Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Dr. Mózes: Lakberendezési tanácskérés
- eldiablo: 30 év után szakítottunk, de azért még beszélünk...
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zola007
veterán
válasz
magnusheron
üzenetére
Na, ez jó hír, hogy nincs gondod ilyesmivel.
Én párom gépére Vista (gyári tűzfallal) mellé azért megvétel után felraktam egy Antivir PE-t és ZoneAlarmot, amik közül az antivir nem nagyon szokott rikácsolni (mondjuk fogott már meg vírust egyetemi tárhelyről)
Viszont a ZA az már megfogott minimum 3-400 programok felőli kifelé és 6-700 honlapokról befelé irányuló kísérletet fél év alatt. Illetve mivel egyetemi háló, ezért heti 1-2 hálózati scant is.
Az asztalimon megy mondjuk nagyüzemben a net, ott olyan 7-8000 körül járhat a bejegyzések száma XP mellett 3 év alatt.
Most még csak gyűjtögetem a portscan naplóbejegyzéseket, mivel pár IPről jön az összes, aztán majd meglátogatom vele a rendszergazdánkat, hogy rúgja seggbe páros lábbal az illetőt.
Egyébként az eredeti kérdésre visszatérve nekem 2 giga mellett XP van, kikapcsolt lapozóval és szépen megyeget a gép, vinyót alig darálja. Hibernálás 15 sec, nem több mint 1 gigával (csak a valós tartalmat menti)
Mondjuk az XP-ből le van lőve minden, ami nem kell, kb. az alapból indított szolgáltatások fele
Sajna Vista nem buherálható olyan jól, illetve nekem semmi plusszt nem ad, de ez erősen szubjektív, így értem, ha valaki vistara szavaz.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Yettel topik
- A Micron szerint nem dobbantott a végfelhasználói piacról a Crucial eltűnésével
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Építő/felújító topik
- Az elmúlt 30 év legjobb processzorai
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Milyen széket vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Autós topik
- További aktív témák...
- Bontatlan Dobozos Új Lenovo Thinkpad T14 G5 Laptop 14" -45% Ultra 7 155U 32/512 FHD+ Magyar!
- Bontatlan Dobozos Új Lenovo Thinkpad T14 G5 Laptop 14" -45% Ultra 7 155U 16/512 FHD+ Magyar!
- új akku Ár/ÉRTÉK BAJNOK! Dell Latitude 5330 i3-1215U 6magos! - 16GB 256GB 13.3" FHD 1 év garancia
- Lenovo ThinkPad T495s Ryzen 5 PRO 3500U !! 16GB !! RAM 256GB ssd FHD-TOUCH vill-bill, + laptop táska
- Eladó egy Dell Inspiron 15 7559 laptop
- Lenovo ThinkPad T14 Gen1 Intel i5-10310U Refurbished - Garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 256GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3172
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070 12GB GAMER termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG GL10DH brand számítógép - R7 3700X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 2060S 8GB 500W W11
- Dell Precision 7760 64GB/ 1TB/ 27% Áfás!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest