Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Illető

tag

válasz p_adam #124 üzenetére

Sosem volt még 12"-nál kisebb notebookom, azért is akarom kipróbálni, hogy elég-e a Wind. Ha az derül ki néhány hónap használat után, hogy nem felel meg nekem arra, amire vettem, akkor eladom, viszont ennyivel is okosabb leszek. Ez esetben valószínűleg Apple irányba fogok visszatérni a keresésben, mégpedig két okból: egyrészt anyagi szempontból is így gondolom, mert 100 ropit még kiadnék egy windows-alapú laptopért, de 2-3-sokszázezret már nem szívesen, olcsóbban viszont nincs 12"-13,3" méretű gép nekem elfogadható minőségben.(Egy Thinkpad X61 végülis jó lenne, csak abból egy normális állapotú darab jóval 200 fölött van használtan, ráadásul az 1,8"-os vinyócska döglassú, SSD kellene bele, az meg plusz kiadás. Ennyiből pedig kapok Macbookot, vadonatújat, sokkal nagyobb teljesítménnyel.) Másrészt pedig azért, mert alapvetően is macintosh-t szerettem volna venni, csak azért bizonytalanodtam el, mert jelenleg nem gyártanak a Macbooknál kisebb méretű laptopot, és közben megjelent ez a Netbook kategória, ami pedig több tekintetben nyerőnek tűnik.
    Az új Macbookra nagyon kíváncsi vagyok, a LEDes panel és a multitouch elég valószínű újítás, attól félek csak, hogy a design nem fogja elnyerni a tetszésemet. :U (őszintén szólva nekem az air sem tetszik, meg a mb pro-k sem, szerintem az évtizedes kínai bóvli fémhtatásúműanyag-hadjárat lejáratta ezt a színt egy időre) Bár ha az ipod touch technokrata, feketére eloxált alumíniumra és üvegre építő stílusát viszik bele a tervezésbe, valószínűleg sikerül majd lekenyerezniük... :)

Új hozzászólás Aktív témák