Hirdetés
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- hcl: Amúgy mi a terv?
- MasterDeeJay: Érdekesség: 16GB-os DDR3 sodimm modul asztali gépben
- sziku69: Szólánc.
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Meggyi001: Amire figyelned kell Párizsban is...
Új hozzászólás Aktív témák
-
Awalon
csendes tag
De jó lenne ha gondolkodnál mielőtt mindenkit hülyének kiáltasz ki, akinek más a fontos mint neked...
Kezdjük azzal, hogy a wind (meg az eee) típusú gépeket az emberek zöme nem első gépnek veszi, vagyis nem azon akarunk játszani, filmet kódolni meg hd filmet nézni...mert azt megteszem az asztali gépen, amihez van hd monitor (meg duplamag és 4giga ram, meg 5.1 meg ezer csatlakozó ha akarom). Az umpc-t azért veszem, hogy bedobhassam a táskámba és vihessem magammal, netezhessek és dolgozhassak vele útközben ha szükséges (pl 3 órás vonatút). Vagy, képzeld, van olyan ember is, aki szinte kizárólag netezésre, szövegszerkesztésre használ egy gépet, neki minek a sokmag meg a felesleges sallangok, ha csak nem villogni akar hogy nekem ilyenem is van...sokszázezerért. Ő döntése...
Nekünk a fő követelmény: legyen kicsi, könnyű és bírja sokáig az aksi...mint ezt már előttem is mondták. A konfig meg tökéletesen elég a felsorolt feladatokra.
Én is néztem duplamagos, 2 gigás, másfél kilós 12 colos subokat 300ezer+-ért. Aztán mérlegeltem mire is használnám útközben. És jé, de hülye vagyok, arra jutottam, hogy amíg nem nyertem a lottón, addig simán megteszi nekem a harmadannyiba se kerülő, de ugyanúgy kicsikönnyű, gyengébb konfig. Ha meg Witchert akarok játszani, hát azt majd nem a vonaton, 10"-on ölbegéppel...
Ez persze csak az én szerény véleményem. 
Szerk: oks, ha az asztaliról beszéltetek az más, énis kérek elnézést

Új hozzászólás Aktív témák
- Kihagyhatatlan ajánlat! Lenovo ThinkPad P14s Gen 5 Ultra 7 165H (vPro) 32gb DDR5 ram RTX500 ADA 3K
- Acer Swift 3 - Ryzen 5 5500U, 16 GB DDR4, 512 GB
- Lenovo LOQ Gamer laptop , R7 7435HS , RTX 4050 , 24GB DDR5
- Asus ROG Zephyrus G16
- Core I7 4K MAGYAR ERŐMŰ Lenovo P1 Gen3 ( I7 10850H 32Gb 1 Tb) Tervező/vágó/gamer - Nvidia 4Gb!
- REFURBISHED - DELL Performance Dock WD19DCS (210-AZBN)
- LG 34GS95UE - 34" Ívelt OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 128GB Gold-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4162, 100% Akksi
- Apple iPhone 12 Pro / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone SE 2020 128GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3584
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Ez persze csak az én szerény véleményem.