- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- eBay-es kütyük kis pénzért
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sellerbuyer: Hogyan turbózd fel a NAS-od sebességét olcsón és egyszerűen?
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Szólánc.
- GoodSpeed: Perplexity Pro AI képszerkesztési limit -egy képgenerátor függő tapasztalatai
Új hozzászólás Aktív témák
-
kaxer
csendes tag
válasz
this is life #4134 üzenetére
Igazából annyira nem hiányzik, szórakozni vettem és nem munkára, hála a jó égnek, de annyi probléma volt vele,hogy a végén már leginkább pihent csak, amíg el nem vittem a szervizbe (fagyás, kijelzőproblémák, akku meghalt, töltést nem vette,stb...). Nem mondhatnám, hogy beváltotta a hozzá fűzött reményeket, a kezdetektől elégedetlen voltam, pl ugye a wifi elég gyenge volt, bár a Gadmei rommal egész jó lett. Ezért leginkább azt szeretném majd elérni, hogy kicseréljék valami másra, leginkább teljesen más termékre, tv, monitor, valami, amit jobban ki tudnék használni. Ezek miatt csak most kezdem úgy érezni, hogy lépni kéne, mert ez azért már sok, a lóvét beszedték, kaptam érte valamit,de utána megcsinálhatom magam, ha baj van vele
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Szinte új (6 órás) Crucial 240GB SSD eladó
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- AZONNALI SZÁLLÍTÁS Eredeti Microsoft Office 2019 Professional Plus
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 64GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3346, 100% Akkumulátor
- Bontatlan Lenovo T14S WUXGA Touch Ryzen5 Pro 7540U 16GB 256GB Radeon 740M Win11 Pro 3év Garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest