- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Gurulunk, WAZE?!
- lkristóf: Prohardver fórum userscript – hogy lásd, mikor neked válaszoltak
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
-
LOGOUT
A Mozilla Thunderbird az egyik legjobb levelező kliens a piacon, nagy tudású, rengeteg beállítási lehetőséggel, ingyenes és multi platform. Tehát fut Windows, Linux és macOS alatt is.
Új hozzászólás Aktív témák
-
rjy08
tag
Sziasztok!
Kis segítségre lenne szükségem.
Utánagugliztam a témának, illetve itt a fórumban is kerestem kulcsszó alapján, de nem találtam kielégítő választ kérdésemre. Létezik thunderbirdhez email iktató kiegészítő?
Tehát nem csak simán archiválom vagy áthelyezem egy másik mappába, hanem az iktatandó levélnek egy rövid adatlapot kitöltve lehessen kezelni különállóan. Azt hiszem, ez lenne a lényege.
Illetve ha nem oldható meg thunderbirdhez, akkor van esetleg valakinek valamilyen használható ötlete, ajánlása úgy általánosságban email iktatáshoz?Előre is köszönöm!
Új hozzászólás Aktív témák
- Tesla topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Elektromos autók - motorok
- Realme GT Master Edition - mestermunka
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
- Xbox Series X|S
- iPhone topik
- Milyen SSD-t vegyek?
- Feltörték a regisztrációmat vagy elvesztettem a belépési emailcímet, 2FA-t
- Milyen autót vegyek?
- További aktív témák...
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- MS SQL Server 2016, 2017, 2019
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Samsung Galaxy A04 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 15 Pro Max 256 GB White Titanium 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- 1000 W HP DPS-800GB-A szerver tápegység
- Apple iPhone 13 / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku: 88%
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest