- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Gurulunk, WAZE?!
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Depression: Hardver rúzs effektus?
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- total90: SSD és HDD árak 2026-ban – most kell vásárolni, vagy várni 2028-ig?
-
LOGOUT
A Mozilla Thunderbird az egyik legjobb levelező kliens a piacon, nagy tudású, rengeteg beállítási lehetőséggel, ingyenes és multi platform. Tehát fut Windows, Linux és macOS alatt is.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Norbi.Sz
senior tag
Sziasztok!
Nektek megy rendesen a Thunderbird a freemail-el? Azt csinálja, hogy amikor rámegyek a letöltésre, megnézi mennyi email van a freemailen, jól ki is írja, de nem tölti le, csak mit tudom én néha 1-2 üzenetet, aztán ha kilépek és újraindítom, akkor 30-40 üzenetet, stb.
A Thunderbird-el lehet gond, vagy a freemail-el? Lehet attól, hogy be van kapcsolva az a funkció, hogy a kiszolgálón is meghagyja az üzeneteket?
Azt hogy tudom beállítani a Thunderbird-ben, hogy ne a tálcán jelenjen meg folyamatosan, hanem ha lerakom ikon állapotba, akkor az óra mellett jelenjen meg az ikonja, hogy fut? Sehol sem találtam ilyen lehetőséget... Gondolom nem kell mindig bezárni és megnyitni, ha ellenőrizni akarom vele a fiókokat, viszont ne is legyen mindig a tálcán nagy méretben, amikor fut.
THX
Új hozzászólás Aktív témák
- PlayStation 5
- Proxmox VE
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Robotok uralma? Egyelőre halasztva!
- Intel Core i3 / i5 / i7 / i9 10xxx "Comet Lake" és i3 / i5 / i7 / i9 11xxx "Rocket Lake" (LGA1200)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Xbox Series X|S
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Házimozi belépő szinten
- További aktív témák...
- LG OLED & OLED evo Televíziók -30%
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4434
- AKCIÓ! Sony PlayStation 5 825GB digital extra fejhallgatóval garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPhone 17 256GB fekete használt, újszerű 100% akku (0 ciklus) Apple garancia 2027.02.11
- BESZÁMÍTÁS! Sapphire Nitro+ AMD RX 7900 XTX 24GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest