Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája
- urandom0: Száműztem az AI-t az életemből
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
Új hozzászólás Aktív témák
-
Rawulf
őstag
Csak ötleteim vannak, hogy mi okozhatta a gondot:
1., Készíts egy eleve sp2-es winxp telepítőt a meglévő telepítődből! Amennyiben valós e-mail cím van a neved mellett akkor már meg is kaptad a linket tőlem, ahol szépen leírják, hogy kell! Én is úgy csináltam Sp2-es telepítőt!
2., A telepítő CD bootolásakor F6-tal egyéb ATA/SATA/SCSI drivert adhatsz meg floppy-ról! Ha kicsomagolod az NForce4 drivercsomagot, akkor abban lesz egy IDE könyvtár és azon belül egy WinXP könyvtár! Arra van szükséged. A txtsetup.oem fájlt és a vele egy szinten lévő fájlokat másold floppyra. Az IDE driver csomag tartalmazza az ''NVIDIA nForce4 Parallel ATA Controller''-t is, amire lehet, hogy szükséged lesz, de mivel a teljes sp2 csomag (és ezáltal az sp2-es winxp telepítő is) tartalmaz új drivereket, amivel lehet, hogy egy csapásra megszűnik minden bajod! Mindenesetre válaszd ki (, ha más lehetőséged nincs) az ''NVIDIA NForce Storage Controller''-t, mert a RAID-es a SATA vinyóhoz kell...
Remélem segítettem, mert én egyből SATA vinyóra telepítettem, tehát csak találgatni tudok!
Új hozzászólás Aktív témák
- Minimális változásokat hozhat a Google Pixel 10a
- Napelem
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Redmi Note 14 5G - jól sikerült az alapmodell
- Redmi Note 10 Pro - majdnem minden stimmel
- Xbox Series X|S
- Path of Exile 2
- Éjszakai műszak
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- További aktív témák...
- Dobozos új MSI B650 GAMING PLUS WIFI 6E antennával, io shielddel, garanciával
- Dobozos Aorus B650 AORUS ELITE AX V2, újszerű, garanciával
- Több darab, 2-4-8GB DDR3/DDR3L 1333 - 1600Mhz-ig
- Új, bontatlan Kingston FURY 32GB (2X16GB) KIT DDR5 6000MHz CL30 Beast White EXPO - 10 év bolti gari!
- Dobozos Z790 AOURUS ELITE AX PCIe gen5, újszerű gyári antennával garival
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4076
- magyar billentyűzet - 151 - Lenovo LOQ (15IAX9) - Intel Core i5-12450HX, RTX 4060
- RAKTÁRKISÖPRÉS! Eladó projektorok!
- HIBÁTLAN iPhone 15 Plus 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4045
- Újszerű Dell Latitude 7440 -14"FHD+1 IPS - i5-1345U 16GB - 512GB - Win11 - 1 év garancia + Dokkoló +
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest