- laskr99: Processzor és videokártya szilícium mag fotók újrakezdés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Hieronymus: A németországi vasúthálózat
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- M0ng00se: Hardvert áruhitelre?
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Hasyinto
csendes tag
Kellően masszív, nem nyaklik.. szerintem kemény karton van benne. A tablet tartó karok a távtarók elvben, bár az tény, hogy ráfexik a bill a kijelzőre, vagy fordítva.. De abszolúte nem karcolja... Én bevallom kicsit kupis vagyok, csak bedobom a hátitáskába, és képes vagyok még futni is :-) lötyög benne rebdesen, de kárt nem tett a kijelzőben. Igaz a billetyűzet funkcionalitás számomra is akkor ér valamit, ha terjedelmesebb szöveget kell írni, de akkor kimondottan szeretem. Én nagyon örülök, hogy ez mellett döntöttem... főleg amikor meglátta az MM ben 7500 ért... :-)
-
Hasyinto
csendes tag
http://szamitastechnika.vatera.hu/szamitogep_laptop_tablet_kellek/tablet_pc_ipad_tok_es_tarto/billentyuzet_es_pu_tok_8_collos_tabletekhez_1715193332.html
2810 forintért szerintem hibátlan.. ugyan azt tudja mint a többi, nekem is ilyen van, és teljesen jó. Főleg ennyiért. :-)
Új hozzászólás Aktív témák
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Egyéni arckép 1. lépés: ARCKÉPHEZ VALÓ JOGOSULTSÁG
- A hardverek is nehezen viselik a kánikulát
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Fotók, videók mobillal
- Témázgatunk, témázgatunk!? ... avagy mutasd az Android homescreened!
- Apple MacBook
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S6 Lite (2022) , 4/64 GB ,Wi-fi
- MacSzerez.com - iPad Pro 11" / M1 / Ezüst / Wifi / 128GB / Garancia
- MICROSOFT SURFACE PRO 7 12.3" i5-10th 8GB/256GB Notebookká alakitható Windows Tablet
- Eladó Apple Ipad Air 5 10 9 / M1 /WIFI + CELLULAR / 256GB Újszerű állapotban!
- Apple iPad Air 4 64GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Azonnali készpénzes félkonfig / félgép felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Update 07.03. Bomba árak 2025-ben is! Üzleti - Consumer laptopok DELL FUJITSU HP LENOVO
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Bomba ár! Dell Latitude E5570 - i5-6300U I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
- AKCÓÓÓ!!! Panasonic CF-XZ6 AIO all-in-one laptop tablet 2k touch i5-7300u speciális ütésálló
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest