Hirdetés
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- hcl: Amúgy mi a terv?
- MasterDeeJay: Érdekesség: 16GB-os DDR3 sodimm modul asztali gépben
- sziku69: Szólánc.
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Meggyi001: Amire figyelned kell Párizsban is...
Új hozzászólás Aktív témák
-
Imibácsi
aktív tag
Azért az durva hogy az 1,3GHz celeron és az 1,6GHz Sempron bőőőőven elhúznak az atom mellett. Azt reméltem legalább egy kicsit megközelíti a régebbi CoreDuo-k teljesítményét, de hogy még egy celeronét sem, az elég gáz. a VIA C7 procit legalább ott hagyja (még jó). Igaz, ez még mindig jobb mint az Asus 900as celeronjai vagy az AMD Geode procik, de akkor is gyenge
Számomra szerintem el is dőlt, hogy ennyi pénzt nem ér meg a wind.Továbbá ezt írja:
Why didn’t we run tests on playing HD? Well, first of all because computers using an Atom processor aren’t intended for that. Intel is targeting NetTops, which are computers intended for Web browsing, not for watching Blu-ray disks.Szóval bukta a nagyfelbontású filmek. nem mintha lenne hozzá Blu-ray olvasó, vagy egyáltalán bármi.
Egyetlen előnye a nagy üzemidő marad. Elvégre netezni, filmet nézni már egy AMD K6-2 350MHz gépen is tudtam anno régen.
Végső soron pedig azt a következtetést kell levonnom: Ez is drága mint az EEE pc
Új hozzászólás Aktív témák
- Kihagyhatatlan ajánlat! Lenovo ThinkPad P14s Gen 5 Ultra 7 165H (vPro) 32gb DDR5 ram RTX500 ADA 3K
- Acer Swift 3 - Ryzen 5 5500U, 16 GB DDR4, 512 GB
- Lenovo LOQ Gamer laptop , R7 7435HS , RTX 4050 , 24GB DDR5
- Asus ROG Zephyrus G16
- Core I7 4K MAGYAR ERŐMŰ Lenovo P1 Gen3 ( I7 10850H 32Gb 1 Tb) Tervező/vágó/gamer - Nvidia 4Gb!
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro / 8/256GB / Káértyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Dell Latitude 5400 14" FHD IPS, i7 8665U, 8-16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- Samsung Galaxy A05s 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3576
- Vállalom telefonok,tabletek javítását ,(szoftveres hibát is,frp lock-ot is)márkától fügetlenűl
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest