- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Navaren: Resident Evil Requiem szösszenet
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- balojazz: Szódakészítés üzembiztosan és olcsón! Figyelem, csak hardcore szódázóknak!
- MasterDeeJay: Egy nem átlagos Asus videókártya (GTX950M 2GB GDDR3)
- sziku69: Szólánc.
- suste: Openwrt Barrier Breaker 14.07 saját verzió Tp-link routerekre
- Luck Dragon: MárkaLánc
- Gurulunk, WAZE?!
- Oldman2: A KOReader ebook olvasó program
-
LOGOUT
A Mozilla Thunderbird az egyik legjobb levelező kliens a piacon, nagy tudású, rengeteg beállítási lehetőséggel, ingyenes és multi platform. Tehát fut Windows, Linux és macOS alatt is.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Male
nagyúr
Találkoztatok már ilyen hibával? Van megoldás?
Az inbobxa jön a rengeteg levél, szűrők beállítva, és elpakol bizonyos leveleket onnan más mappákba. Illetve kézzel is pakolok el belőlük. Most azt játssza, hogy időnként az inboxból elpakolt levelek újra megjelennek (csak az utolsó pár napé) az inboxban is (ahová átraktam vagy a szűrő átrakta, ott továbbra is megvan)... letörlöm, megint megjelenik... ezzel futok pár kört, aztán pár napig, néha egy-két hétig jó, és újrakezdi. POP3-at használok, tehát a thunderbird levél tárolásával lehet a gond. (Ma éppen 06.27-ig lépett vissza, és minden szemét újra megjelent.)Régen ez működött szépen (3x.xx verziót használtam nagyon sokáig, frissítés kikapcsolva), sajnos voltam olyan hülye, hogy feltettem a legújabbat, és azóta is frissült párszor.... pedig régen már rájöttem arra, hogyha van ebből egy jól működő verzió éppen, akkor nem szabad frissíteni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Xbox / Microsoft Store feltöltőkártya kód (digitális, HU) több címlet, több db, azonnal, olcsón
- The Elder Scrolls Online Imperial Collector s Edition
- Fallout 4 Pip-Boy Edition eladó
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- darkFlash Shadow Pro
- Bluetooth hangszóró FM rádióval
- AKCIÓ! 1TB Kingston Fury Renegade NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPhone 14 Pro Max / 128GB / Független / 12Hó Garancia / Akku: 100% / Kijelző utángyártott
- MiniITX 5900X / RTX 3080 / B550i / 32GB 3600MHz / 1TB NVMe / 750w GOLD! BeszámítOK
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest