Hirdetés
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Meggyi001: Eldugott helyek Párizsban, amiket jó eséllyel még nem láttál... 2. rész.
- GoodSpeed: Kell-e manapság egérpad vagy sem?
- Gurulunk, WAZE?!
- droidic: Windows 11 önállóság nélküli világ: a kontroll új korszaka
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
Új hozzászólás Aktív témák
- 

31 nap utan se kell penzt vissza adni,ha van megfelelo ugyanolyan ,de hibatlan cserekeszulek,de mivel olyan nincs a 808dcc bol gondolom emiatt kaptam utalvanyt,amugy a mm ben megmondtam az 6gyfelszolgalatosnak ,ha ugyanezt a sz@.t adjak helyette akkor tesztprogram elo ,es az osszes dobozt kibontatom veluk,de nem volt ra szukseg ,mert nekik mindegy mire de naluk koltsd el a penzed...igaz est se tehetik meg,de mivel volt olyan tab ami megfelelo volt nekem azt hoztam el rafizetessel. Amiket kerdezel vagy felvetsz azon tul vagyok,beszeltem anno a fogyasztovedelemmel a jogaimmal kapcsoltban,miket kovetelhetek es miket nem ...stb.Amugy a hulye azert nem vagyok boltban meseltek hohy a myaudio szerviz velem meg gyors is volt,mert van olyan eszkoz naluk hogy a gazdaja mar 50 napja varja a javitast ....de volt aki debrecenbol elment a szervizbe miskolcra mert nem hitte el hogy ennyit packaznak vele... 
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- DELL LATITUDE 7275 2in1 12.5" IPS Win10 TABLET/NOTEBOOK 8G/256GB ÜZLETBŐl, GARANCIÁVAL
- Óriástablet ! LENOVO Idea Tab Pro 12.7" 3K 144Hz + Pen+ Moto Buds, Üzletből, Gari 2027.9.01-ig
- BESZÁMÍTÁS! Apple iPad Pro 13 2024 M4 16GB/2TB WiFi tablet garanciával hibátlan működéssel
- szinte új iPad Mini (7. generációs) 128GB Wi-Fi starlight csillagfény 1 év garancia
- iPad Air 4. Gen 2020 (Wi-Fi+Cellular 256GB Space Gray) Garanciával, üzletből
- Bomba ár! HP ProBook 450 G8 - i3-1115G4 I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gar
- Minden szoftver mellé teljesen audit és NIS2 biztos, jogilag hiteles licencigazolást adunk át!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 12 Pro / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- HIBÁTLAN iPhone 14 Plus 128GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3659
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő