Hirdetés
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Geri Bátyó: Samsung T7 1TB külső SSD
- Sapphi: StremHU | Source – Self-hostolható Stremio addon magyar trackerekhez
- Ndruu: Segíts kereshetővé tenni a PH-s arcképeket!
- potyautas: Másik küldetés
- Gurulunk, WAZE?!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
Új hozzászólás Aktív témák
-
TooN
aktív tag
Hi!
Exchange Active Sync, azaz a telefon oldali felület!
Kérdésem az lenne, hogy szinkronizáláskor a naptár bejegyzések 90% szépen átviszi az outlook-ra és látom a lap-topon is!
De van pár tétel, amit notóriusan nem visz át! Gépen beírom szépen az eseményt, szerveren rögzül, mert weben is látom, de a telefonra nem húzza rá!
Mitől lehet?
Már mindent próbáltam, de esélytelen vagyok!
Ja és múltkor csak úgy a telefon oldalról indulva beduplázta az eseményeket, egy-két helyen 1 óra eltolással, amiből arra gondoltam, hogy lehet az időállítás miatt, mert nem hagytam automatán, így onnantól, hogy átállunk nyárira jelentkeztek az eltolódások!
Bár hogy alapból miért csinálta az is talány nekem!
Pls. HELP!!!

Új hozzászólás Aktív témák
- Vezetékes FEJhallgatók
- Fele annyit ér az iPhone Air, mint amennyibe pár hete került
- PlayStation 5
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Amit látnod kell 80’ – 90’ évek, egész estét betöltő mozi filmjei.
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Nem lesz olcsó a Realme GT 8 Pro Európában
- iPad topik
- Banggood
- További aktív témák...
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- PC Game Pass előfizetés
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Gombászkönyvek egyben
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3760, 100% Akkumulátor
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Windows 10 / 11 Pro Retail aktiváló kulcs Azonnal szállítással, számlával, garanciával!
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest