- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- lkristóf: Prohardver fórum userscript – hogy lásd, mikor neked válaszoltak
- Okos Otthon kezdőknek
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
-
LOGOUT
A Mozilla Thunderbird az egyik legjobb levelező kliens a piacon, nagy tudású, rengeteg beállítási lehetőséggel, ingyenes és multi platform. Tehát fut Windows, Linux és macOS alatt is.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Male
nagyúr
Találkoztatok már ilyen hibával? Van megoldás?
Az inbobxa jön a rengeteg levél, szűrők beállítva, és elpakol bizonyos leveleket onnan más mappákba. Illetve kézzel is pakolok el belőlük. Most azt játssza, hogy időnként az inboxból elpakolt levelek újra megjelennek (csak az utolsó pár napé) az inboxban is (ahová átraktam vagy a szűrő átrakta, ott továbbra is megvan)... letörlöm, megint megjelenik... ezzel futok pár kört, aztán pár napig, néha egy-két hétig jó, és újrakezdi. POP3-at használok, tehát a thunderbird levél tárolásával lehet a gond. (Ma éppen 06.27-ig lépett vissza, és minden szemét újra megjelent.)Régen ez működött szépen (3x.xx verziót használtam nagyon sokáig, frissítés kikapcsolva), sajnos voltam olyan hülye, hogy feltettem a legújabbat, és azóta is frissült párszor.... pedig régen már rájöttem arra, hogyha van ebből egy jól működő verzió éppen, akkor nem szabad frissíteni.
Új hozzászólás Aktív témák
- iPhone 18 Pro Max: kis kapacitásbővítés hoz nagy előrelépést üzemidőben
- Project Motor Racing-Straight4 Studios
- Kerékpárosok, bringások ide!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Százmilliárd dolláros AI-fegyverkezésbe kezdett az Amazon és a Google
- VGA kibeszélő offtopik
- Milyen HASZNÁLT notebookot vegyek?
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Xbox tulajok OFF topicja
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4495, 100% Akkumulátor
- AKCIÓ! Microsoft XBOX Series X 1TB SSD fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! LENOVO ThinkPad P15 Gen2 munkaállomás - i7 11800H 64GB DDR4 1TB SSD RTX A2000 4GB W
- DELL Optiplex 3060 SFF - i5-8500 / 8GB / 256GB SSD / DVD / Win11
- Keresünk Galaxy S23/S23+/S23 Ultra/S23 FE
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest