Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• doczyus

csendes tag

válasz csababarca #3320 üzenetére

Szia!

Én speciel az Appmonster alkalmazást használom erre a célra. Ingyenes verzióját a Play-ből le tudod tölteni, de sok más ilyesmi alkalmazás is fellelhető.
    Ha van külön sd kártyád, akkor a Settings \ Backup folder alatt be tudod állítani, hogy arra mentsen (így nem kell mentés után babrálnod, hogy nehogy elvesszen a mentésed a belső tárolóról, mivel az rom frissítésnél törlődik).
    Rom frissítés előtt javaslom a kütyü belső tárolóján lévő cuccokat lementeni pc-re vagy szintén az sd kártyára.
    Ha pc-re akarsz menteni, ahhoz usb kábelen kívül nem kell más. Amikor usb kábellel összekötöd a kütyüt a pc-vel, akkor a kütyü rá fog kérdezni, hogy akarod-e hogy a kütyü usb-s meghajtóként működjön. Ha ezt elfogadod, akkor a pc-n külön meghajtóként fogod látni a kütyü belső tárolójának tartalmát. erről ugyanúgy tudsz másolni, törölni, mint a pc winchesteréről vagy pendrive-ról.
    Ha sd kártyára akarod az egyéb cuccaidat is menteni, akkor ahhoz kell valamilyen fájlkezelő alkalmazás - ha még nincs ilyened telepítve. (ha nincs, akkor az ingyenes közül akár az ES File Manager, vagy a Total Commander vagy bármi file manager app megteszi)

Rom tekintetében bizonytalan vagyok. Nekem Vondroid 4.2.0 van fent 128-as kernellel, és 4GB belső memóriával a programoknak, illetve az emaileknek - céges levelezésem csatolt állományokkal viszonylag sok, így gondoltam 4GB egy darabig megteszi.
    Tapasztalataim a rommal:
    - ez a rom eleve rootolva van, nem kell külön tökölni vele
    - ezzel is gyorsan merül a kütyü,
    - utóbbi egy héten kezdett el pattogni alvó módban - ezt mások is írták róla, csak nálam nem jelentkezett korábban. :-(
    - stabilan fut, még nem fagyott le
    - irodai alkalmazásokra, hébe - hóba filmet nézni teljesen jó
    - wifi nem túl hatékony
    - kijelző érzékenysége görgetéshez, lapozáshoz jó, tollal jegyzeteléshez viszont nem a legjobb (olyan mintha ritkábban venné a mintát, normál sebességű kézíráskor többször olyan, mint amikor fogy a tinta a golyóstollban ki - ki hagy a vonalból :-)
    - usb-s billentyűzettel - AnySoftKeyboarddal, hozzá magyar nyelvi kiegészítéssel megtámogatva - nagyon tuti, a virtuális billentyűzetet egyáltalán nem használom.
    - játékokról nem tudok nyilatkozni, alapvetően munkához használom

Remélem tudtam segíteni.

Új hozzászólás Aktív témák