- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- ldave: New Game Blitz - 2025
- Klímaváltozás, természetszennyezés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- bambano: Bambanő háza tája
- Klaus Duran: LTT I Ran Every Antivirus At Once
- Lenry: Melléképületblog - 4. rész - Kocsibeálló
-
LOGOUT
Ez a topik a DAP (Digital Audio Player), vagy közismertebb néven MP3 lejátszókkal foglalkozik. A témához kapcsolódnak a FÜLhallgató topic és FEJhallgató topik is, amennyiben valamelyikre szükséged van ott kérhetsz segítséget a választásban. Ha egyéb finomságok is érdekelnek, itt a mélyvíz haladóknak, nézz be nyugodtan.
Új hozzászólás Aktív témák
-
kovsol
titán
nézegettem a topicot és anyian dicsérték a sansa clip-t , hogy rendeltem egyet a neten és épp az elöbb jött meg, fekete szin és 2GB -os modelt vettem
először kicsit sokkolt a mérete pedig láttam már élőben is, de most valahogy kisebbnek tűnik(ami persze jó dolog)
röktön ki is prábáltam rádugtam a gépre vista hibátlanul felismerte raktam is rá pár számot és meg vagyok elégedve vele
nálam mindenkébb a csipesz volt a lényeg és a méret, hogy munka közbe vagy buszon bármikor könyen tudjam hallgatni és ne zsebbe kelljen hordani mindig
Új hozzászólás Aktív témák
- AKCIÓ! ASUS TUF Gaming FX707VI GAMER notebook - i7 13620H 16GB RAM 1TB SSD RTX 4070 8GB W11
- AKCIÓ! Lenovo Thinkpad P15 Gen1 15 FHD notebook - i7 10850H 16GB RAM 512GB SSD Quadro T1000 W11
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X270 - i7-7G I 16GB I 512GB SSD I 12,5" I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Huawei Nova Y90 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Új szintre emelnéd a géped sebességét? Ne várj tovább!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest