Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sh4d0w: Kalózkodás. Kalózkodás?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- LordAthis: RETRÓnia - RETRÓ Mánia - Úton van hozzám egy csodás történelmi darab!
- Lalikiraly: Kinek milyen setupja van?
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- Pajac: A csodálatos mandarin
- eBay-es kütyük kis pénzért
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Hasyinto
csendes tag
Kellően masszív, nem nyaklik.. szerintem kemény karton van benne. A tablet tartó karok a távtarók elvben, bár az tény, hogy ráfexik a bill a kijelzőre, vagy fordítva.. De abszolúte nem karcolja... Én bevallom kicsit kupis vagyok, csak bedobom a hátitáskába, és képes vagyok még futni is :-) lötyög benne rebdesen, de kárt nem tett a kijelzőben. Igaz a billetyűzet funkcionalitás számomra is akkor ér valamit, ha terjedelmesebb szöveget kell írni, de akkor kimondottan szeretem. Én nagyon örülök, hogy ez mellett döntöttem... főleg amikor meglátta az MM ben 7500 ért... :-)
-
Hasyinto
csendes tag
http://szamitastechnika.vatera.hu/szamitogep_laptop_tablet_kellek/tablet_pc_ipad_tok_es_tarto/billentyuzet_es_pu_tok_8_collos_tabletekhez_1715193332.html
2810 forintért szerintem hibátlan.. ugyan azt tudja mint a többi, nekem is ilyen van, és teljesen jó. Főleg ennyiért. :-)
Új hozzászólás Aktív témák
- Minőségi ugrást hozhat a One új médiaboxa?
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Xbox tulajok OFF topicja
- RETRO beárazás (mobil, PC, konzol)
- Olcsón hozhatod ki a maximumot régebbi Intel CPU-kból
- Arc Raiders
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Tesla topik
- Légből kapott hírünk van képekkel
- Autós topik
- További aktív témák...
- iPad Air 5 256GB M1 Cellular Hibátlan/1-3 hónap gar./Akku 95%/p4517
- "Szinte Új" iPad Pro 12.9 + Apple Pencil 2 + Smart Folio tok
- iPad 8 gen 32GB wifi dobozos megkímélt
- AKCIÓ!!! RITKASÁG! Microsoft Surface Pro 11 Qualcomm Snapdragon X Elite 16GB 1000GB OLED 120Hz Gar!
- Lenovo Tab4 (TB-8504x) tablet leárazás !!AkciÓÓ!
- Készpénzes / Utalásos Videokártya és Hardver felvásárlás! Személyesen vagy Postával!
- BESZÁMÍTÁS! MSI H310M i5 9400F 16GB DDR4 240GB SSD 2TB HDD RTX 2060 6GB THERMALTAKE VERSAH17 600W
- iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3831, 100% Akkumulátor
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad 40AY Universal USB-C Dock
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Ha minden igaz az 1.hsz-ben benne van a root linkje is.