Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- hcl: GPT diszk kisebbre klónozása
- D@reeo: OlvasóMester - vágólap felolvasó alkalmazás
- Lalikiraly: Macbook NEO 2
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- t1csi: DDR3 RAM vadászat – egy kis gondolkodási anomália
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sziasztok!
Ma lettem egyelőre igencsak elégedett tulaja egy U100-as Szélnek, 160gb-os verzió 2 gb rammal megtűzdelve, persze nem úgy indultam neki, hogy veszek, erre tessék, akciJÓsan kínálgatták. Remélem nemcsak az eladó tudta úgy, de ott volt előttem a 100-as meg a 120-as verzió, hát... elhanyagolható árdifferenciával. Én a 100-ast választottam, egyszerűen szerintem a 120-asok randábbak ezzel a kéttónusú külsővel. Ő megnyugtatott, hogy csak a tapipadban illetve a beépített modemben van differencia a két típus között, és ahogy nézegettem külföldi fórumokon, ott sem hoztak fel sok más difit. Ja, de, a webcam azt hiszem 2 megapixeles a 120-as verzióban.
Érdekes az ember, én meg voltam győződve, hogy nekem fekete u100-as kell, aztán megláttam a feketét meg a fehéret is egymás mellett, és fehéret vettem. Ha valaki előtte azt mondja, hogy a fehér fog kelleni, hát biza' kiröhögöm.
Erre tessék, most meg vigyázhatok a fehérségére. 
Esetleg tudtok ajánlani helyet, ahol külső dvd írót tudok hozzá venni? Ahol a gépet vettem, ott tartozékokkal nem foglalkoznak.

Új hozzászólás Aktív témák
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Tőzsde és gazdaság
- PH!otósok beszélgetős, offolós topikja
- Milyen routert?
- További aktív témák...
- Lenovo ThinkPad T495 laptop Akció!
- Dell G3 3590 15.6" FHD IPS i5-9300H GTX 1650 16GB 256GB NVMe + 1TB HDD magyar vbill új akku gar
- Acer Predator Helios Neo - I9 ,1TB, RTX4060 8GB, 64GB !!!
- HIBÁS - Lenovo ideapad 320-15IAP
- Megkímélt HP EliteBook 855 G7 Fémházas Strapabíró Laptop 15,6" -65% AMD Ryzen 3 PRO 4450U 16/256 FHD
- Cisco Catalyst C1000-48T-4G-L 48xRJ45 4xSFP switch
- Eladó Huawei P Smart Z 4/64GB zöld / 12 hónap jótállás
- Bontatlan Moleskine Smart Writing Set Ellipse digitális e papír füzet / 12 hó jótállás
- Lenovo ThinkPad W541,15.6,FHD,i7-4810MQ,32GB DDR3,256GB SSD,K1100 2GB VGA,WIN10
- Apple MacBook Air M3 15 256GB,Újszerű,Dobozaval,24 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Erre tessék, most meg vigyázhatok a fehérségére.