Hirdetés
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Geri Bátyó: Samsung T7 1TB külső SSD
- Sapphi: StremHU | Source – Self-hostolható Stremio addon magyar trackerekhez
Új hozzászólás Aktív témák
-
Rawulf
őstag
Csak ötleteim vannak, hogy mi okozhatta a gondot:
1., Készíts egy eleve sp2-es winxp telepítőt a meglévő telepítődből! Amennyiben valós e-mail cím van a neved mellett akkor már meg is kaptad a linket tőlem, ahol szépen leírják, hogy kell! Én is úgy csináltam Sp2-es telepítőt!
2., A telepítő CD bootolásakor F6-tal egyéb ATA/SATA/SCSI drivert adhatsz meg floppy-ról! Ha kicsomagolod az NForce4 drivercsomagot, akkor abban lesz egy IDE könyvtár és azon belül egy WinXP könyvtár! Arra van szükséged. A txtsetup.oem fájlt és a vele egy szinten lévő fájlokat másold floppyra. Az IDE driver csomag tartalmazza az ''NVIDIA nForce4 Parallel ATA Controller''-t is, amire lehet, hogy szükséged lesz, de mivel a teljes sp2 csomag (és ezáltal az sp2-es winxp telepítő is) tartalmaz új drivereket, amivel lehet, hogy egy csapásra megszűnik minden bajod! Mindenesetre válaszd ki (, ha más lehetőséged nincs) az ''NVIDIA NForce Storage Controller''-t, mert a RAID-es a SATA vinyóhoz kell...
Remélem segítettem, mert én egyből SATA vinyóra telepítettem, tehát csak találgatni tudok!
Új hozzászólás Aktív témák
- Metal topik
- Autós topik
- BMW topik
- CADA, Polymobil, és más építőkockák
- Battlefield 6
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- World of Tanks - MMO
- Redmi Pad 2 Pro / Poco Pad M1 - egy teszt, két lélek
- Milyen alaplapot vegyek?
- Akkumulátor töltő digitális fényképezőgéphez
- További aktív témák...
- Szép, dobozos MSI PRO Z790-S WIFI PCIe gen5 garival
- Dobozos Aorus B650 AORUS ELITE AX V2, újszerű, garanciával
- Dobozos új MSI B650 GAMING PLUS WIFI 6E antennával, io shielddel, garanciával
- ASUS TUF Z790-PLUS WIFI garival, mindennel, dobozos újszerű, PCIe gen5
- Dobozos Z790 AOURUS ELITE AX PCIe gen5, újszerű gyári antennával garival
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! HP EliteBook x360 830 G7 i5-10210U 16GB 512GB 1 év garancia
- Samsung Galaxy S23 Ultra Green 120 Hz Dynamic AMOLED 2X, 200 MP kamera, beépített S Pen - 512GB
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro Max 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3670 100% Akkumulátor
- 154 - Lenovo LOQ (15IRX9) - Intel Core i5-13450HX, RTX 4060
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest