- CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Asszociációs játék. :)
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Indavideo te bánat.
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Telekom MultiSIM "legó" avagy hogyan cseréltem meg az elsődleges eSIM-emet
- leslieke farmerzsebe
- 1991 - játék a PC-n
Új hozzászólás Aktív témák
-
LamaCube
addikt
-
LamaCube
addikt
válasz
Svájcinéger #8488 üzenetére
Logitech-et válaszd a legmegbízhatóbb az egerek közt. A többi csak csili-vili parasztvakítás
MX-518-am 6 éves azt hiszem és van benne pár kilométer elhiheted.
Tanker
Úgy látom sokat hallgatod te is a morning show-t, mert ott mondogatják mindig ezt a csúszka dolgot
[ Szerkesztve ]
-
albert8
veterán
válasz
Pickle Rick #8493 üzenetére
lol és még képek meg adatok, meg izé napirend is van
-
Mappa
addikt
válasz
Pickle Rick #8493 üzenetére
lomilominál alább nem adom
-
Pickle Rick
senior tag
Radobsz meg 6k-t és mehetsz csuszkasmasszazs-ra.
-
Mappa
addikt
válasz
9k ? hát én tudod mire költeném
-
albert8
veterán
válasz
Nézd meg még az Imperatort az nagyon hasonlit a g5-re
-
Winne
nagyúr
válasz
Azt hiszem a Sipinek is olyan van, nekem az nem esett a kezemre, de nekem elég nagy a tenyerem. A tulajok mondanak majd véleményt.
-
Rusher
őstag
válasz
Deathadder volt már valakinek ? Az is van....az egyik legjobb
-
Svájcinéger
őstag
Végre megjött a válasz a routermre. Nem cserélik, de levásárolhatok 27 e hufot. Kinéztem egy másik routert azt 18 körül megkapom. A maradékot meg egérre költeném. Eddig a Logitech G500-at néztem illetve a razereket, de azokban nem vagyok nagyon otthon. Deathadder volt már valakinek ?
-
LamaCube
addikt
válasz
Pickle Rick #8474 üzenetére
-
Mappa
addikt
spenót ez meg volt nektek?
-
Winne
nagyúr
[link] 1 mihály omg...
-
LackoMester
addikt
válasz
Pickle Rick #8474 üzenetére
alap
-
LamaCube
addikt
Tankernak köszönhetően
a gyereknek megvettem az mw2 és mw3-at, tehát ha láttok valamelyikkel játszani, akkor nem azt jelenti, hogy visszatértem és veletek nem játszom, hanem csak a gyereket edzem
1v1-ben. Meg a spec ops-ot vagy mi a tökömet csinálom vele.
-
Winne
nagyúr
válasz
tupacamaru #8457 üzenetére
Pontosan az ilyen semmit sem érő hsz-ek miatt...
-
albert8
veterán
válasz
tupacamaru #8460 üzenetére
Rosszul látod Tupa
Eddig vagy 70 óra körül van benne.
Ebben pedig még nincs benne a Betrayal of Jimmy DLC amit most zsákoltam.Lamacube : Nincs benne multi, ezt egy achievement miatt csináltam
1000 mérföldet kellett hozzá levezetni[ Szerkesztve ]
-
albert8
veterán
-
LamaCube
addikt
Dehogy vagyok sértődött, nem szokásom
Akkor fogd fel trollkodásnak és tényleg nem zavart csak furcsa, mert ugyanez a fórum és oda is lehet írni és még tudja is az ember, hogy mi mit jelent. Bár valaki megkérdezte ott is, hogy mi az...A fityeszt ne is emlegessük, mert itt a lakásban nem akarok köpni sehová, hogy rohadjon meg minden politikus...
albert8
Ez mi? Vagyis mit kell nézni? De komolyan!
[ Szerkesztve ]
-
v-paci
aktív tag
válasz
LamaCube #8446 üzenetére
Ha nem zavarna, nem tennéd szóvá szerintem, de szóvá tetted - és nem trollkodásból - ezért úgy gondolom, hogy zavar... bár az is lehet, hogy ez egy logikai bukfenc.
Némi sértődöttséget vélek felfedezni az irományodban. Rossz napod volt talán? Csalánra pisiltél? Nem enged a gyerek játszani? Vagy fasírtban vagy az asszonnyal és nem kaptad meg, ami jár?
Nyugodtan fosozzál amúgy, én mindannyiszor le fogom írni a véleményemet ezzel kapcsolatban, nem zavar, hogy kb. annyi értelme van, mint lovat hátúszásra tanítani
Kettős mérce meg a fityiszrajongóknál van -> nem számít, hogy lopnak, mert ők legalább a mieink
-
LamaCube
addikt
válasz
Pickle Rick #8447 üzenetére
Ebben is van valami
REPÜ!
Winne
Tegnap Breaking Bad 5/1
A héten vettem észre, hogy a Falling skies-t is adják már 1 hónapja. 6 rész már lement. Jobb, mint az első évad.
SOA 5 . évad szep. 11.
Walking dead okt. 15.[ Szerkesztve ]
-
LamaCube
addikt
Engem nem zavar, de gondolom, ha itt is meg akarta volna osztani, akkor ide is beteszi. Ez ilyen egyszerű. Én csak ezt tartottam feleslegesnek, hogy itt linkelgeted amikor ott is tudtál volna gratulálni. Főleg, hogy az másról sem szól csak az epenis növelésről.
Persze, ha fosozok akkor ti érzitek megsértve magatokat. Na mindegy ez a kettős mérce, már csak ilyen[ Szerkesztve ]
-
-
v-paci
aktív tag
-
@rglaaf
veterán
az igy is van pc-re ugy se jelennek mag ilyen játékok pl:
Tekken Tag Tournament 2 Bad Girls Trailers -
v-paci
aktív tag
-
Mappa
addikt
3550 ből van K verzsön egyáltalán?
-
LamaCube
addikt
Basszus egy fos miatt platformot váltani. Annyira szajkózták annak idején a topicjában, hogy ez nem cod itt nem számít az fps. Tessék 35 fps-el játszani, mivel azzal is jónak kell lennie. Kb. 200 hsz-t tudnék linkelni róla
-
Mappa
addikt
bedobom már nektek is a témát
ha 775-ről váltanátok akkor
i5 2500K vagy i5 3550 ??? összehasonlítás
teljesítményben/árban mind2 ugyanott van... tuningban is szinte egyezik, csak a 3550 jobban melegszik mivel kisebb a mag.
ki melyiket venné?
[ Szerkesztve ]
-
busman
veterán
Reggeli saller....vigyázz Kotta...:[link]
-
Mappa
addikt
egy 10 skálán proci emelés előtt 6 most olyan 7-8 adnék neki .... az a gáz hogy kör végére ahogy szétkapják a környezetet leesik a fps, felbontást meg minden levennék akkor meg még jobban dominálna a cpu limit... levettem 1280*720-ra és beesett 29 alá a fps.
nálad semmi darabos mozgás vagy érezhető teljesítmény romlás nem lép fel szétkapott környezetben? gondolok itt arra, hogy vga elég kéne hogy legyen és a cpu limitem miatt van ez a "nem sima mozgás" ...de majd az új gépen ?
tupa - hát ha felqurja az agyamat akkor nagyon gyorsan el kell hagynom
-
Mappa
addikt
user error
történt ugyanis az!!
kártya csere után (mondjuk halvány lila gőzöm sincs hogyan) a proci visszaállt 2.8Ghz alap órajelre
új kártya be aztán mondom had menjen. proci limites a dolog és szét kapott környezetnél BÖF-ben már nem lesz olyan sima a játék.érezhetően leesik a fps is 39 alá.
na de... amikor kilépek játékból, sokáig csak látom az asztalt battlelogot stb és nagyon lassan tudok egyáltalán bármit is csinálni. hát ez nem igaz kártya csere előtt nem kellett ennyit várni.
mondom meglesek már egy órajelet... és akkor látom 2.8Ghz ketyeg
??? WTF???
úgyhogy most vissza 3.4Ghz-re és érezhetően gyorsabb ez a játék kilépés és maga a BÖF is
szétrombolt pályán szintén összejön a 39 fps, viszont sokkal simább nincs az a darabos lassulás. (annyira
)
ui: ez az fps leeseés inkább csak ezeknél az új CQ pályáknál van
[ Szerkesztve ]
-
-
busman
veterán
Mi a fakk van a sztímmel? Tegnap óta offline vagyok......és nem is tudok fellépni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Villanyszerelés
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Építő/felújító topik
- CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- SnowRunner
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Ukrajnai háború
- További aktív témák...
- Apple MacBook Air 2017
- Xiaomi Redmi Pad Pro 6GB/128GB + érintő ceruza + tok
- Eladó XPG Xenia 14 ultrabook (16GB RAM, 512GB SSD, aktivált Windows)
- Újszerű Lenovo Yoga Pro 7 Profi Ultrabook -40% Ryzen 7 7735HS 8Mag 16/512 2,5K RadeonT 680M 2GB
- DJI NEO Fly More Combo (FMC) drón szett - 2 év Care Refresh biztosítással