Legfrissebb anyagok
LOGOUT.hu témák
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Nyuszit otthonra, kedvencnek!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- DVB-T/T2/C+FM+DAB USB tuner stick
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- GoodSpeed: AdGuard Family Plan: Lifetime Subscription akár 9 eszközre!
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
Svájcinéger
őstag
válasz
LamaCube #14001 üzenetére
Nekem tegnap nem jött össze C4-gyel, de nem is ezzel szórakoztam. Megcsináltam az EOD BOT kill-t, kicsit lődöztem a JNG-vel, aztán jött a jeepezés. 2 mankit sikerült elgázolnom, nem is figyeltem eddig, hogy erre is van ass. A másodiknál odapasszíroztam egy sziklához, miközben tolattam beakadt és ott lógott a motorháztetőn, alig tudtam lerázni.
Univerzális egy játék ez, nem csak egy sima FPS.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- Samsung Galaxy S10e 6/128GB, Normál, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Xiaomi Poco M4 Pro 6/128GB, Normál, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Xiaomi Redmi Note 12s 8/256GB, Normál, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Huawei P30 Pro 8/256GB, Normál, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Újszerű LG OLED 55 CX3LA(4K/120Hz)
Új ingyenes hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- Apple MacBook Air M3 15, Újszerű, Dobozával, 12 hónap garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i3 10105F 16/32/64GB RAM RX 6600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB RAM RX 7900 XTX 24GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bezámítás! Lenovo Legion Pro 5 16IRX8 notebook - i7 13700HX 32GB RAM 1TB SSD RTX 4060 8GB Win11
- Wilbur Smith könyvek (15 db) egyben
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest