Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- laskr99: Processzor és videokártya szilícium mag fotók újratöltve!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- vrob: Próbálkozás 386 alaplap újraélesztésre
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
-
LOGOUT
A Mozilla Thunderbird az egyik legjobb levelező kliens a piacon, nagy tudású, rengeteg beállítási lehetőséggel, ingyenes és multi platform. Tehát fut Windows, Linux és macOS alatt is.
Új hozzászólás Aktív témák
-
pr0bi
senior tag
Sziasztok, egy technikai jellegű kérdésem lenne. Leveleket +teljes felhasználói profil lementését ( ujratelepítés miatt) csak a mozbackup-al lehet megcsinálni teljes biztonsággal vagy a Documents&Settings rejtett mappában található Thunderbird mappa teljes másolásával is ?
Azért kérdezem mert eddig csak a hagyományos másolással csináltam( nem a mozbackuppal} . Mivel egy igen lassú gépről van szó ezért ha megoldható jó lenne ha nem kéne elölről nekiálnom a dolognak. Ha jól tudom egy kis trükkel ini file-ba beleírással bármilyen elérési útról vissza lehet tölteni a lementett adatokat. Mit tanácsolnátok inkább ? Köszi
-
canniball
nagyúr
localhost!
Ámen
Mod. Úgy látszik már azt sem látom hol az Új és hol a Válasz gomb...
-
localhost
Közösségépítő
válasz
canniball
üzenetére
Oszt' mikor van nekem erre 20 perc időm ?
-
canniball
nagyúr
válasz
localhost
üzenetére
Intenzív 20 perc alatt megoldható a dolog...de lehet bizonyos körülmények között gyorsabban is menne.

-
Celithrandi
addikt
válasz
Celithrandi
üzenetére
senki?
-
válasz
localhost
üzenetére
Pedig ott kéne lennie, minden ilyesmit ott tárol a Thunderbird, hacsak nem ilyen neve van, mint nálam a Foxclock-nak:
,
esetleg a Programfájloknál van a TB-nek egy Modules nevű mappája.
Ha nem sikerül megtalálni, akkor talán a legegyszerűbb Mozbackuppal csinálni egy mentést kiterjesztések nélkül, és újrarakni a TB-t. -
localhost
Közösségépítő
Korábban volt egy bitdefender a gépemen, a Thunderbirdben a kiegészítők között még mindig ott a nyoma: bdtoolbar, azt viszont sem eltávolítani, sem semmit nem tudok vele csinálni. Nem aktív már, de azt szeretném, hogy ne legyen ott. Hol kell keresnem ?
-
Celithrandi
addikt
válasz
WonderCSabo
üzenetére
hát ez így szép és jó, de ha én minden üzenetben akarok keresni és rendesen látni?
+ az is nagy problémám, hogy a bajövő leveleket nem lehet külön sávba rakni, így amikor onnan át akarok rakni egy jóval lennntebb mappába valamit nem tudom odahúzni mert eltűnik az új üzenetek felül

+ nem lehet a mappáknál úgy keresni, hogy ráállok egy mappára lenyomok egy betűt és odaugrik ahhoz. ezt se tudom hogy lehetne beállítani, de fontos lenne, mert több ezer mappám van
-
ToBeY
nagyúr
Hello
Van arra mód hogy egy e-mail címet blokkoljak/letiltsak?Küldtem egy képeslapot sajna olyan címről amit csak közeli ismerősöknek adok meg,és erre a címre állandóan jön spam! -
WonderCSabo
félisten
válasz
Celithrandi
üzenetére
A keresés mezőben a legördülőben válaszd ki, hogy mi szerint keresel. Ha a "Keresés minden üzenetben"-t választod, akkor jön elő új ablakban.
-
Celithrandi
addikt
valaki?

-
Celithrandi
addikt
válasz
canniball
üzenetére
érdekes, most jó lett 3. ra, már megcsináltam így kétszer és a gombra kattintva nem csinált semmit

köszi.még egy dolgog még fontos lenne nekem, ha arra nyomok, hogy a levelek között keresés, akkor egy új ablakban php szerűen beágyazza a találatokat.
no nekem meg úgy kéne hogy vagy egy adott mappában keresek és szépen sorba rakja az üzeneteket ott ahol eddig voltak vagy az összes levélben keresek és akkor is ugyan így -
canniball
nagyúr
válasz
Celithrandi
üzenetére
Ez nem jó: Eszközök-> Üzenetszűrők-> Új: Levéltörzs - tartalmazza - "egy adott szó vagy mondat" - Üzenet áthelyezése?
-
Celithrandi
addikt
sziasztok,
kéne egy kis help, nem sikerül sehogy olyan üzenetszabályt létrehoznom ami szerint ha a levél szövegében szerepel egy adott szó vagy mondat, azt a levlet egyből egy meghatározott mappába rakja át.
tárgy, meg címzett meg minden szerint lehet, de ilyet nem siketül csinálnom és lényeges lenne.
köszi -
San398
őstag
"...a válasz, továbbítás, szemét gombokat áthelyezték az egyes e-mailekbe (ezek az alapértelmezett beállítás módosításával visszaköltöztethetők a fő eszköztárba)."
Ezt hol tudom visszaállítani, már egy jó ideje keresem de nem találom. -
baumi67
csendes tag
Sziasztok !
Adott egy (inkább 10) enternet-es postafiók. Azt szeretném elérni (levelező progival, vagy vmi beállítással), hogy ami levelet ezen a postafiókokon elküldenek, arról egy másolat automatikusan és titokban menjen egy másik címre is. A Thunderbird-ben be tudom állítani a fix BCC-t, de az minden üzenet küldésekor ott virít a fejlécben.
Kicsit részletesebben:
A cégnél a 10 email címről kimenő levelekről kellene egy helyen másolatot létrehozni, hogy cég levelezése egy helyen visszakereshető legyen.( A bejövőkről megy, postafiókban másolat küldés beállítva.)
Ha nem elengedhetetlen, nem szeretnénk levelező szervert üzemeltetni.
Erre kérnék ötleteket.Köszönöm:
Baumi -
Balinkó29
csendes tag
Sziasztok
Mozilla Thunderbird 2.0.0.19 portable verziót használok
Hogyan tudom beállítani hogy ha levélben kapok egy linket
akkor azt ne az Explorer nyissa meg hanem az opera amit
használok.
Sehol sem találok benne ilyen beállítást :-( -
JamesHun
addikt
Más: Nincs valami jó módszeretek arra, hogy ne teljen be egy mappa, pl a bejövő üzenetek?
Mert ha betelik akkor csak az üzenetek fejlécét tölti le (a 2-esnél legalábbis)
Nincs valami plugin ami ilyenkor valamit okoskodna?Köszi előre is a választ
-
JamesHun
addikt
Sziasztok
Kéne egy kis gyors segítség
Van a cégnél egy mail fiók amiben 27000 levél van
Feltettük egy másik gépre a thunderbird-öt és elkezdte lehúzni a leveleket
24000-25000 levél már lent is van szétszedve több mappára, hogy ne kattanjon be a 4,5 giga körül, ahogy szokottSajnos most azt csinálja, hogy ha a thunderbird elindul, akkor nem tölti a leveleket, hanem homokórázik
a popstate.dat al csinál valamit, de levelet nem tölt közbenvalami ötlet mitől zakkanhatott be a végén
Thunderbird 2-es van fent, mert a 3-assal gondok voltakElőre is köszi
-
Greenebola
senior tag
Üdv Avira Prémium 9-et és ThunderBird 3-at használok a MailGuard azt a Email fiókomat Szűri amit a szolgáltatom adott (@deltanet) 110 port van beállítva mind az Avirába és Tbirdbe ,de a Hotmailos címemet nem szűri gondolom a 995 port végett. Aki ezt tudná megírná ,hogy mit kellene át állítani,beállítani ,hogy működjön? Köszönöm
-
Tim82
félisten
Sziasztok!
Egy gépnél (Gmail-fiókok, IMAP) frissítettem TB 2-t 3-ra és azóta nem működik a szinkronizálás a fiókokkal. Valakinek valamilyen ötlete (a teljes újratelepítésen és a régi beállítások teljes törlésén kívül)?
Előre is köszönöm!
-
FuckeR19
senior tag
Szevasztok
3.0 verziót használom pop3-as címmel. Kérdésem a következő: azt be lehet állítani hogy ha egy mailt +néztem thunderbirddel akkor postafiókomban olvasottként jelölje be.
-
Finwe
őstag
Hali!
Van valakinek a 2.0.0.23-as verzióhoz magyar helyesírás ellenörzője? Én nem találtam olyat ami működne vele.
Másik, hogy megpróbáltam frissíteni a 3-as verzióra emiatt de nem tudja betölteni a profilt, sőt ha újat hoz létre azt sem tudja betölteni. Létrehoz egy Crash Reports mappát amiben a 1262511820 a hibakód. Erre sem találtam semmit. Mindezt win XP-n csinálja. Win7-en nem volt gond, simán frissült.Finwe
-
caterman
csendes tag
win 7+tb3 lenne szó.Ha uj üzenetet kezdek ,miért nem látom a címjegyzéket a címzett+jobb klikk esetén? 2-esnél működött .thx.
-
ToBeY
nagyúr
A helyi mappák és inteligens mappákat valahogy el lehetne tüntetni?
-
M24
tag
Sikerült az volt a baj h kevertem a smtp beállításnál a t-onlinét és a freemailt.Smtp-felhasználónévhez a t-onlinés emilcímem kelett beütni és mikor küldöm az üzit kéri a jelszót és akkor meg a kapott t.onlinés jelszót kelett beütni

-
Tosee
őstag
beütöttem a jelszavamat amit freemailon használok de nem.
Mivel ez smtp kiszolgáló, és t-online-os így oda nem a freemail-os jelszavad kell, hanem amit a t-től kaptál levelezéshez! Vagy ha nem kaptál jelszót, akkor az azonosító és jelszó használata elől vedd ki a pipát, és próbáld úgy ha pedig van t-online os jelszavad akkor add meg azt! -
M24
tag
Elöre is köszönöm a segítséget
-
M24
tag
Annyira betudtam a MT állítani h üziket megkapom freemailosat de küldeni nem tudok

-
SG3rg0
őstag
Segítséget szeretnék kérni!
Mozilla Thunderbird kliens hogyan tudom összehangolni az indamail-el?
smtp, pop3, felhasználónév ezeket megadom és mégsem jó!
Kérem valaki segítsen hogyan kell ezeket a paramétereket rendesen megírni! -
etele34
tag
Én nagy hirtelen ezt találtam. (SMTP a Levélküldő kiszolgáló gondolom ezzel van gondotok)
A T-Online Internet előfizetéssel rendelkező felhasználók kapcsolatán a szolgáltató un. SMTP port szűrést alkalmaz.
Röviden ez annyit jelent, hogy csak a T-Online levélküldő szervereit (SMTP) engedi használni.Cégünk SMTP szolgáltatást is nyújt ügyfelei részére, így annak igénybevételéhez a port szűrés kiiktatása szükséges.
Az alábbi lépésekkel tudja T-online Internet kapcsolatán engedélyezni a szervereinken keresztül történő e-mail küldést.
Továbbiak meg itt
-
M24
tag
sziasztok t-onlinés a netem beállítottam a progit fogadni took de küldeni emilt nem akait ud segíteni a beállítani az msnre vegyen már fel és segítsen lécci.elöre is köszönöm
-
Kurcy
tag
Sziasztok !
Segítseeeeeeeeeeeeeeeeeeeetek mert megőrülök !
Az op rendszerem win7 a levelező programom mozzila thunderbird 3 . Mindent amit a program első indításnál kért beállítottam ! Levelet tudok fogadni de ez a tetü program azt írja hogy állatsam be küldő e-mailcímét ha küldeni akarok és nem is küldi el ....
Légyszi segísetek mi a frász lehet ezzel .... Hja T-online kábelnetem van !
Köszi előre is mindenkinek !
Üdv: Kurcy
-
GD
őstag
sziasztok,
hogyan lehetne attól a jelenségtől szabadulni tb-ben, hogy amikor csatolást nyitok meg, az történik mint amikor firefox letölt valamit... még látható jelenség is van,megy a csík, tökölés van, várni kell... újra vírus scan (nod32).. aztán nagy nehezen megnyílik a file...
köszi
-
emre33
addikt
3.0 verzióbál hogy tudom megcsinálni hogy válaszadáskor >-jel szerint tudjak válaszolni a levélre és ne az eégsz levelet csak úgy beszurja?
-
csferke
senior tag
Sziasztok.
A 2.x TB-ben volt egy lehetőség, hogy beállítsak egy bizonyos mappát kezdő mappának (amikor elindul a TB akkor mindig az a mappa az aktuális).
Napokban felraktam a 3.x TB-t és most megnyitáskor az a mappa az aktív amelyik aktív volt az előző kilépéskor.
Hol lehet ezt állítani a 3.x-ben?köszönettel
-
nexus6
aktív tag
hello, beállok én is a problémára megoldást keresők táborába. a kettes tb frissítése (3-asra) után nem látszanak a régi mappák. Próbáltam a régi profil lementésével mozbackuppal, aztán a 3-asra visszaállítással. Így sem látom. Többen írták az importálást, ez egy 20-30 levél esetén mennyi időt vesz igénybe? Vagy tud segíteni valaki? A névjegyzéket látom a régi mappákat nem...
előre is thx -
Tosee
őstag
Kb. 4-5 órányi munka veszett volna kárba (úgy, hogy már a leadási határidőn túl voltam kicsivel).

hát igen!
Általában nálam is akkor történik valami a géppel, mikor valami fontosat kellene csinálnom rajt... volt, hogy a tételeim vesztek oda (elszállt a hdd) pár nappal a vizsgáim előtt! Aztán ugyan ezt eljátszotta velem az alaplap is rá 2 évére, viszont akkor szerencsére nem tűntek el az adatok! Szóval bosszantó a dolgok ezek... 
Örök igazság Murphy törvénye: ami elromolhat az el is romlik!
-
Tim82
félisten
Sziasztok!
Elkövettem azt a hibát, hogy Thunderbird-ből egy mellékletként kapott Word 2003 dokumentumot szerkesztettem és nem Save As-szal mentettem (hanem csak sima Ctrl+S-sel)... lehet tudni, hogy ilyenkor hova mentődik el a doksi? (Merthogy a Word nem mentette le a Dokumentumok mappámba, az tuti.)
Köszönöm a választ előre is!
-
BigBadPlaYeR
senior tag
válasz
BigBadPlaYeR
üzenetére
Végülis az hozott eredményt, hogy csináltam egy tiszta installt és egy teljesen új profilban felépítettem a 2 pop3-as és 2 imap-os fiókot. Mint ne mondjak, meglepődtem. A 3-as olyan szépen kezelte a gmailes fiókok létrehozását, hogy a POP3-asok több időbe tellettek. És most nincs ilyen hülyeség, hogy a pop3-as fiókokról alapból levágja a webwes tárhelyről a leveleket, meg az imapos leveleket is letölti alapból a gépre is és szinkronizálja.
-
Habsteve
tag
válasz
canniball
üzenetére
Ha kapok mondjuk mailt, akkor azt értesítési területen kijelezne h mennyi olvasatlan üzenetem van. Msn-el úgy van ha jön mail akkor felugrik 1 ablak, de nekem olyan kéne ami mindig mutatna h a fiókomban mennyi mail van, régen láttam a logouton h vannak ilyen progik. Azért kérdem h ilyesmi kiterjesztés nincs-e thunderhez.
-
BigBadPlaYeR
senior tag
válasz
BigBadPlaYeR
üzenetére
Revo uninstallerrel letöröltem, újraraktam, backup-ból profilt visszaállíottam és most is valami kínja van a jelszavakkal...
-
cellpeti
nagyúr
üdv!
leszedtem az új TB 3.0-t. De 2 fiók van benne.
Mikor jön egy levél,ami egyik mappához se tartozik,az beleteszi az Intelligens mappáknál a Beérkezett üzenetek közé.
A TB 2.0 legalább azt csinálta,hogy "A" fiók beérkezettbe tette ami A-nak jött,"B" beérkezettbe meg tette ami B-nek jött,de most megy egybe rakja ami jön A-nak is meg B-nek is.Remélem érthető amit leírtam!

-
Habsteve
tag
Sziasztok!
Olyan kiegészítő van ami az értesítési területnél kirakja az ikon a beérkezett mailekről? Win7hez kell.
-
Tosee
őstag
válasz
BigBadPlaYeR
üzenetére
Üdv!
Thunderbird-ben: Eszközök -> beállítások... -> biztonság -> jelszavak -> mentett jelszavak -> jelszavak megjelenítése
Ellenőrizd a gmail-es fiók jelszavát és ha nem jó akkor töröld, majd a levelek lekérdezésekor add meg neki újra! -
BigBadPlaYeR
senior tag
Üdv!
TB3-at ráelepítettem a 2-re. POP3-as fiókokkal nincs gond, de az IMAP-os gmail fiókokat ne tudja lekérdezni. Azt írja, hogy "Hiba a levelező jelszó beolvasásakor". De nem találom, hogy hol kéne beállítani a jelszót a fiók beállításokban. Anno is valami faq alapján állítottam be a fiókot, de a 3ashoz még nem találtam ilyesmit.
Valaki tudja a megoldást?
-
Tosee
őstag
válasz
Magnum PI
üzenetére
Miket állítottál be? Vagyis pontosabban az smtp beállításokra lennék kíváncsi!
Ha esetleg nem így lenne akko próbálkozz ezzel a beállítással:
Leírás: akármi
Kiszolgáló: mail.t-online.hu
Port: 465 de ezt automatikusan beállítja mikor kiválasztod a kapcsolat biztonságát!
Gondolom kaptál felhasználónevet és jelszót a levelezéshez, akkor azonosító és jelszó használata elé pipa!
Felhasználónév: adott
Jelszó: adott
Biztonságos hitelesítés használata: tudomásom szerint nem kell...
Kapcsolat biztonsága: SSL/TLS -
cellpeti
nagyúr
Sziasztok!
Hogy tudok visszajelzést kérni az elküldött emilek után?

-
Magnum PI
tag
Sziasztok
Pár napja nem tudok levelet küldeni sehová Az új verzió van fent egy win telepítés után vagyok és a beállításaimat mozbackupal importáltam.
Ezt a hibát írja ki: Hiba történt a levél küldése közben. A levelezőkiszolgáló válasza: 5.7.1 Relay access denied.
Az üzenet küldése sikertelen. Az üzenet küldése sikertelen, mert az SMTP -kiszolgálóval (mail.t-online.hu) való kapcsolat megszakadt a tranzakció közben.
Mit lehet ezzel kezdeni?
Új hozzászólás Aktív témák
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Hogyan tovább? — Ezeket várjuk 2026-ban 🖥️
- CES 2026: felcsavarta az AI-t az AMD, de örülhetnek a játékosok is
- Samsung kuponkunyeráló
- GL.iNet Flint 2 (GL-MT6000) router
- OTP Bank topic
- LEGO klub
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Tanuljunk angolul!
- Elemlámpa, zseblámpa
- További aktív témák...
- Játékkulcsok ! : PC Steam, EA App, Ubisoft, Windows és egyéb játékok : (12.20.)
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- MS SQL Server 2016, 2017, 2019
- Xiaomi Redmi Note 13 5G 256GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- Garmin Forerunner 405 GPS óra
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- Ultimate előfizetés akár 4166 Ft/hó áron! Azonnali, automatizált aktiválással, csak Nálam!
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Serries X
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Tehát?

Általában nálam is akkor történik valami a géppel, mikor valami fontosat kellene csinálnom rajt... volt, hogy a tételeim vesztek oda (elszállt a hdd) pár nappal a vizsgáim előtt! Aztán ugyan ezt eljátszotta velem az alaplap is rá 2 évére, viszont akkor szerencsére nem tűntek el az adatok! Szóval bosszantó a dolgok ezek... 

akkor ilyesmi nincsen hozzá, mi? Akkor viszont marad a progis megoldás amit linkeltél. Minden esetre köszönöm a válaszod