- Oldman2: A KOReader ebook olvasó program
- lkristóf: Prohardver fórum userscript – hogy lásd, mikor neked válaszoltak
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Klaus Duran: RCS
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 14 – Kések, késélezés
- KISDUCK: Look! There's a Lion, oh my god!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gerner1
-
LOGOUT
A Mozilla Thunderbird az egyik legjobb levelező kliens a piacon, nagy tudású, rengeteg beállítási lehetőséggel, ingyenes és multi platform. Tehát fut Windows, Linux és macOS alatt is.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Norbi.Sz
senior tag
Sziasztok!
Nektek megy rendesen a Thunderbird a freemail-el? Azt csinálja, hogy amikor rámegyek a letöltésre, megnézi mennyi email van a freemailen, jól ki is írja, de nem tölti le, csak mit tudom én néha 1-2 üzenetet, aztán ha kilépek és újraindítom, akkor 30-40 üzenetet, stb.
A Thunderbird-el lehet gond, vagy a freemail-el? Lehet attól, hogy be van kapcsolva az a funkció, hogy a kiszolgálón is meghagyja az üzeneteket?
Azt hogy tudom beállítani a Thunderbird-ben, hogy ne a tálcán jelenjen meg folyamatosan, hanem ha lerakom ikon állapotba, akkor az óra mellett jelenjen meg az ikonja, hogy fut? Sehol sem találtam ilyen lehetőséget... Gondolom nem kell mindig bezárni és megnyitni, ha ellenőrizni akarom vele a fiókokat, viszont ne is legyen mindig a tálcán nagy méretben, amikor fut.
THX
Új hozzászólás Aktív témák
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Házimozi belépő szinten
- Iqos cigaretta
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- TP-LINK routerek
- Diablo II: Classic és Resurrected
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Hardcore café
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- További aktív témák...
- Játékkulcsok ! : PC Steam, EA App, Ubisoft, Windows és egyéb játékok
- Fallout 4 Pip-Boy Edition eladó
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem.
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i5 8500 6 mag 6 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Dell Latitude E7450 - i5-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Eredeti Lenovo 135W töltők (sárga téglalap)
- Samsung Galaxy S24 Ultra 12/256 GB Titanium Gray 6 hónap Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- DJI mini 3 drón display unit
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest