Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Invázió egy novellában 3-4. (Update) +5. fejezet! (18+ nyelvezet)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
Új hozzászólás Aktív témák
-
Imibácsi
aktív tag
válasz
vadkörte
üzenetére
Hogyne, én is Intel i386 33MHz-val kezdtem anno. a Windows 3.11 már nagyon extra volt, de többnyire DOS 6.22 futott. Régi szép idők. Igaz ami igaz, akkoriban nem volt az sem rossz gép, de az ember mindig vágyik a jobbra,gyorsabbra, újabbra. Végülis a Holdra szállásnak sem volt sok értelme, de azért miért ne?
Na de visszatérve a kisszobába a székemhez, kicsit elfogult vagyok, mert ha már egyszer belenyúltam valami jóba, akkor nem igazán szeretnék visszalépni egy gyengébbre. Ha volt egy jó 2 magosod, akkor utána már húzod a szád az 1 magosra. Legalábbis én. És a reklámipar pont erre alapoz.A csajozásra visszatérve pedig: Napközben néha kell olyat is hogy dolgozni meg iskolába járni
Persze valakinek ez sem akadály 
Új hozzászólás Aktív témák
- LG 27GR95UM - 27" MiniLED - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 1000
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3050
- Bomba ár! HP ProBook X360 435 G7 - Ryzen 3 I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I W11 I Cam I Gari!
- iPhone 17 Pro Max Silver - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok !!
- ÁRCSÖKKENTÉS Ravpower 6000 mAh-s mégis pici powerbank eladó
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Na de visszatérve a kisszobába a székemhez, kicsit elfogult vagyok, mert ha már egyszer belenyúltam valami jóba, akkor nem igazán szeretnék visszalépni egy gyengébbre. Ha volt egy jó 2 magosod, akkor utána már húzod a szád az 1 magosra. Legalábbis én. És a reklámipar pont erre alapoz.