Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- leslieke: leslieke farmerzsebe
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Toomy: FOXPOST: régen jó volt, de már jobban jársz, ha elfelejted
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Klaus Duran: Minden drágul. Vajon a fizetések 2026-ban követi minimálisan?
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
Új hozzászólás Aktív témák
-
Illető
tag
Sosem volt még 12"-nál kisebb notebookom, azért is akarom kipróbálni, hogy elég-e a Wind. Ha az derül ki néhány hónap használat után, hogy nem felel meg nekem arra, amire vettem, akkor eladom, viszont ennyivel is okosabb leszek. Ez esetben valószínűleg Apple irányba fogok visszatérni a keresésben, mégpedig két okból: egyrészt anyagi szempontból is így gondolom, mert 100 ropit még kiadnék egy windows-alapú laptopért, de 2-3-sokszázezret már nem szívesen, olcsóbban viszont nincs 12"-13,3" méretű gép nekem elfogadható minőségben.(Egy Thinkpad X61 végülis jó lenne, csak abból egy normális állapotú darab jóval 200 fölött van használtan, ráadásul az 1,8"-os vinyócska döglassú, SSD kellene bele, az meg plusz kiadás. Ennyiből pedig kapok Macbookot, vadonatújat, sokkal nagyobb teljesítménnyel.) Másrészt pedig azért, mert alapvetően is macintosh-t szerettem volna venni, csak azért bizonytalanodtam el, mert jelenleg nem gyártanak a Macbooknál kisebb méretű laptopot, és közben megjelent ez a Netbook kategória, ami pedig több tekintetben nyerőnek tűnik.
Az új Macbookra nagyon kíváncsi vagyok, a LEDes panel és a multitouch elég valószínű újítás, attól félek csak, hogy a design nem fogja elnyerni a tetszésemet.
(őszintén szólva nekem az air sem tetszik, meg a mb pro-k sem, szerintem az évtizedes kínai bóvli fémhtatásúműanyag-hadjárat lejáratta ezt a színt egy időre) Bár ha az ipod touch technokrata, feketére eloxált alumíniumra és üvegre építő stílusát viszik bele a tervezésbe, valószínűleg sikerül majd lekenyerezniük... 
Új hozzászólás Aktív témák
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Boldog Új Évet Kívánunk 2026-ra!
- World of Tanks - OFF topic
- Autós topik
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Világ Ninjái és Kódfejtői, egyesüljetek!
- Milyen videókártyát?
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- További aktív témák...
- HP ProBook 450 G6, 15,6" FHD IPS kijelző, I5-8265U CPU, 8GB DDR4, 256GB SSD, W11, Számla, 1 év garan
- Dell Latitude 5420, 14" FHD IPS kijelző, I5-1145G7 CPU, 16GB DDR4, 256GB SSD, W11,Számla, 1 év garan
- Lenovo i7 laptop, viseletes, üzemképes.
- Dell Latitude 7490, 14" FHD IPS kijelző, i7-8650U CPU, 16GB DDR4, 256GB SSD, W11, Számla, 1 év gar
- MacBook Pro 13" 2019 i7 négymagos / 16GB / 256GB / 99% AKKSI
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 128GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3918
- Bomba ár! Dell Latitude E5440 - i5-4GEN I 4GB I 320GB I 14" I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- 131 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
- Varmilo /Limitált kiadás/Beijing Opera/EN/Silent Red/
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G2 - i5-5GEN I 8GB I 500GB I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
(őszintén szólva nekem az air sem tetszik, meg a mb pro-k sem, szerintem az évtizedes kínai bóvli fémhtatásúműanyag-hadjárat lejáratta ezt a színt egy időre) Bár ha az ipod touch technokrata, feketére eloxált alumíniumra és üvegre építő stílusát viszik bele a tervezésbe, valószínűleg sikerül majd lekenyerezniük...