Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Kalacskepu: Japán metál banda ajánló #1 - Demetori
- sziku69: Szólánc.
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
Új hozzászólás Aktív témák
-
Imibácsi
aktív tag
válasz
vadkörte
üzenetére
Hogyne, én is Intel i386 33MHz-val kezdtem anno. a Windows 3.11 már nagyon extra volt, de többnyire DOS 6.22 futott. Régi szép idők. Igaz ami igaz, akkoriban nem volt az sem rossz gép, de az ember mindig vágyik a jobbra,gyorsabbra, újabbra. Végülis a Holdra szállásnak sem volt sok értelme, de azért miért ne?
Na de visszatérve a kisszobába a székemhez, kicsit elfogult vagyok, mert ha már egyszer belenyúltam valami jóba, akkor nem igazán szeretnék visszalépni egy gyengébbre. Ha volt egy jó 2 magosod, akkor utána már húzod a szád az 1 magosra. Legalábbis én. És a reklámipar pont erre alapoz.A csajozásra visszatérve pedig: Napközben néha kell olyat is hogy dolgozni meg iskolába járni
Persze valakinek ez sem akadály 
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen okostelefont vegyek?
- Parkside szerszám kibeszélő
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Okos Otthon / Smart Home
- Gaming notebook topik
- Visszatérnek a Samsung tervezte CPU-magok és GPU az Exynos 2800-ban?
- Telekom mobilszolgáltatások
- További aktív témák...
- HP Victus Gaming Laptop RTX 4070 / i7-13700H 16GB DDR5 1TB SSD Garancia
- FELÚJÍTOTT (Refubished) Lenovo Thinkpad T14s G2 Üzleti Golyóálló Laptop -50% Ryzen 5 PRO 16/512 FHD
- Zsír DELL XPS 13 Plus 9320 Ultrabook laptop, -70% 13,4" i7-1260P 12Mag 16/512 FHD+ /Millió! Ft/
- ASUS TUF Gaming F16 (2024) FX607JU
- Eladó használt Macbook Pro M1 / 16GB / 256GB SSD 2020-as
- Apple iPhone 11 Pro Max 64GB,Átlagos,Adatkabel,12 hónap garanciával
- Samsung Galaxy S25 Ultra / 12/512GB / Kártyafügetlen / MediaMarkt Garancia 2028.12.02.-ig
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo Thinkpad T14 Gen 3, 1 Év Garanciával
- Gamer Egér RGB!!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Na de visszatérve a kisszobába a székemhez, kicsit elfogult vagyok, mert ha már egyszer belenyúltam valami jóba, akkor nem igazán szeretnék visszalépni egy gyengébbre. Ha volt egy jó 2 magosod, akkor utána már húzod a szád az 1 magosra. Legalábbis én. És a reklámipar pont erre alapoz.