- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Rabbitf_24: A nagy életmódváltás.
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- D@reeo: Pi-hole és a Telekom Sagemcom F@st 5670 DNS beállítása
- MasterDeeJay: Comet lake (10gen) és DDR3 - mert ilyet is lehet!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ldave: New Game Blitz - 2026
-
LOGOUT
A Mozilla Thunderbird az egyik legjobb levelező kliens a piacon, nagy tudású, rengeteg beállítási lehetőséggel, ingyenes és multi platform. Tehát fut Windows, Linux és macOS alatt is.
Új hozzászólás Aktív témák
-
M0RGI
őstag
Sziasztok!
Új levélnél hol kell beállítani hogy a szöveg bekezdésformátuma mindig szövegtörzs legyen?
Korábban volt válasz, hogy "Általános - Ott alul ki kell venni a pipát a Bekezdésformázás használatakor az enter billentyű....", de ilyen opciót nem találok, sem máshol.Segítségeteket köszönöm!
-
M0RGI
őstag
Sziasztok!
Teljes témákat honnan tudnék még letölteni a hivatalos oldalon kívül?
Mert ott csak 95 db van, annak is a fele nem kompatibilis az új tb verzióval.
Köszönöm! -
M0RGI
őstag
válasz
BigBadPlaYeR
üzenetére
Beállítások/Szerkesztés/Általános/Üzenetküldési beállítások
-
M0RGI
őstag
Sziasztok!
Szeretném a segítségeteket kérni!
Mivel nem találtam sehol a userContent.css sem a userContent-example.css fájlokat, csináltam egyet egy .txt átnevezésével. Az ezen az oldalon olvasottaknak megfelelően (http://wiki.hup.hu/index.php/Thunderbird_programnál_az_egyes_idézési_szintekhez_különböző_színek) belemásoltam az adott szöveget. Elmentettem a létrehozott userContent.css-t a C:\Documents and Settings\Myself\Application Data\Thunderbird\Profiles\xxr5ggtttty.default\extensions\{31513E58-F253-47ad-86DB-D5F21E905429}\chrome\ útvonalra és még a program telepítési mappájában is egy csomó helyre, de nem valósul meg ez a színezési dolog!!!!
Mi a tököm lehet a baja, mert már nagyon mérges vagyok!
Köszi!
Új hozzászólás Aktív témák
- AKCIÓS PRECÍZIÓS KÉSZÜLÉK! 7560 i7-11850H 32GB RAM 1TB SSD Nvidia RTX A5000 16GB 1 év gar
- iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4052, 94% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! Részletfizetés 0% THM ÚJ AMD RYZEN 8500G/7600/8700G/7800X3D processzor 3 év 27% áfa
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Gold-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4432, 100% Akksi
- Bomba ár! Dell Latitude 5490 - i5-8GEN I 8GB I 500GB i 14" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest