Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- perge666: Egy korszak vége
- BerserkGuts: 9800X3D Hitvallás, Dogma megcáfolása egy RTX5080+12600K-val
- eBay-es kütyük kis pénzért
- hcl: Amúgy mi a terv?
- MasterDeeJay: Érdekesség: 16GB-os DDR3 sodimm modul asztali gépben
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
-
LOGOUT
A Mozilla Thunderbird az egyik legjobb levelező kliens a piacon, nagy tudású, rengeteg beállítási lehetőséggel, ingyenes és multi platform. Tehát fut Windows, Linux és macOS alatt is.
Új hozzászólás Aktív témák
-
M0RGI
őstag
Sziasztok!
Új levélnél hol kell beállítani hogy a szöveg bekezdésformátuma mindig szövegtörzs legyen?
Korábban volt válasz, hogy "Általános - Ott alul ki kell venni a pipát a Bekezdésformázás használatakor az enter billentyű....", de ilyen opciót nem találok, sem máshol.Segítségeteket köszönöm!
-
M0RGI
őstag
Sziasztok!
Teljes témákat honnan tudnék még letölteni a hivatalos oldalon kívül?
Mert ott csak 95 db van, annak is a fele nem kompatibilis az új tb verzióval.
Köszönöm! -
M0RGI
őstag
válasz
BigBadPlaYeR
üzenetére
Beállítások/Szerkesztés/Általános/Üzenetküldési beállítások
-
M0RGI
őstag
Sziasztok!
Szeretném a segítségeteket kérni!
Mivel nem találtam sehol a userContent.css sem a userContent-example.css fájlokat, csináltam egyet egy .txt átnevezésével. Az ezen az oldalon olvasottaknak megfelelően (http://wiki.hup.hu/index.php/Thunderbird_programnál_az_egyes_idézési_szintekhez_különböző_színek) belemásoltam az adott szöveget. Elmentettem a létrehozott userContent.css-t a C:\Documents and Settings\Myself\Application Data\Thunderbird\Profiles\xxr5ggtttty.default\extensions\{31513E58-F253-47ad-86DB-D5F21E905429}\chrome\ útvonalra és még a program telepítési mappájában is egy csomó helyre, de nem valósul meg ez a színezési dolog!!!!
Mi a tököm lehet a baja, mert már nagyon mérges vagyok!
Köszi!
Új hozzászólás Aktív témák
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - 15% AKCIÓ
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Antivírus szoftverek, VPN
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro Max 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4025
- Újszerű Apple MacBook Air M1 13.3 - 8GB/256GB - Asztroszürke - 150 Ciklus - 92% akku - 1 év gari -
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Mini 128GB Midnight - 1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4071
- magyar billentyűzet - 151 - Lenovo LOQ (15IAX9) - Intel Core i5-12450HX, RTX 4060
- Honor Magic V5 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest