- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
- sziku69: Szólánc.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- [K2]: A vagyonvédelmi rendszerszerelővé válás rögös útja
- droidic: A Coffee Lake titkos nyolcmagos processzora – CC150
- GoodSpeed: Samsung Galaxy S24 FE - tapasztalatok
- Argos: PH!arckép
Új hozzászólás Aktív témák
-
KendiAdam
csendes tag
Sziasztok!
Végül én is visszavittem a 808DCC-met a szervízbe, mivel felpuffadt az aksi. Mivel miskolci vagyok ezért nekem nem volt nehéz, és egy hét múlva már hívtak is, bementem csere lett a vége. Vissza kérhettem volna a pénzt, vagy elhozhattam egy 816QC-t, az utóbbit választottam, remélem nem fogom megbánni.
Ha valakinek hasonlóan problémás a gépe, ne féljen visszavinni! -
KendiAdam
csendes tag
Sziasztok! Eladó sorba került a táblagépem. Minden működik rajta, esztétikailag pedig gyönyörű állapotban van, hibátlan. Azért adom el, mert jelenleg inkább telefonba fektetném az árát. Ha valaki szeretne egy ilyet, most lecsaphat rá: Link
-
KendiAdam
csendes tag
Köszönöm szépen, remélem megvan neked. Nem tudom ti, hogy vagytok vele, de nekem az a stock 4.0.3 szimpatikusabb volt, és nem is volt vele semmi bajom, csak kíváncsiságból raktam fel a 4.0.4-et (9.23-as), de visszavágyom
üszök: a 9.23-as 4.0.4 van most a gépen, és a régebbit szeretném rá vissza, legalábbis amíg nincs legalább 4.1
-
KendiAdam
csendes tag
Sziasztok! A stock 4.0.3-as rom megvan valakinek? A dropbox-os link, ami a kiemelt hsz-ban van már nem él. Remélem valaki lementette időben, szeretném azt visszatenni. Köszönöm!
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple Watch SE 2 44mm, Újszerű, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! 4TB Samsung 870 EVO SATA SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Wilbur Smith könyvek (15 db) egyben
- DELL PowerEdge R730xd 16LFF+2SFF rack szerver - 2xE5-2680v3,64GB RAM,4x1GbE,H730 RAID v ZFS
- Apple iPad Air 4 64GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest