Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- Meggyi001: Amire figyelned kell Párizsban is...
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- hcl: Amúgy mi a terv?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- mefistofeles: Érdekes történések a hardveraprón...2.
- BerserkGuts: 9800X3D Hitvallás, Dogma megcáfolása egy RTX5080+12600K-val
- perge666: Egy korszak vége
-
LOGOUT
A Mozilla Thunderbird az egyik legjobb levelező kliens a piacon, nagy tudású, rengeteg beállítási lehetőséggel, ingyenes és multi platform. Tehát fut Windows, Linux és macOS alatt is.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Norbi.Sz
senior tag
Sziasztok!
Nektek megy rendesen a Thunderbird a freemail-el? Azt csinálja, hogy amikor rámegyek a letöltésre, megnézi mennyi email van a freemailen, jól ki is írja, de nem tölti le, csak mit tudom én néha 1-2 üzenetet, aztán ha kilépek és újraindítom, akkor 30-40 üzenetet, stb.
A Thunderbird-el lehet gond, vagy a freemail-el? Lehet attól, hogy be van kapcsolva az a funkció, hogy a kiszolgálón is meghagyja az üzeneteket?
Azt hogy tudom beállítani a Thunderbird-ben, hogy ne a tálcán jelenjen meg folyamatosan, hanem ha lerakom ikon állapotba, akkor az óra mellett jelenjen meg az ikonja, hogy fut? Sehol sem találtam ilyen lehetőséget... Gondolom nem kell mindig bezárni és megnyitni, ha ellenőrizni akarom vele a fiókokat, viszont ne is legyen mindig a tálcán nagy méretben, amikor fut.
THX
Új hozzászólás Aktív témák
- Csere-Beszámítás! Xbox Series S Játékkonzol!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Keresünk Galaxy S21/S21+/S21 Ultra/S21Fe
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Apple iPhone 14 Pro Max / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku: 87%
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest