Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- laskr99: Processzor és videokártya szilícium mag fotók újratöltve!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sh4d0w: Én és a számítógép
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- MaxxDamage: Vizes Laptop Hűtés? Lehetséges? Igen!
- Argos: Az vagy, amit megeszel
Új hozzászólás Aktív témák
-
TooN
aktív tag
Hi!
Exchange Active Sync, azaz a telefon oldali felület!
Kérdésem az lenne, hogy szinkronizáláskor a naptár bejegyzések 90% szépen átviszi az outlook-ra és látom a lap-topon is!
De van pár tétel, amit notóriusan nem visz át! Gépen beírom szépen az eseményt, szerveren rögzül, mert weben is látom, de a telefonra nem húzza rá!
Mitől lehet?
Már mindent próbáltam, de esélytelen vagyok!
Ja és múltkor csak úgy a telefon oldalról indulva beduplázta az eseményeket, egy-két helyen 1 óra eltolással, amiből arra gondoltam, hogy lehet az időállítás miatt, mert nem hagytam automatán, így onnantól, hogy átállunk nyárira jelentkeztek az eltolódások!
Bár hogy alapból miért csinálta az is talány nekem!
Pls. HELP!!!
Új hozzászólás Aktív témák
- Assassin's Creed Shadows Collector's Edition PC
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- PC Game Pass előfizetés
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Készpénzes / Utalásos Videokártya és Hardver felvásárlás! Személyesen vagy Postával!
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 3000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 9000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Xiaomi Redmi Note 14 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest