Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....
- bambano: Bambanő háza tája
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
-
LOGOUT
A Mozilla Thunderbird az egyik legjobb levelező kliens a piacon, nagy tudású, rengeteg beállítási lehetőséggel, ingyenes és multi platform. Tehát fut Windows, Linux és macOS alatt is.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Norbi.Sz
senior tag
Sziasztok!
Nektek megy rendesen a Thunderbird a freemail-el? Azt csinálja, hogy amikor rámegyek a letöltésre, megnézi mennyi email van a freemailen, jól ki is írja, de nem tölti le, csak mit tudom én néha 1-2 üzenetet, aztán ha kilépek és újraindítom, akkor 30-40 üzenetet, stb.
A Thunderbird-el lehet gond, vagy a freemail-el? Lehet attól, hogy be van kapcsolva az a funkció, hogy a kiszolgálón is meghagyja az üzeneteket?
Azt hogy tudom beállítani a Thunderbird-ben, hogy ne a tálcán jelenjen meg folyamatosan, hanem ha lerakom ikon állapotba, akkor az óra mellett jelenjen meg az ikonja, hogy fut? Sehol sem találtam ilyen lehetőséget... Gondolom nem kell mindig bezárni és megnyitni, ha ellenőrizni akarom vele a fiókokat, viszont ne is legyen mindig a tálcán nagy méretben, amikor fut.
THX
Új hozzászólás Aktív témák
- MS SQL Server 2016, 2017, 2019
- PC Szervizeket, Gépépítőket keresek B2B szoftver partnerségre (E-számlával)
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem.
- Eladó jogtiszta, Windows 11/10, Office 2019/2021/2024, Fizikai és Digitális licencek, Számlával.
- Microsoft és egyéb dobozos és OEM szoftverek
- WELOCK smart lock ToucA51 okoszár
- AKCIÓ! HP Elitebook 8 G1i 14 FHD notebook - Ultra 5 235U 16GB DDR5 256GB SSD Intel IGP W11
- HP üzleti laptopok Elitebook, Probook 4-11. gen gar.
- Apple MacBook Air M3 15 256GB,Újszerű,Dobozaval,24 hónap garanciával
- Új Asus Zenbook 14 OLED 2.8K 90Hz HDR i7-13700H 14mag 16GB RAM 1TB SSD Intel Iris XE Win11 Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest