Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• vadkörte

addikt

válasz Imibácsi #425 üzenetére

[OFF]"Bár az office 2007-nél lehet húzni fogja a pofáját. Nekem 3.2-es P4 asztalin is elég nyögvenyelősen rakta fel. Igaz akkor még csak 512mb DDR400 volt benne."

Én HT nélküli 2.4 P4-en használom 1512MB DDR333 RAM kíséretében XP alól. Felfelé nem nagyon csipkedte magát, meg az első indításkor is molyolt egy darabig, de azóta, mint a kisangyal. Kezdem megszokni az új felületet. Egész kellemes és baromi átlátható.
    Ha az nem megy, majd megy valami más...
    VIA platformból talán az új nano fel tudja venni a kesztyűt. Kérdés mikor jön ki, és mikor jönnek a köré épülő rendszerek. Az Atom már itt van, és kapható.[/OFF]

Kérdésed jó és jogos. Ezért mondtam, hogy ha majd a boltok polcain is lehet WIND-et látni, megnézem, hogy milyen élőben. Lásd. pici kijelző.
    Képeken olyan amilyen. Szép, mitöbb dögös. Az Eee is "olyan kis cuki" képeken, élőben hmm... kicsit árnyaltabb a kép.
    Valóban jó lenne egy átfogó Atom teszt, vagy legalábbis elemzés. Az Atom viszonya a többi platformhoz - mobil Core Duo, mobil Core 2 Duo, régebbi mobil Pentium, Centrino, VIA C7-M, (tervezett C8-M) AMD Puma (terv?) stb... - a chipsetek hatása a teljesítményre/fogyasztásra. (Lesz***om, hogy 945GME/GSE északi hídhoz hapcsoltak egy vén ICH7 déli hidat (ICH7 van az én asztali alaplapomban is 845G északi híddal. :D ) ha nem eszik sokat, nem melegszik és kiszolgálja az aprócsak gép igényeit.)

Új hozzászólás Aktív témák