Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- SzDavid99: Barangolás egy ünnepi Nintendo-mekkává változott szöuli bevásárlóközpontban
- lezso6: Nemzetközi újév visszaszámlátor alkoholistáknak
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
Új hozzászólás Aktív témák
-
TooN
aktív tag
válasz
Hedgehanter
üzenetére
Igen másik telón is próbáltam, ott oké volt, azzal a különbséggel, hogy ott a symbian alapú változat ment!
Azt hiszem a telót kell újra rakjam, hogy ezt a részét kizárjam!
-
TooN
aktív tag
válasz
Hedgehanter
üzenetére
Köszi!
Ennél már csak az lett volna jobb, hogy kidob és újat vesz!
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Más ötlet?
-
TooN
aktív tag
Hi!
Exchange Active Sync, azaz a telefon oldali felület!
Kérdésem az lenne, hogy szinkronizáláskor a naptár bejegyzések 90% szépen átviszi az outlook-ra és látom a lap-topon is!
De van pár tétel, amit notóriusan nem visz át! Gépen beírom szépen az eseményt, szerveren rögzül, mert weben is látom, de a telefonra nem húzza rá!
Mitől lehet?
Már mindent próbáltam, de esélytelen vagyok!
Ja és múltkor csak úgy a telefon oldalról indulva beduplázta az eseményeket, egy-két helyen 1 óra eltolással, amiből arra gondoltam, hogy lehet az időállítás miatt, mert nem hagytam automatán, így onnantól, hogy átállunk nyárira jelentkeztek az eltolódások!
Bár hogy alapból miért csinálta az is talány nekem!
Pls. HELP!!!

-
TooN
aktív tag
válasz
kraftxld
üzenetére
"meg a self signed cert-et rárakod a telefonra ha nem rendes trusted-et használtok"
Ezt egy kicsit bővebben kifejtenéd???
--------------
Eddig az N-E51-el jól ment a Mail for Exchange, így gondolom a kiszolgálói oldalról minden o.k.!
Azt az IT intézi én csak felhasználok!
A cégnél Nokia a preferált, én meg Samura váltanék, de jól körül akarom járni ezt a részt, hogy ne legyen bukta!
A mailek, feladatok, kapcsolatok és a határidőnapló nélkül felvághatom az ereim!
Jegyzeteket nem lehet beszinkronizálni?
-
TooN
aktív tag
Sziasztok!
Tud valaki segíteni nekem egy Exchange felhasználói kérdésben?
Eddig egy Noika-t használtam és a Mail for Exchange programmal értem el a leveleimet, naptárat, feladatokat és partnereket.
Váltanék egy Samsungra, amin fut a Microsoft Exchnage ActiveSync!
Ha jól tudom, akkor a Nokia a Microsofttól licencelte a progit és alakította át S60-ra!
Ez így igaz???
Ezek alapján a Samsungon ugyan úgy futna minden, mint eddig a Nokián???
Előre is köszi!
Új hozzászólás Aktív témák
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Gyermek PC játékok
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Játékkulcsok ! : PC Steam, EA App, Ubisoft, Windows és egyéb játékok : (12.20.)
- 100/100 - 0Perc - WD BLACK SN850P 1TB - Playstation 5
- Készletkisöprés! Microsoft Surface Laptop 5 i5-1245U 16GB 512GB 13.5" TouchScreen 1 év garancia
- Eladó Google Pixel 9 Pro 16/256GB / Ajándék fólia és tok! / Akku 100% / 24 hó jótállás
- Azonnali készpénzes félkonfig / félgép felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- HIBÁTLAN iPhone 13 Mini 128GB Pink-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4214, 100% Akksi
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)