Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Zola007

veterán

válasz magnusheron #6499 üzenetére

Na, ez jó hír, hogy nincs gondod ilyesmivel.

Én párom gépére Vista (gyári tűzfallal) mellé azért megvétel után felraktam egy Antivir PE-t és ZoneAlarmot, amik közül az antivir nem nagyon szokott rikácsolni (mondjuk fogott már meg vírust egyetemi tárhelyről)
    Viszont a ZA az már megfogott minimum 3-400 programok felőli kifelé és 6-700 honlapokról befelé irányuló kísérletet fél év alatt. Illetve mivel egyetemi háló, ezért heti 1-2 hálózati scant is.
    Az asztalimon megy mondjuk nagyüzemben a net, ott olyan 7-8000 körül járhat a bejegyzések száma XP mellett 3 év alatt.
    Most még csak gyűjtögetem a portscan naplóbejegyzéseket, mivel pár IPről jön az összes, aztán majd meglátogatom vele a rendszergazdánkat, hogy rúgja seggbe páros lábbal az illetőt.

Egyébként az eredeti kérdésre visszatérve nekem 2 giga mellett XP van, kikapcsolt lapozóval és szépen megyeget a gép, vinyót alig darálja. Hibernálás 15 sec, nem több mint 1 gigával (csak a valós tartalmat menti)
    Mondjuk az XP-ből le van lőve minden, ami nem kell, kb. az alapból indított szolgáltatások fele
    Sajna Vista nem buherálható olyan jól, illetve nekem semmi plusszt nem ad, de ez erősen szubjektív, így értem, ha valaki vistara szavaz.

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés