Hirdetés
Legfrissebb anyagok
LOGOUT témák
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- hcl: Asus RT-AC57u unbrick vs TFTP :D
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Gurulunk, WAZE?!
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- bitpork: Ha Isten létezik...
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
GAMEPOD témák
-
LOGOUT
A Mozilla Thunderbird az egyik legjobb levelező kliens a piacon, nagy tudású, rengeteg beállítási lehetőséggel, ingyenes és multi platform. Tehát fut Windows, Linux és macOS alatt is.
Új hozzászólás Aktív témák
-
futár
senior tag
Valaki tud nekem erre megoldást?
Korábban létre akartam hozni egy könyvtárstuktúrát, amely nem volt számomra megfelelő.
Ki szerettem volna törölni, de valami miatt mindíg visszajön. Webes felületen nincs.
A levelezésem IMAP-os, szóval kellene, hogy weben is lássam. Így jelenik meg a gépemen.
"INBOX^^^^Kᅢᆳn^^Beérkezett" a saját lokális mappájából törölve eltűnik, de újra visszaírja magát.Valami ötlet?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- HP üzleti laptopok Elitebook, Probook 4-12. gen gar.
- Apple iPhone 13 Pro Max Sierra Blue ProMotion 120 Hz, Pro kamerák 128 GB Használt, szép,100%
- Új, Aktiválatlan iPhone 17 Pro (256 GB) (rendelhető)
- Dell Latitude 7490 14" FHD IPS, i5, 16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest