal lehetett élvezhetően játszani rajta. Így maradt a telefon. Xperia mini. Akkor. És valami azon is jobban elfutott. Ami gáz.
Remélem elégedett vagy a válaszommal.
-
bb68
tag
válasz
Permet Elek #4611 üzenetére
Én a helyedben nyúznám nehogy kibírja a gariidőt és utánna nyúljon ki.
A pénznek én is örültem amikor visszafizették az árát.Azóta itt figyel a Nexus 7. -
varga.balazs
aktív tag
válasz
this is life #4612 üzenetére
nálam is ez a baj. néha-néha stresszelem egy kicsit, leteszteltem készenléti üzemidejét(ami ICS-el nehéz volt, mert alvó állapotban gyakran összeomlott), 4 és fél napig ment. meg idáig is telefonkoz usb-otg átalakítóval külső akkuként használtam és sokszor segített, amikor nem voltam konektorközelben.
-
Permet Elek
senior tag
válasz
this is life #4612 üzenetére
Hát ha el lehetne adni jó áron, még tán el is adnám.
De megfontolom a tanácsod, mert már csak porfogó.
Pedig jó kis tab is lehetne. De sajnos nem az. Filmezni, neterzni tökéletes. Esetleg játékra, de ott már kompromisszumot kell kötni.
-
pimi50
aktív tag
válasz
Nem vagytok igazságosak. Miért is vettük pont ezt a gépet fél-háromnegyed éve? Mert ebben a kategóriában akkor nagyon csábító volt. Mi lesz a véleményed az Xperiadról egy év múva?
Azóta robbant a tablet piac. Már minden trafikban is árulják, egyre olcsóbban, talán jbbat is. Ezeknél az erkölcsi avulás is felgyorsult. -
válasz
Lehet hogy nyuzasnak keves a neha, nemi tartos kinzas kene neki, feltolteni aztan lemerulesig mondjuk youtube, aztan megint toltes es merites..pl ha van egy idozitheto konnektorod akkor szerintem par 7 alatt kinyirhatod. Idozitett toltessel fullra majd merites es ezt a folyamatot addig ismetelni mig ki nem nyulik az akksi...
-
Permet Elek
senior tag
válasz
this is life #4610 üzenetére
Jónak nem mondhatnám. Csak működik. De már használni se használom mióta beújítottam egy Xperia L tipusu telefont. Se szaggatás se semmi. Minden fut gond nélkül. Tab meg pihen. Néha megnyúzom, hátha bedöglik. De nem akar.
Pedig örülnék az árának nagyon.
-
válasz
varga.balazs #4608 üzenetére
Neked es Permet Eleknek
Lehet hogy pechetek van es kifogtatok a gyartasi selejtet
ami e termek eseten a jol sikerultet jelenti
.... a nagy szamok torvenye szerint van ilyenre esely, ennnyi x@r tabletbol jol,sikerlurhet nehany darab
es balszerencsetekre ti kifogtatok.
-
Permet Elek
senior tag
válasz
Fritz Teufel #4607 üzenetére
Sajnos az enyém is működik. Azon kívül, hogy nem tölt usb-ről.
-
varga.balazs
aktív tag
válasz
Fritz Teufel #4607 üzenetére
az enyém még mindig nem adta fel
kifogástalan. le se kopogom, hátha megszabadulnék már tőle.
-
Fritz Teufel
addikt
Na mi van, mindenkinek kifogástalanul működik a masina? Vagy mindenkinek szervizben van
?
-
Fairplays
aktív tag
Alcatel one touch x500D modemmel is tökéletesen működik a táblagép!
-
válasz
Trialbiker #4604 üzenetére
Rootolni kell es a wpa supplicant filet kicserelni egy modositottra,mert a droid nem kezeli az ibss ad-hoc wifi halozatokat[link]0[link] itt van 2 wpa file is.. a csere elott mentsd az eredetit, mert ha gond lenne legyen mirol visszaallitani. Nalam s3 belle fp2 alol mukodott a joikuspot ad hoc halozataval.
-
Trialbiker
tag
Srácok hogy lehet megcsinálno hogy a tab érzékeljenaz ad-hoc internetet amit az n95 ös nokiámmal osztanék neki
-
pimi50
aktív tag
válasz
kovfer001 #4602 üzenetére
Nem lenne szabad problémának lenni. A Settins-ben a HDMI pontban kijelölheted, hogy mind a két képernyőt mutassa. A csatlakoztatás után a TV-n meg kell jelennie a választható források között egy HDMI csatornának, amit kiválasztva mennie kell. Ha van extra HDMI applikáció a tableten, akkor a felbontást is be lehet állítani.
-
kovfer001
csendes tag
Sziasztok!
Tudnátok abban segíteni, hogy próbálom összekötni a tabletet tv-vel hdmi kábellel, de nem jelenik meg a kép a tv-n. Lehet, hogy valamit a tableten kell beállítani?
Előre is köszönöm!
Ferenc -
Agent Orange
csendes tag
Szerintem valami camera patchet biztosan csináltak hozzá de amúgy annyira kaka képeket csinál hogy még nem tudtam rászánni magam a fórum újraolvasására. Olasz a fórum ajánlom a google chromeot (a PCset) hozzá, állítsd olasz- angolra vagy -németre de a magyarra fordítást azt neeeeeeee..
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Synology NAS
- Windows 7
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- IFA 2025: Csúcskategóriás funkciókat kínál az EarFun új fül- és fejhallgatója
- Azonnali fotós kérdések órája
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- További aktív témák...
- iPad Air 4 64GB wifi+celular kiváló akku
- Asus ROG Flow Z13 WUXGA 120Hz 2in1 Touch i9-12900H 14mag 16GB 512GB Nvidia RTX 3050Ti W11 Garancia
- IPad 10gen 64Gb kék wifi( + Tok, Töltőkábel, Doboz ) + Apple Pencil Extra költség
- Eladó egy hibátlan szép állapotú Apple A2602 9. gen. Ipad 64GB
- KÜLÖNLEGES RITKASÁG!!! VADIÚJ Surface Pro 12 12" Snapdragon X Plus 16GB 512GB LEVENDULA 686g
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3324
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Pro 16" 2019 i9 64GB 1TB 5500M 8GB garanciával hibátlan működéssel
- KIÁRUSÍTÁS - HP Elite / ZBook Thunderbolt 3 docking station (akár 2x4K felbontás)
- Logitech G513 Carbon Tactile DE (3)
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3360
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest